Мартчета 2026 (Тема 2)

• 2 636
  • 83
  •   1
Отговори
# 75
Аз да ви се оплача днес, направо се върнах в началните седмици от бременността, от сутринта съм над тоалетната с повръщане. За цял ден съм успяла 1 чаша вода да изпия и да хапна малко супа на обяд.😣😣

# 76
По-вероятно е да е течение, дори урина. С предишната бременност го имах този проблем, сега пак. Знам,че има тестове,които отчитат дали са околоплодни води.

# 77
Момичета, какво взимате при често повръщане, както се оплаках по-нагоре цял ден повръщам, днес съм повръщала над 5 пъти, не мога нито да пийна вода, нито да хапна нещо, Деган оправя ли нещата или нещо друго? Това не ми се е случвало дори в началните седмици. Повръщала съм максимум по 1-2 на ден, а днес е страшно от сутринта.

# 78
Да не е вирус? Аз така в начални седмици ме хвана брутално повръщане два дни и реших,че е от бременността, но и други почнаха след мен, така че се оказа вирусно.

# 79
Момичета, какво взимате при често повръщане, както се оплаках по-нагоре цял ден повръщам, днес съм повръщала над 5 пъти, не мога нито да пийна вода, нито да хапна нещо, Деган оправя ли нещата или нещо друго? Това не ми се е случвало дори в началните седмици. Повръщала съм максимум по 1-2 на ден, а днес е страшно от сутринта.

Аз пия Деган , само това ми е помагало до сега.

# 80
Момичета в неделя ще отскокнем до София и ми се иска да мина на преглед, за да не го мисля. Въпросът е дали в Първа АГ има някой който да ме прегледа в неделя?

# 81
Да не е вирус? Аз така в начални седмици ме хвана брутално повръщане два дни и реших,че е от бременността, но и други почнаха след мен, така че се оказа вирусно.
Ами и аз се замислям вече за това, защото си падна бая повръщане днес, а това никога не е било, гадило ми се е, повръщало ми се е, но чак толкова. Ще пробвам с Деган да видя как ще ми подейства и дали изобщо ще мога да го задържа без да го повърна, ако не ще мисля за някакви свещички.

# 82
Малко информация от акушерка в Шейново: Ако се следите на друго място, но сте решили да раждате там - отивате в 36 г с с цялата документация в кабинет 15 между 12 и 13 ч при д-р Петрова. Ако сте за секцио по медицински причини ( както е в моя случай), тя ще ви определи дата. Ще ви оперира, който е на смяна, ако нямате уговорка с конкретен лекар.
За нормално раждане нямам представа как стоят нещата, но може би пак се ходи при д-р Петрова.
Наложи ми се да отида до спешния кабинет преди 2 нощи, а дежурната лекарка беше в операция. Почаках си доста и през това време си поговорих с акушерката.

# 83
ааа и се сетих сега не ви ли е по-лесно във фб групата да пишем 😆 аман с тоя форум 😂
По-лесно е разбира се, но напоследък никак не е активна. Smile

Привет! Как се пише групата във фб? Искам да се включа☺

Общи условия

Активация на акаунт