Мартчета 2026 (Тема 2)

• 7 269
  • 250
  •   9
Отговори
# 120
За количка съм се спряла само на две Сайбекс балиос с и Веници като втората не съм я виждала все още на живо. Не знам дали искам да гледам и други, за да не се чудя после, но тези двете ще ги пробвам със сигурност.

# 121
Аз се притеснявам точно от излишните покупки. Laughing Бих се радвала да споделяте списъци за такива като мен на които им е първа бременност.
Иначе съм гледала само колички, но никоя все още не съм пробвала на място. Ще ми се по обемните покупки да ги вземем на черния петък.
За дрешки не искам да прекалявам, защото разбрах, че бързо умаляват.
Шишета гледах също, но една приятелка ме наплаши да не бързам, защото си е била взела на Филипс Авент, но в болницата им давали Нук и детето сега не иска да използва Филипс та каза, че ако се спра на тях ще ми ги подари. Laughing
С първото дете излишните покупки са неизбежни, от опит казвам😅 Но иначе наистина, ако не са ти слаби ангелите като моите, всичко което ти хареса да купуваш, гледай да не прекаляваш с покупките, защото наистина бързо ги израстват нещата. Като раждах в болницата използваха шишета на филипс, такива си и бях взела за вкъщи, за мен те са най-добрите. Количката ни е Anex, препоръчвам я с 2 ръце, та даже и с два крака🤣🤣 Това, което ще те посъветвам да гледаш в една количка, освен да е сравнително лека, е да е с големи гуми, иначе по нашите хубави улици колички с малки гуми направо ще размътиш мозъка на детето🤣

# 122
И аз точно на Сайбекс Балиос С съм се спряла, иначе и Йонси както казва за Анекс, също изглеждат добри, ама честно да ви кажа, сигурно защото ми е второ и нямам чак такъв мерак за покупки 🤣 та като съм си харесала нещо, хич не ми се занимава с друго 😃 аз и като цяло съм си така с покупките 😃 харесаме ли се от пръв поглед, не продължавам нататък 😃 в случая нали става въпрос за количка, но доста пъти съм я бутала, та смятам, че ми е ок 😃

# 123
Балиос е прекрасна количка. Друга, която много са ми хвалили отвсякъде, е Jane Muum. Аз количката я избрах в пристъп на емоция и, не че не е хубава, обаче после почти не съм я ползвала. Носих в слинг и раница първото бебе доста, а второто постоянно, защото се спукваше да реве в количката. Лятна взехме на Cybex, много лека и хубава, но те вече ходеха и съответно пак не се застояваше никой там. Толкова голям привърженик съм на бебеносенето, че дори не знам ще я вадя ли голямата количка този път, особено с ежедневието, което е сега и което ни чака с първокласник догодина.

# 124
Аз си спя по корем, но не бих казала, че имам корем все още. Така избягвам болката в кръста.
На черния петък смятам да се възползвам за по-едрите неща, също в един местен магазин цените са много добри и от време на време имат 20% отстъпка на всичко, та ще налазя и там 😂
За сега съм поръчала кошница за кола (от 40 до 75см/12кг) и столче (от 61 cm до 125 cm/36кг) , тъй като ги намерих страшно изгодно в чужбина. Надявам се да пристигнат благополучно до България 😁.
Малко не ми остава време да разгледам списъци, но се надявам до черния петък да имам някаква идея в главата 😆.
Бях почти сигурна по мнения във форума, че супер много ще харесам Easywalker Harvey 5. Имахме път към Айко и я пробвах. Или мострата не беше наред, или Cybex Balios S се движи далеч по-леко. Сравних с още една, която пробвах на шега, защото съм я кръстила за “най-грозната количка на пазара”, за мой ужас ми беше най-удобна 🤣🤣🤣🤣 Става въпрос за Bugaboo Fox-овете. Та да видим накрая дали няма за се сдобия именно с нея 🤣

# 125
Аз си спя по корем, но не бих казала, че имам корем все още. Така избягвам болката в кръста.
На черния петък смятам да се възползвам за по-едрите неща, също в един местен магазин цените са много добри и от време на време имат 20% отстъпка на всичко, та ще налазя и там 😂
За сега съм поръчала кошница за кола (от 40 до 75см/12кг) и столче (от 61 cm до 125 cm/36кг) , тъй като ги намерих страшно изгодно в чужбина. Надявам се да пристигнат благополучно до България 😁.
Малко не ми остава време да разгледам списъци, но се надявам до черния петък да имам някаква идея в главата 😆.
Бях почти сигурна по мнения във форума, че супер много ще харесам Easywalker Harvey 5. Имахме път към Айко и я пробвах. Или мострата не беше наред, или Cybex Balios S се движи далеч по-леко. Сравних с още една, която пробвах на шега, защото съм я кръстила за “най-грозната количка на пазара”, за мой ужас ми беше най-удобна 🤣🤣🤣🤣 Става въпрос за Bugaboo Fox-овете. Та да видим накрая дали няма за се сдобия именно с нея 🤣
Bugaboo много ги хвалят от страна на удобство, аз лично не съм я пробвала, но както каза ти, единствената причина е заради вида😅😅

# 126
Аз сега се опитвам да се уча да спя на една страна. Отвикнала съм заради рефлукса.Преди две години много се беше обострил и до скоро го борих и съответно тогава се научих да спя по гръб. Сега хайде наново. Да си призная още не ми се получава.
За покупките ми се струва още рано. Количка ще ми дадат със сигурност,макар че и аз не знам колко точно ще я ползвам. Кошарата ще ми я върнат,но съм си наумила да си взема една,която се слага точно до леглото( поне за първите месеци). Много се надявам отново да успея да кърмя и тази кошара ще ме улеснява. Най-вероятно ще поговоря със зълва ми какво ще ми даде от малкото ѝ детенце и тогава ще се готвя за покупки. Надявам се и този път да успея да се огранича и са се лиша от огромното количество ненужни неща на пазара.

# 127
Здравейте, на какви столчета за кола сте се спрели ?

# 128
Че те в началото са си в кошчета, има време за столчето, но на дъщеря ми е на сайбекс, и за бебето ще купим такова, когато му дойде времето

# 129
Че те в началото са си в кошчета, има време за столчето, но на дъщеря ми е на сайбекс, и за бебето ще купим такова, когато му дойде времето

На дъщеря ми не сме купували кошче, а столче за кола, което става от 0 месеца до 105 см, като го използва до ден днешен, Cybex sirona s i е модела. Като сега просто ще купим на каката ново столче, а нейното ще остане за бебока, има си специална подложка за новородено.

# 130

На дъщеря ми не сме купували кошче, а столче за кола, което става от 0 месеца до 105 см, като го използва до ден днешен, Cybex sirona s i е модела. Като сега просто ще купим на каката ново столче, а нейното ще остане за бебока, има си специална подложка за новородено.
Йонси, аз го гледам от тая гледна точка, че кошчето го взимаш направо и го слагаш на рамата на количката. Ама виж, сега ме замисли, ще погледна и столчета.

# 131

Йонси, аз го гледам от тая гледна точка, че кошчето го взимаш направо и го слагаш на рамата на количката. Ама виж, сега ме замисли, ще погледна и столчета.
Може би защото сме в град, където всичко ни е на пешеходна разстояние, никога не ми се е налагало да използвам кошче. Докато е била бебе сме я возили точно 3-4 пъти с тази подложка за новородено, след това я израстна и я махнахме. Та в нашия случай кошчето щеше да е загуба на пари само.

# 132
Аз се спрях на Maxi-Cosi CabrioFix i-Size и Britax Römer MAX-SAFE PRO 2. Но при нас колата няма Изофикс, та ни трябваха за монтаж с колани.

# 133
Нашето също е Sirona S i-size, но мисля, че вече не се произвежда моделът. Дъщеря ми обаче още си го ползва, затова бебето ще бъде с кошница първите месеци, а после ще мине на нейното (кошницата си стои в колата, никога не я вадя). И без това не ми харесваше как се свива новородено вътре, въпреки подложката. А и ни предстои едно дълго пътуване, живот и здраве, през юни и ще е добре да има по-удачно решение за бебе. Ако не тръгнем със самолет ние двамата, но има време да го решим.
Синковецът е със Cybex Solution, но е доста широко отгоре и 3-те вече ще бъдат доста нагъчкани, затова щерката ще се обзаведе с някой Britax или Maxi Cosi, които са малко по-тесни в горната си част.
В тоя ред на мисли да се похваля, че търсенето на по-голяма кола приключи, тя вече е факт и мястото отзад е осигурено.

# 134
Здравейте! Искам да попитам относно зъболекарските интервенции по време на бременност😅 на някоя от вас налагало ли се е да се сложи упойка? Знам, че не е желателно, но ако все пак трябва, се чудя какви са рисковете за плода?

Общи условия

Активация на акаунт