Мартчета 2026 (Тема 2)

• 22 360
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, имам ужасна хрема, изобщо не мога да дишам през носа. Днес бях на консултация и питах АГ какво мога да пръскам - каза, че Олинт може. В аптекатата не искат да ми дадат, понеже не ставало за бременни. И сега се чудя какво да си взема.
Как си днес с хремата?
Аз минах през този кошмар. И на мен солния разтвор не ми помагаше. В аптеката ми препоръчаха Фитоназал Педиатрик. Ползвах го и съм много доволна. Хомеопаричен продукт е. Дават го за деца от 6-месечна възраст. Може да опиташ. Лично на мен много ми помогна.

Нощем изобщо не мога да дишам през носа, иначе през деня като съм изправена горе-долу е по-добре. Лошото е, че започнах и да кашлям доста и сигурно ще си влача кашлица с месеци. Почнах да пръскам спрей само вечер, но май си трябва по-сериозно.

Аз пръсках при нужда. Защо само вечер?

# 616
Аз пръсках при нужда. Защо само вечер?

Притеснявам се да пръскам често, не знам и аз.

# 617
Момичета, някоя от вас да има болки в таза? Две нощи едвам успявам да спя. Боли ме само от ляво, но накъдето и да легна, няма облекчение😭

# 618
Момичета, някоя от вас да има болки в таза? Две нощи едвам успявам да спя. Боли ме само от ляво, но накъдето и да легна, няма облекчение😭
В таза нямам, дано и там не се появи, че и без това си страдам от кръста😅 Но знам, че е напълно нормално да има болки и в таза. Може да пробваш с някакъв колан.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 11:17 от yonsiii1917

# 619
А някой който е минал вече феталната ехокардиография може ли да каже колко време (минути) му бил прегледа

# 620
А някой който е минал вече феталната ехокардиография може ли да каже колко време (минути) му бил прегледа
15-тина минути, но в никакъв случай претупано, момичетата ми препоръчаха доц. Маринов в Надежда. Обясняваше абсолютно всичко каквото гледа, не че разбирах много какво означава😅 но все пак.

# 621

Вчера ми се появи болка, разположена централно, в областта на триъгълника, която усещах основно при движение. Разпределяше се и в интимната област. Предполагам, че е това.

# 622

Вчера ми се появи болка, разположена централно, в областта на триъгълника, която усещах основно при движение. Разпределяше се и в интимната област. Предполагам, че е това.
На мен също ми е интересно, ако можете да определите горе долу къде и как боли, да не се чудя, ако се появи.

# 623

На мен също ми е интересно, ако можете да определите горе долу къде и как боли, да не се чудя, ако се появи.

Мен ме боли в ляво отстрани, където е тазовата кост и болката се разпространява надолу към крака и леко към кръста. Но главно ме боли самата кост все едно. Тъпа, постоянна болка. Преди беше само като лежа на ляво и минаваше като се обърна, но от няколко дни е нон стоп. Малко по-добре е като се движа. Предполагам, че това е таза, не знам😂 радвам се поне, че не ме боли и от двете страни

# 624
Мен ме боли по средата, където е обозначено, а рядко се разнасяше и встрани (отново е посочено на снимката)

# 625
Аз вчера бях при доц. Маринов. Не знам точно колко време беше прегледът, може би 15-20 минути, но беше много подробен. Първо, докато преглежда, диктува на медицински език, тъй като друг човек в кабинета пише амб. лист, а след това обяснява на разбираем за нас език. Аз останах много доволна.

# 626
Случи ми се нещо странно и търся успокоение Grinning
По време на работа като ходих до тоалетната, а аз ходя в такава в която се клякя (по хигиенично ми е поне докато мога все още да клякам) при пускането на водата забелязах нещо бяло като сопол. Първото нещо, което ми мина през главата е "тапата",ама на този етап е много рано 25+4. Може и някакво парче хартия да е било, може и друго да е. Видях го отдалече.  Не ходя само аз там, но по бельото няма нищо и до сега, нито пък по хартията. Забелязах го съвсем късно и не успях да видя както точно е.
Има ли начин да е тапата? В командировка съм и поне седмица няма да мога да посетя АГ. Най-удачно ми е да ме видят, но поне 7 дни нямам тази опция. Няма болки, няма кървене.

# 627
Случи ми се нещо странно и търся успокоение Grinning
По време на работа като ходих до тоалетната, а аз ходя в такава в която се клякя (по хигиенично ми е поне докато мога все още да клякам) при пускането на водата забелязах нещо бяло като сопол. Първото нещо, което ми мина през главата е "тапата",ама на този етап е много рано 25+4. Може и някакво парче хартия да е било, може и друго да е. Видях го отдалече.  Не ходя само аз там, но по бельото няма нищо и до сега, нито пък по хартията. Забелязах го съвсем късно и не успях да видя както точно е.
Има ли начин да е тапата? В командировка съм и поне седмица няма да мога да посетя АГ. Най-удачно ми е да ме видят, но поне 7 дни нямам тази опция. Няма болки, няма кървене.
Ами попринцип тапата е такава, както казваш като сопол, гъсто, тъй като на мен раждането ми започна с падане на тапата, но както казваш е прекалено рано, да не е по-скоро от бялото течение, да е било малко по-гъсто. Защото при мен някой път самото бяло течение ми е по-гъсто.

# 628
Нямам представа, има течение, но не ми е правило впечатление да е толкова гъсто. Като е по-гъсто го усещам при ставането, а сега нищичко. Да не кажа, че днес усещах бебка по-високо отколкото до сега. Опитвам се да не го мисля, нооо при първа възможност ще отида да ме видят.

# 629
Аз пък мисля,че се побърквам. Изпитвам някаква топлина в слабините. Не мога да определя дори дали е от уретрата или вагината. Не ме боли като ходя до тоалетната,не ми и пари. И течението ми не се е променило на цвят или мирис.Обаче тази топлина я чувствам вече няколко дни, днес почти постоянно. Утре отивам сутринта да си пусна една урина и урокултура...ако не излезе нещо там ще звъня на АГ. Толкова ми е странно това чувство. Чудя се дали не съм направила някаква инфекция и се филмирам,че може да навреди на бебето. После се сещам,че има много жени,които си имат бактерии и са без симптоми и нищо не се случва...Не знам да се притеснявам ли,да се успокоявам ли...

Общи условия

Активация на акаунт