Падам си по по-големи мъже? Нормално ли е?

• 3 339
  • 58
  •   1
Отговори
# 30
  • Out of the Mix
Как няма живот извън определени години?
Да не сме на 90!?
Живеем, та се пукаме, знаеш ли колко много хора са така.
Всичко е в главата, настройката.
Жалко, ако ти си се предала, но звучиш все едно животът ти е свършил, а на много хора тепърва започва, Кечко.
И не се хваля, страшно много хора са така, и около мен, и къде ли не.
Ако визираш биология и времевия прозорец за поколение, никой не спори, аз говоря за всичко друго.
Стига да си здрав, прав, да се подържаш до дълбоки старини, се живее потенциално много добре.

Теле, посмях се, мерси. Simple Smile

Мая, какво "връзване", бе душа, жени имам около мен.
Не държа на девойка. Simple Smile

# 31
  • София
Да не сме на 90!?
Ми няма, буквално. Не говорех метафорично.

# 32
Това не е драматизация, а естественият ход на живота.
Добре, че го написа. Не знаех.
И е нелепо да се твърди, че можем да живеем отвъд предразсъдъци.
Това пък как ти дойде на акъла, не знам.

За мен е нелепо пък да се пише „И е нелепо да се твърди, че можем да живеем отвъд предразсъдъци“.

Но всеки избира сам за себе си къде да стигне в развитието и разбиранията си.
Просто някои хора не могат да приемат, че остаряват, пък остаряването е привилегия.

Колкото и да се опитвате ехидно да подмятате разни неща, законите на природата не се променят.
С какви закони на природата ще ни осветлиш тук? За ентропията? Или нещо за теломерите ще ни разкажеш?

Да завърша с един виц тази тегава и мега абсурдна дискусия:

В детската градина:
- Деца, от какво най-много ви е страх?
Иван:
- От чудовища!
Стела:
- От акули!
Таня:
- От бързия ход на времето, който бавно и упорито ни влачи към неизбежна гибел...
Петър:
- От Таня!

# 33
  • София
Падането на хората, които се смятат за безсмъртни, боли и е от високо. Живеят с нагласата, че са вечно млади, че годините не могат да ги хванат и като започнат вече физически да изнемогват, изпадат в депресия, защото се получава дисонанс с реалността. И са също така раздразнителни като теб, когато им се напомни нещо съвсем обикновено.
Наслаждаването на живота няма общо с осъзнатостта. И няма нужда да ми цитираш всеки ред и да репликираш. Не сме в детската градина, макар че надцакването кой изглежда по- млад и свеж е точно за там.

# 34
След като съм ти цитирала всеки ред, значи е имало нужда да го направя Smiling Imp

И излишно хиперболизираш, никой тук не се счита за безсмъртен.

Не знам и защо реши, че съм раздразнителна, когато просто се опитвам да смекча излишната злъч и цинизъм в мненията ти, които иначе не казват нищо съществено Innocent Да се върнем към темата - не е нормално това Smirk

# 35
  • София
След като съм ти цитирала всеки ред, значи е имало нужда да го направя Smiling Imp
Споко, не се напрягай.

Авторката да си даде сметка, че големите разлики в един момент се усещат, ако ще да има нсй- запазения мъж.

Скрит текст:
Вицът е тъп. Напомни ми на децата по мое време, които вярваха в дядо Коледа и законите на физиката не ги спираха. Бяха много разочаровани, като им казах, че няма. Отдавна бях се сетила и навързала фактите. Сори, не може всички да са семпли и да вярват в чудовища.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 12:28 от The Catcher in the Rye

# 36
  • Бургас
Напълно нормално особено като се има на предвид момчетата на твоя възраст днешно време не са пораснали още. Наи вероятно виждаш стабилност и сигурност в по възрастните мъже от теб. Но винаги си имаи едно на ум независимо от възрастта има и боклуци които ще се възползват от теб.

# 37
Бях до полицията за едни документи... младите полицаи бяха готини, но повече обърнах внимание на по-възрастните добре изглеждащи? Брех, да му се невиди.... изгоних тези мисли от ума си. Какво ми пречатка на ума, откъде ми станаха интересни тези мъже, не знам.
Сега, ако влезе някоя и друга мома, дето е ходила до пожарната... Да каже една добра дума за дъртите поженкари.
Първо мнение след регистрация... Колежката си влезе във форума направо със пързалката, люлките и въртележката. Каквото можала да разглоби от детската площадка.

# 38
  • Out of the Mix
Да не сме на 90!?
Ми няма, буквално. Не говорех метафорично.
Искаш да кажеш, че млад човек, като теб, без деца си седи само вкъщи, и от работа през магазина и у дома? Rolling Eyes

# 39
  • София
Кетч имаше предвид, че рано или късно всички умират Rolling Eyes

# 40
  • Out of the Mix
Е, това е ясно, ама за кво да сме такива фаталисти...и то хора на по 30-40 г., странно ми е.
Баба ми не се предаваше до 91, отиде си бързо, и до последно креташе и беше с акъла си, тя ми е пример затова Скорпионката, взел съм много от нея в това русло.

# 41
Ах мойта граница е до 5 години разлика. Сега има някои сложени полицаи дето стават за зяпинг. Живея срещу полицейско управление и засичам тичащи по без горница, господа.
10 години не е фрапантно, стига да не мяза на 50 годишен.
Да е дърт ама младолик. Stuck Out Tongue Winking Eye

Моя позната се хвана с господин с 11 години разлика. Като го видях аз си помислих, че това е баща й. Може да е на 37 ама определено приличаше на поне 50.

# 42
  • София
С времето толерансът към разлика намалява при жените.
Едно е 26-37, друго е 35-46. Последното си е чичко, отиващ към петдесетак и вече започва да става привлекателен само за жени, търсещи друго.
Да не говорим, че жените като ударят 50, не се заглеждат по 60- годишни, а по 40- годишни. Толерансът се смалява, както казах.

# 43
То нали модата беше да е с 20 години по млад от тебе. Joy
Аз още не следвам модите, че 6 годишните още не получават джобни и не може и кафе да ме черпи. Joy

С времето толерансът към разлика намалява при жените.
Едно е 26-37, друго е 35-46. Последното си е чичко, отиващ към петдесетак и вече започва да става привлекателен само за жени, търсещи друго.
Да не говорим, че жените като ударят 50, не се заглеждат по 60- годишни, а по 40- годишни. Толерансът се смалява, както казах.

# 44
То няма млади мъже за младите жени, те дъртите лачени чанти се забутали в навалицата.
Спазвайте си реда.
Нали сме тук за да си помагаме - има един колега дето ги загражда тук за кафенце на купонче, на моренце с федрбалче... Пратете един нишан, човека ще се отзове. Все някъде ще ви набута в графика. Според ревютата  - пет звездички в 98 % от случаите. 2% са грозни и са дали по четири.

Общи условия

Активация на акаунт