Падам си по по-големи мъже? Нормално ли е?

• 3 455
  • 58
  •   1
Отговори
Нещо ми се случва в последно време. (на 25 съм)

Разхождаме се с приятелки по центъра, на зведенията забелязвам по-възрастните мъже... тези с поне 10 години над мен.

Бях до полицията за едни документи... младите полицаи бяха готини, но повече обърнах внимание на по-възрастните добре изглеждащи? Брех, да му се невиди.... изгоних тези мисли от ума си. Какво ми пречатка на ума, откъде ми станаха интересни тези мъже, не знам.

Някой друг, независимо мъж или жена, случвало ли му се е така да започне да изпитва интерес към по-големите от него? Нормално ли е, не е ли?

# 1
  • София
Случвало ми се е и винаги съм си падала по мъже с 5-6-7г. по- големи от мен. Но нищо фрапантно, на което Фройд да се обръща в гроба.

# 2
  • Melmak
За мен 10 години не е дори кой знае колко по-възрастни. Ако си на 25 и харесваш 35 годишни е нормално.

# 3
  • Варна
Ти и още куп жени по света. Дали е нормално? Да. Чак и тема за толкова тривиално нещо...

# 4
  • София
Вземи пробвай, не разбирам темата въобще.

# 5
Не виждам нищо странно 25-годишна жена да си пада по мъже на 35.
По-интересно винаги ми е било защо, ако в случая 25-годишен мъж си пада по 35-годишна жена за голяма част от хората не е нормално и се гледа с предразсъдъци към такива връзки?

# 6
Ако си на 15 и си падаш по 35 годишни, има проблем.
Ако си на 25 и си падаш по 65 годишни, има проблем.
Твоето се оправя лесно и надявам се е ясно как.

# 7
  • Paris, France
Бях до полицията за едни документи... младите полицаи бяха готини, но повече обърнах внимание на по-възрастните добре изглеждащи?
В коя държава това? Питам, защото българските полицаи масово са разплути и с кореми, особено възрастните.

10г не е голяма разлика, та чак тема да отваряш на 25 годинки. Бих разбрала ако беше на 5г или 15г.

# 8
Какво го лъжете момичето?!
Сиси1213, съвсем не е нормално да харесваш много по-възрастни мъже от теб. То затова и си пуснала темата тук - да получиш разрешение от непознати: "Знам, че не е редно, но няколко жени ми казаха, че може и затова ще се пускам"...  Rolling Eyes
Ако беше написала, че ти харесва общуването с по-зрели мъже, заради тяхната стабилност, житейски опит, изказвания, самоувереност - ок. Обаче ти говориш само за физическо привличане. Което навежда на мисълта, че си една от множеството, което си търси sugar daddy.
Прави, каквото знаеш, както казва баба ми!

# 9
Е ти още малко ще изкараш 35-годишните мъже все едно миришат на пръст вече. Между 35 и 42 са най-привлекателни мъжете, стига да са слабички и добре сложени и да не са оплешивели. Друг е въпросът, че на тази възраст вече са жестоко обиграни и могат да те метнат като пиле на грил. Най-здравословно е човек да спазва дистанция от всякакви мъже.

# 10
  • Бургас
Спокойно, след 20 години ще се обърне тенденцията...Joy

# 11
10 години е прилична разлика за връзка, примерно. Ако си на 25 и харесваш 50-60 годишни, които могат да са ти бащи, тогава вече може би няма да е нормално. Имам приятелка, която с мъжа си имат разлика от 14 години, той е по-големият. От 15 г. са задно, женени, с две деца. С моя мъж разликата ни е 9 години, но аз съм над 30, все пак. Познавам и други двойки с подобна разлика. Не виждам нищо ненормално. Въпроса ми се струва малко незрял, все едно го задава 15 годишно момиче, а не 25 годишна жена.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 18:54 от Borqna Sto 771419

# 12
Ам може и да е нормално... Аз като бях на 20г, 35-годишните ми се виждаха чичовци. Пък сега като съм на 37г, ми харесват 30-35.... Значи с възрастта е нормално да ти захаресат по-големи.
Ама не и на 25, де. Рано ти е.

# 13
Ако възрастният е беден не е много нормално.

# 14
Ти не си им гледала личните карти, може и да са на повече или по-малко.
Нормално е да не харесваш хлапаци, но е нормално и да харесваш.
Не го мисли толкова, живей си живота. Няма правила.

Общи условия

Активация на акаунт