"Родила е N деца, а не и личи"?

• 6 174
  • 230
  •   5
Отговори
# 195
  • Paris, France
Като не си доспивам съм направо зла, ям като разпрана и се чувствам като парцал. Не дебелея, обаче, тогава, нито слабея.

За мене излизането в парка с дете и бебе беше ужасен стрес, а с две малки деца още повече. Моите бяха палави, буйни, не слушаха и бягаха в различни посоки. Ад беше. Мина, но в градинка с пързалки и люлки не искам да стъпя повече, нито в хотел с детски басейнчета и пързалки.

Моите деца се кротваха единствено в детски театър или кино. Зимата всяка сутрин ги водех. Познаваха ни по имена. Добре, че ми бяха близо. В новия квартал пак сме до театъра. Сутрин гледам завалии с количките, потеглили към ДГ, театри, ясли, градинката. Всичко това е в радиус от 300м около блока и настръхвам като минавам покрай тези места.

# 196
Безсънието и при мен беше най-големият проблем.
Нито стрии, нито кила, нито нищо. Но безсънието ми забави възстановяването на формата с няколко месеца. Много ми беше хиперактивно бебето, но го отдавам и на моята невротичност. Бебетата усещат настроенията на майката.
//
Като цяло съм човек с много енергия и активен, но сънят ми е много важен. Деца само, ако не ми пречат да спя вече.
//
И аз не харесвам общоприетите мамини места, та съм посещавала, но в по-спокойни часове или такива с малки навалици. Натоварват ме общи приказки за каши, памперси, битовизми.

# 197
  • Пловдив
Много ми беше хиперактивно бебето, но го отдавам и на моята невротичност. Бебетата усещат настроенията на майката.
Аз имам теория, не толкова да усеща настроенията, ами по наследство е едно малко невротиче.

# 198
Не, Янтре, не ми е такова детето, нито аз. Тогава такъв ми беше момента. Затова е добре човек да е стабилен психически, физически и ментално, когато има дете, но то не пита.

# 199
  • Пловдив
Е, моето е само теория.

# 200
Личи си, макар че сега с метаболитния синдром и  ИР сред младите жени - трудно е с “просто око”.
Емилия Белчева, моля ви се, не я давайте за пример. Това същество с нездрав вид,  ще продължава да се перчи с плосък корем и да се прави на лечител, докато има кой да я следва.

# 201
  • София
Емилия Белчева е на 37. Ехе, аз ако извадя снимка на 37, след две деца, хич няма да съм зле, въпреки че тогава се комплексирах за всеки грам отгоре.
Ей, намерих от септември 2011, 9 месеца след като съм родила второто. Рагу и зъби, дето казваше свекървата.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 20:45 от Rockstar

# 202
Личи си, макар че сега с метаболитния синдром и  ИР сред младите жени - трудно е с “просто око”.
Емилия Белчева, моля ви се, не я давайте за пример. Това същество с нездрав вид,  ще продължава да се перчи с плосък корем и да се прави на лечител, докато има кой да я следва.

Ха ,кое и е нездравото?
Че тя няма вид на 37 годишна и родила три деца. Изглежда супер. Предвид и проблемите които е имала.
Тя е девойка направо.
Дали е лечител не знам, не съм и карала курсове и не мисля.
Но я хващам да дава глупави съвети.
Пример упражнението вакум с което пълни тоя фейс поне при мен не работи.
Плюс това упражнение не са прави по време на цикъл. Предизвиква повече дни кървене и болки.
Тя го препоръчва при болезнен цикъл.
Веднъж реших да експериментирам. По-скоро забравих, че съм в мц и го направих.
Аз болки от мц рядко имам.
Такива болки получих, че 3 хапа не ме оправиха.
Иначе има кой да и ходи, тая жена е милионерка.
Явно има хора виждат резултат от нейните съвети.

# 203
Някои за това сме учили - да разпознаваме симптомите на болестност по лицето и тялото. Всъщност, в трети курс още всички сме го учили, ама лесно се забравя Simple Smile
Наскоро сбирах колегиум по проблемите на “на 48 съм, но искам да съм на 28, и го постигнах, постигнах го, бе, вижте!” Да де, виждаме, ама не е тва, което се вижда Simple Smile

# 204
Невена, добре че имам вече дете, че ако съм без - отказах се отма!😂
Не, че не си права - права си и то много😂

# 205
Дренче, нали ти е ясно, че всичко е персонално.
Има някаква злоба към жените, които изглеждат или опитват да изглеждат добре ми се чини.
Ама оставете ги да си менторстват.
Лично мен са ми незначителни, но ако помагат на повече хора отколкото да вредят, слабо ме интересува доцент докторант по еди какво си какво е доказал в дисертацията си на тема – торбите под очите показват увреда на жлъчка и черен дроб.

# 206
Не се излагай.

# 207
Не се излага тя.

# 208
Така е. Не е само тя.

# 209
Не бе мила, теб имах предвид Joy

Общи условия

Активация на акаунт