След развода - нов партньор

• 11 816
  • 366
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Да, звездите ми го говорят. В астрологическия.

# 361
  • София
Няма проблем, хубаво е хората да си вярват на боба и звездите Wink

# 362
  • София
Хайче Wink

# 363
Аз пък имам кристално кълбо. И в него виждам, че пича не е много навит да заживее на пълно работно време с децата.

# 364
So Lucky*, e как вие го виждате това Simple Smile То докато не се заживее, никой не го вижда. И чак след месеци, година - две, става ясно получава ли се съжителството. Няма как да се види дистанционно отнякъде.
Някак цялото отношение е - не може този мъж да иска майка с деца! Ама не е така. Може, може.

Аз моя мъж като съм го запознавала с децата, не ми е декларирал. че иска да живее с нас. Нито аз съм го канила за нещо сериозно. Това е все пак едно запознанство. След време може да прерасне в съжителство или брак, или да не се получи. Както дойде.

# 365
  • София
Естествено, че е така, то в този момент никой не е сигурен иска ли да живеят заедно, предполагам, че и авторката също.

# 366
2 седмици дъвчем едно и също. Ако авторката сериозно е искала да го запознае с бита си, щеше. Ако вярваше, че той е готов да заживеят заедно 4мата, също вече щяхме да чуем добри новини.

Някак цялото отношение е - не може този мъж да иска майка с деца! Ама не е така. Може, може.
Дано, дано.

Общи условия

Активация на акаунт