След развода - нов партньор

• 6 654
  • 234
  •   7
Отговори
# 225
Жената иска да споделите личен опит вие започнахте да я нападате за личния и живот. Странна работа е как  понякога се развива просто едно желание за комуникация...

# 226
Някои бивши мъже не биха одобрили никой бъдещ Simple Smile Но не могат да спрат жена си реално, освен ако не са престъпници и да извършат някакъв тотален тормоз.

Или пък жена да каже на бившия си: "Аааа, тази хич новата с тебе не я одобрявам. Сменяй я". И той веднага ще откликне, нали.

Чудя се като пишете мислите ли изобщо или не Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 19:11 от Bеа_2022

# 227
  • София
Моят бившият много се фука с настоящата и му е много тъпо, че аз съм "Ами, ок". Радвам се, че се разбират с дъщеря ни. Не живее у тях.

# 228
Моят бившият много се фука с настоящата и му е много тъпо, че аз съм "Ами, ок". Радвам се, че се разбират с дъщеря ни. Не живее у тях.

Ами то това е най-нормалната реакция (от твоя страна), какво ти пука, стига да се държи добре с дъщеря ви..

# 229
  • София
Има разлика между това да уведомиш родителя на детето и това да искаш позволение. Според мен всяка жена би искала да е наясно с жените, които бившият й прави част от живота на децата й, обратното важи със същата сила.

# 230
Всеки може да иска. Реално рядко има подобни уведомления

# 231
Точно, той може да иска, но никой не е длъжен да ги дава. И има доста проблемно разведени, изоставени, с насилие и т.н. ами той/тя винаги може да каже не е добре за детето, даже и да го настрои срещу родителя и новия човек. По-добре даже детето само да опознава, без емоциите на другия родител да повлияват.

# 232
Всеки може да иска. Реално рядко има подобни уведомления
Да, права сте. Просто се поставям на мястото на отсрещния. Имаме общи деца, грижа ни е за тях. Ако баща им каже, че според него е рано, ще го отложа, но и ще коментирам предстоящ период. Двамата прекарваме време с тях, щастието им е най-важно. Ако да кажем аз съм "влюбена" и не мисля трезво, той би следвало да има трезвен поглед върху цялостната картина и да се съобразяваме, но.... но.. Разбира се, ако всичко е логично и смислено 😅

# 233
  • над кукувичето гнездо
Ако е някакъв разбран, може и да се получи, но такива са по-скоро изключение по нашите ширини. По-скоро смачканото его може да компрометира добрия тон на нормалното общуване, особено скоро след раздялата. Има мъже, според които всички останали същества са по-низши и никога няма да се намери някой достатъчно добър да заеме мястото му. А вие влюбена, или не, трябва да развиете умението да поглеждате ситуациите отстрани понякога и да постъпвате по-скоро зряло, вместо импулсивно. Та, лошо в запознанството няма, но на приятелски начала. Останалото - постепенно с времето.

# 234
  • София
Освен ако мъжът не комуникира изобщо с децата си, той така или иначе ще разбере за новия човек в живота им от тях самите, и тогава реакцията му няма да бъде по-добра. Ако пък той се държи цивилизовано след раздялата, напълно възможно е след като такова нещо, което засяга децата му, бъде скрито от него, да си промени отношението.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 08:43 от Лъвица

Общи условия

Активация на акаунт