⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 8 983
  • 207
  •   2
Отговори
# 150
за английски език бих препоръчала фирма Стеди, в близост до Винса е.
+1 когато ми се налага винаги тях ползвам

# 151
Може ли да ми препоръчате СОТ, от който сте доволни?

# 152
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Някой ходил ли е тези дни в метро? Машината за монети работи ли, че в петък не работеше?
В неделя работеше, даже имаше опашка.

# 153
Да попитам за тези машини за стотинки- дава банкноти или ваучер за пазаруване в даденият магазин?

# 154
  • Варна
Препоръчайте ми УНГ за възрастен, на който му се промени гласа заради отключена астма (Ако някой е имал същия проблем).
С каса, без каса, само да е добър и съвестен към пациентите си.

# 155
За монетите-дава разписка, която приспадат на касата.

# 156
  • Варна
Препоръчайте ми УНГ за възрастен, на който му се промени гласа заради отключена астма (Ако някой е имал същия проблем).
С каса, без каса, само да е добър и съвестен към пациентите си.
Доц. Илиев в Транспортна. Мисля само платен преглед. Можеш да го намериш във фейсбук. Има всички координати. Може и Сапунджиев, но много се чака за преглед.

# 157
Някой да е купувал тази година противогрипни ваксини. От Матрикария така и не ми се обадиха а са имали и са свършили. Не са ми звъннали. На въпроса защо записват тогава само повдигат рамене. Къде е имало зареждане? Благодаря!

# 158
В Марешки в самата болница  и отстрани на ДКЦ Света Климентина имаше миналата седмица.

# 159
  • Варна
Миналата година също само в Марешки в двора на Окръжна намерих. Взех я и веднага в РЗИ, сложиха ми и за Ковид безплатно. За първа зима не се разболях от нищо. Според личната са правилно съхранявани. Тия дни пак от там мисля да взема.

# 160
Взех от аптека Лилия на ул. Железкова, ама беше поне преди две седмици. Това инжекционни де, назални май вече няма.

# 161
  • Варна
В Младост, до ледената, има една аптека бриз. Там имаха миналата седмица.

# 162
Благодаря на всички! Ваксините са закупени!

# 163
Магазин с разнообразие на джунджурийки - диадеми, шноли за коса, панделки, гривнички?

# 164
Влизам с молба за препоръка за учител за частни уроци по БЕЛ за 12-ти клас. Започвам от сега да се ослушвам за догодина.
Също ако може препоръка за инструктор и школа за шофьорски курсове за младеж. Искам някой спокоен човек, който да има желание наистина да научи кандидат-шофьора.

Общи условия

Активация на акаунт