⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 9 524
  • 214
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Здравейте!
 Знаете ли дали има още противогрипни ваксини по аптеките,за децата ме интересува ?
Във всяка една аптека ли ще мога да ги  поръчам ,ако ги нямат в наличност?

# 211
Ако търсите назална, няма я никъде, евентуално за инжекционна може и да намерите някъде. Вижте в Марешки.

# 212
Колкото това, че хартиения билет беше двойно по-скъп ги стимулира да използват приложението. Ще има гъчканица за чекиране и гъчканица за билет от шофьора

За съжаление съм свидетел  как много хора пътуват с хартиен билет, защото трудно ползват приложения, нямат добро устройство и т. Н. За мен лично това е дискриминация, но кого касае моето мнение.

Здравейте!
 Знаете ли дали има още противогрипни ваксини по аптеките,за децата ме интересува ?
Във всяка една аптека ли ще мога да ги  поръчам ,ако ги нямат в наличност?

В новотворената аптека Софармаси, на паркинга на Лидл до Шел бензиностанцията на бул. Владислав (след Варна мол вляво. Дано го обясних понятно) преди седмица имаше пълно разнообразие на ваксини.

# 213
Някой купувал ли си е билет за ГТ с карта на Easy.Pay през Приложението?  За онлайн пазаруване става, но за ГТ не дава възможност, поне аз не видях, или има допълнителни настройки, които не зная?

# 214
Здравейте, моля кажете ми откъде мога да си купя списание " Cosmopolitan" в град Варна . Търсех по бензиностанциите, но не намерих . Вие от къде го купувате ?
Не го купувам, но днес го видях в павилион за вестници и списания(аз купувам кулинарни) до районния съд, предишно кино Тракия, в посока ул. "Баба Тонка"

Общи условия

Активация на акаунт