Име Витомир

• 1 893
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
Дъщеря ми има съученик Витомир. Никой не анализира името, произход и р.н. За децата си е Вито и го възприемат съвсем нормално.
Между Виторио и Витомир със сигурност бих избрала второто. Виторио ми е като опит да е Виктор, ама нещо по-интересно. Нещо като Алегзандър.
На същото мнение съм. Хареса ми името Ивомир, което чух наскоро за бебе, но аз много харесвам и Ивайло, както и завършващи на -слав и -мир.

# 46
Познавам двама мъже на име Витомир - на около 70 и на около 60 години. Единият от тях има внук Витослав. На всички им казват "Вито" или "Витко". Понеже имам познати с това име, някак съм свикнала с него, и не ми е странно, а дори приятно. Случвало се е да предлагам Вито като съвет за име, ако някой ме пита.

Ако името ви харесва, ползвайте го, с нищо не е по-странно от всякакви други имена, които се въртят тук като предложения из темите, кое от кое по-измислено.
Това поне е реално име.

# 47
  • Пловдив
Ааааа, Витослав вече не. То като шегичка звучи Витомир и Витослав, като Пижо и Пенда или като Барбарела, Барбалена, Барбарири и т.н.
Бившият на една приятелка имаше племенник Видослав, на дядо му Видол. Ми не.
Ивомир - не, Ивайло, колкото и да е навлязло - също не е по моя вкус, от ония имена е, дето ми звучат измислено (знам за оня Ивайло от историята, знам). Вкусове разни. На тоя фон Витомир направо ми харесва.

# 48
И аз се сещам само за Витомир Саръиванов и някак за друг човек изобщо не ми звучи и не ми допада. И Вито ми звучи все едно за някакъв дядо става въпрос - "питай дядо ти Вито".

# 49
  • Под Сините камъни
Харесва ми, за мен е хубаво име, но аз харесвам имена завършващи на МИР и СЛАВ

Общи условия

Активация на акаунт