Даряване в дом за деца

• 1 071
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
А какво е мнението ви за контейнерите за даряване на дрехи и обувки?

# 16
  • Пловдив
Отлично ми е мнението откъм удобство; няма как да проверя какво правят после с дрехите, но БЧК имат магазини за дрехи втора употреба, така че ми се вижда правдоподобно да ги продават там, а може и да ги ползват за помощи в натура.

# 17
Бих помолила за мен ако има размер Л

# 18
  • Варна

Удобни са, доволна съм. Какво да ми е мнението...

# 19
  • Някъде там...
Вижте Съветът на жените бежанки в България. В момента има акция за мъжки и момчешки дрехи, но приемат също така женски и детски.

Наскоро пращах книжки и играчки на Сдружение Бъдеще за децата, Акция "Детски свят". Приемат и детски дрехи за деца до 13 г. Има форма за контакт, може да попитате къде да изпратите.

Църквата в Младост 3 приемаше преди, не зная дали приемат в момента.

# 20
Това е сайтът на приюта на Отец Иван:
https://www.svetinikolai.org/
Пише, че временно не приемат дарения, докато не се изясни как законово да продължи дейността на приюта.
С течение на времето, когато се организират наново, ще публикуват как може да им се помага.
Отец Иван нали имаше син, който също се включваше. Аз мислех, че той сега ще поеме, но явно не се е случило.

# 21
  • София
Може синът му да изчаква юридически да се финализират нещата. Отнема известно време.

# 22
  • София
"Леко" нагло ми се вижда това искане:
Скрит текст:
Момичета моля ви спрете с тези филми и расъждения. Нито ще правя аборт,
нито съм финансово затруднена.
Скрит текст:
Неможете да определяте човек какъв е само защото така си мислите. Вече съм във 9 седмица защо да правя този тест след като в 12-13 седмица мога да разбера какво е. Имам си две деца и съм ги изгледала без да ги лишавам от нищо. За пореден път се убеждавам че тук не е място за взаимопомощ и и съдеиствие на зададен въпрос,а обсъждане и гадаене на чуждия живот. Защо ме нападате след като искам след две женски да си имам момче? Да, ако знам че ще е пак момиче нямаше да го правя. Не искам трето момиче, но какво да се прави немога да го върна. Можеби ще пробвам пак. Пуснала съм темата защото се вълнувам искам да предположа какво е , много ясно че бабини методи и таблици няма да ми гарантират 100% какво е, но защо да не се позабавлявам. А вие вместо това ме затрупахте с неискани съвети. И Благодаря на всички момичета които ми влезнаха в положение и ме разбраха.

# 23
"Леко" нагло ми се вижда това искане:
Скрит текст:
Момичета моля ви спрете с тези филми и расъждения. Нито ще правя аборт,
нито съм финансово затруднена.
Скрит текст:
Неможете да определяте човек какъв е само защото така си мислите. Вече съм във 9 седмица защо да правя този тест след като в 12-13 седмица мога да разбера какво е. Имам си две деца и съм ги изгледала без да ги лишавам от нищо. За пореден път се убеждавам че тук не е място за взаимопомощ и и съдеиствие на зададен въпрос,а обсъждане и гадаене на чуждия живот. Защо ме нападате след като искам след две женски да си имам момче? Да, ако знам че ще е пак момиче нямаше да го правя. Не искам трето момиче, но какво да се прави немога да го върна. Можеби ще пробвам пак. Пуснала съм темата защото се вълнувам искам да предположа какво е , много ясно че бабини методи и таблици няма да ми гарантират 100% какво е, но защо да не се позабавлявам. А вие вместо това ме затрупахте с неискани съвети. И Благодаря на всички момичета които ми влезнаха в положение и ме разбраха.
Оф.. чак ви съжелявам вече😀, вие следите ли ме? Чудя се хора като вас нямат ли си личен живот,не ходят ли на работа. Или просто си седят на дивана и им е много интересно да обсъждат непознати. Айде по-спокойно вече.

# 24

Удобни са, доволна съм. Какво да ми е мнението...

Оцеля след въпроса и дори успя да отговориш лмао

# 25
  • Пловдив
Виж какво мислят едни други хора - https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Razbiha-i-razgrabiha-kon … den-v-Plo-2715314

# 26
За съжаление е точно така, ц*ганите ги разграбват и не стига това, ами ги чупят и разхвърлят наоколо.

Преди време много откликвах на искане за дрехи, но, след като видях някои от тях да се продават в olx и други места, реших, че така няма да стане.... Не знам и аз вече. Жал ми е да хвърлям почти нови дрехи, но пък ми се иска да ги вземе някой, на който наистина ще му трябват и ще ги ползва.

До миналата година правеха акции в училището на детето за дрехи, обувки, играчки, та там нося доста.

Общи условия

Активация на акаунт