💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 47 947
  • 1 081
  •   21
Отговори
# 1 020
И аз ги бърках като имена Кристиян и Антонио 😂 ,а и повече слушах отколкото гледах.

# 1 021
  • Bayern
И на мен подигравателния тон на Павката ми дойде в повече... А Антонио контузен или не, нямаше шанс , че то в Наталия Blue Heart има повече хъс

# 1 022
 Kaто си тръгна Антонио си вървеше съвсем нормално, какво коляно,какви глупости? Просто след като се набираше като "глист на буца" на понтона ясно го е озарила реалността, че изобщо не е за тази арена. А колянцето беше оправданието за отказването.

# 1 023
  • София
Антонио, че е объкал мястото и надценил възможностите си е повече от ясно. Но къде блее продукцията и защо дава поле за изява на безполезни, неориентирани, напомпани лигльовци с две мозъчни клетки, само за единия сеир!?
Пределно е ясно, че продукцията си беше направила прекрасно сметките на тази (и не само) кастинг битка така че нищо да не остави на случайността: този който иска да вкара в играта (в случая за другарче на изпадналия в немилост в племето си Иво) срещу забавен добряк, който да отиде на блатото (защото има нужда от това, ако му видите снимки как изглежда сега, ще паднете Joy) и да допълни тройката един нелеп Понтонио (копирам си го от ФБ), когото хем да натоварят със една торба подигравки, хем да им генерира няколко хиляди коментара и реакции в СМ (което и се случи). В крайна сметка всичко е пито-платено, продукцията получи всичко което искаше, а след вече 7 сезона само наивници могат да очакват, че на подобна битка ще гледат трима напълно равностойни участника с равен шанс за победа.

# 1 024
Хайде за феновете:

# 1 025
Най-обичам да ми се обяснява периодично какво излъгано камилче съм 😂 Щото съм тъпа сама да си го изясня 🤡

# 1 026
Понтонио ми харесва. 😂😂😂

Чакала да си вземе Момчи за ководещ Wink

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 11:08 от Alucard

# 1 027
  • София
Някой знае ли защо Аквамен вече не води подкаста с Чакала, а от няколко месеца там се изявява досадната жена на Микяй, която не спира и не спира с монолизите си, все да се изкаже тя най-компетентно, все тя най-добре знае. Чакалчето почти не може да вземе думата от нея. Много неприятна женица.

# 1 028
  • София
Надявам се някоя добра душа да преразкаже участието на Момчил, че дори и заради него не мога да издържа този подкаст с водещите.

# 1 029
  • София
Сега гледам подкста, много добре върви, защото е само Чакала, без онова недоразумение Ясмин. Пусни си го, Момчи е много приятен за слушане.

# 1 030
Той Аквамен не се ли взе вече за роляма риалити звезда? Предателите, преди това някакво друго любовно риалити. Прдполагам, че това е причината.

# 1 031
Той Аквамен не се ли взе вече за роляма риалити звезда? Предателите, преди това някакво друго любовно риалити. Прдполагам, че това е причината.
Къщата на инфлуенсърите не е любовно риалити. Това, че там Жорката се залюби с една от участничките, е друг въпрос. 🤣

# 1 032
  • София
Аз очаквах след излизамето от Къщата да се върне в подкаста, но не го направи. Чудя се каква е причината.

# 1 033
Сега гледам подкста, много добре върви, защото е само Чакала, без онова недоразумение Ясмин. Пусни си го, Момчи е много приятен за слушане.
Видяхме Момчи вчера. Много приятно впечатление ми направи, не търсеше внимание нито се оглеждаше дали са го забелязали Simple Smile

# 1 034
Тия тук в игрите няма да я свършат никаква, ами дано момчетата-волейболисти прославят България. Стискам им малци.

Ах, Момчил, ситият лъв. Няма като него в този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт