💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 46 654
  • 1 062
  •   42
Отговори
# 1 035
Италианците играят здраво, имат много опит … дано нашите имат късмет и се раздадат !!

# 1 036
Даже не знам какво е това риалити, но мисълта ми е, че той успешно ги обикаля едно след друго и го хвана звездната болест.

# 1 037
Той Аквамен не се ли взе вече за роляма риалити звезда? Предателите, преди това някакво друго любовно риалити. Прдполагам, че това е причината.
Къщата на инфлуенсърите не е любовно риалити. Това, че там Жорката се залюби с една от участничките, е друг въпрос. 🤣
Докато още беше обвързан.

# 1 038
  • Stockholm
Още хора ще влизат ли? Знае ли някой?

# 1 039
  • Дубай
Даже не знам какво е това риалити, но мисълта ми е, че той успешно ги обикаля едно след друго и го хвана звездната болест.
А беше приятно момчр, но и той нещо се взе за големия инфлуенсър. Пф

# 1 040
  • София
Момчи ''Сит лъв'' каза в Чакалкаста защо не сме го видели в Турнири на волята. Повикали са го, но им е отказал, защото е против хазарта, а те твърде агресивно са рекламирали хазарта на този турнир специално.

Най-много харесва Йоана (балерината).
Харесва и Шопа и Ръждавичка. Най-много харесва Феномените като племе.
Не харесва кутиите на късмета.
Относно Калин - оцени го подобаващо, но и той като мен наблегна на играта с футбола. Че му е направило лошо впечатление колко некоординиран е бил там. Това са неща, които на нас мъжете правят впечатление. За това го споменавам.

# 1 041
  • Stockholm
Линк за Момчи Blue Heart Чакал каст
https://www.youtube.com/watch?v=v24_hIiswRY

# 1 042
  • София
Изчаках да се извъртят три седмици, за да добия по-голяма представа за участниците.
Време е за първите ми плюсчета и минусчета + първи прогнози

+/-

++
Ръждавичка

+
Йоана, Сапунджиева, Николета, Д-р Пекин, Шопа и Мирослав
-
пак са на плюса, но малко зад горните:
Д-р Петров, Дино, Чикагото, Лапунов, Калин, Ивайло и Томи

= / +
Карина, Д-р Коеджикова, Наталия и Димитър

=
Д-р Манчев и Траян

= / -
Гизем, Радостина, Гордиенко и Иван

-
Александър и Александра

--
нямам!

Прогнози

Според мен Ръждавичка или Шопа ще спечелят сезона! Но тъй като вярвам и най-вече искам да е жена, ако имам само една опция ще заложа на Ръждавичка.
Д-р Пекин и Мирослав са ми втори избор за победител към момента.

Финал
Ръждавичка, Д-р Пекин и Шопа

Полуфиналисти:
Ръджавичка, Д-р Пекин, Шопа, Мирослав и Калин

Топ 8:
Ръджавичка, Д-р Пекин, Шопа, Мирослав, Калин, Чикагото, Николета и Сапунджиева

Лечителите ще са племето, което ще се разпадне.

И бързи прогнози за другата седмица:

Завоевателите на резиденцията ; Лечителите на стопанството ; Феномените на изолатора
Капитани: Мирослав (Сапунджиева), Чикагото (Калин) и Карина (Д-р Пекин)
На номинации: Лечители и Феномени
АУТ ще са Д-р Манчев и Димитър

# 1 043
  • Дубай
Дяволо, харесвам твоите положителни отрицателни прогнози... Харесва Мими как се сменят във времето! Човек се замисля, къде бъркат играчите и, кое те е накарало да си промениш мнението.
Иначе аз също смятам, че др Манчев ще си тръгне и да ти кажа малко ме яд за него, защото от това което видях в началото, ми харесваше на терен.

# 1 044
От Йоана почти нищо не сме видели, но всички много я харесват. Предимно мъже. Абе друго си е да си хуабавица Joy

# 1 045
Ех волейболната приказка нямаше мечтания финал, дано поне тукашната го има и прогнозата на Дяволо се сбъдне. Не харесвам особено шопа и д-р Пекин, бих предпочел примерно Сапунджиева, Николета, Ивайло, Лъчо, хайде и Калин (заради всичките му фенки) на финала, но ако Ръждичката спечели -  халал да им е, дори ще е по-сладка победата срещу такива които са ми антипатични

# 1 046
  • София
То всяка година се тръгва с голямата мечта да видим жена победител (според мен на първо място защото просто досега никога не се е случвало) и много бързо балонът се пука и мечтата угасва. Абстрахирайки се от всичко останало, има една огромна причина, защо това никога няма да се случи. Ясно е, че тази продукция ако поиска може да направи победител всеки (дори и снощния Понтонио Joy), но на първо място в България няма абсолютно никакъв вариант масовата публика да приеме жена за победител и на второ просто не съвпада със изначалната концепция за най-най-най-тежкото и трудно предаване със състезателен характер. Вече са минали 6 сезона, събрана е достатъчно информация за да е пределно ясно, че героите са винаги мъже, а колкото и да критикуват думите на Калин от сегашния сезон: жените основно са за цвят. Женска коалиция за 90% от хората е нещо много лошо както опитите за повече равностойност в битките (като жилетки за мъжете) почти на 100% предизвикват негативни реакции. Аз лично съм писал неведнъж, какво е нужно да се случи (доста е дълъг списъка, затова ще го пропусна), за да може при настоящия формат една жена да успее да спечели. Продукцията може да демонстрира някакво желание за подкрепа към жените, но зад фасадата няма никакво намерение да изпълни всички стъпки и условия да направи победител жена. Това би означавали да си прецака не само настоящия, но и бъдещуте сезони.
Аз лично до миналата година си мислех, че все пак бих се изкефил на такъв развой, но тази година (пролетта и лятото) ми се отвори време и желание да изгледам 15 пълни сезона от колумбийския формат (преди да сменят концепцията да бъдат само със спортисти, за 12 сезона имат 6 в които спечелиха жени). И след като видях нагледно как точно се "приготвят кренвиршите" (А.К.А. как продукцията безцеремонно трябва да прецака всички мъже за да добута жена до финал, а там гласуването на публиката да довърши нещата), вече съм категорично в другия лагер. Твърдо не за жена победител при настоящия формат (не че изобщо има шанс това да се случи). Много е вярна приказката (май при Туньо го бяха казали):  "Жена може да победи единствено ако участват само жени". Другият вариант е да има двама победители един мъж и една жена (ама това подозрително започва да прилича на едно друго предаване на Нова Joy).
Все пак ако някой иска да види точно как го правят колумбийците, бих препоръчал да гледат сезони 10 и 12 (дори и 11, въпреки че в него в крайна сметка спечели мъж): има ги в тубата и не е нужно чак толкова добро владеене на испански за да се разбере почти всичко. Гарантирам, че след това всеки искащ жена за победител ще се обърне като мен на 180 градуса.

# 1 047
Ами точно, в оригиналния колумбийски формат половината победители са жени. Съмнявам се обществото там да е много по-либерално от нашето. Е, мърморят естествено в коментарите в ютуб ама то винаги пишат предимно мърморковци, да не би по-малко да се мърмори тук против Мартин?

# 1 048
Абсолютно точно Дидо , в началото и аз много се нервирах , защо не дават шанс на жените , при условие , че може да има битки в които жена да надвие добре трениран мъж. Но по реакциите на публиката, осъзнах , че това е равно на харакири . Дори съм убедена, че ако все пак този сезон направят победителя жена , ще има доста монтажи , скриване на издънки и психологически/социален "ореол" спрямо избраницата. Сигурна съм , че от продукцията са съветвали Ръждавичка да се "обере" , и да гради положителен образ , за да може публиката да преглътне "женскат победа". Това са си чисти мои предположения , съдейки от действията на продукцията

# 1 049
  • Stockholm
От Йоана почти нищо не сме видели, но всички много я харесват. Предимно мъже. Абе друго си е да си хуабавица Joy

Харесват си я много Йоанка. Даже Момчи днес на подкаста я е забелязал като добър играч Joy А аз не помня кога я даваха и в каква игра Joy Направо си е миската на сезона.

Общи условия

Активация на акаунт