🩵🩷Мами с термин Октомври 2025 - Тема 3🤰👼🏻

• 4 510
  • 124
  •   4
Отговори
# 120
Това го минах-сега вече съм на вълна супер мързел. Терминът ми е след 11 дни и трябва да изчистя преди да родя, което планирам този уикенд със съпруга ми, сама няма да се захвана. Мързи ме и се измарям, и не ми стига вече въздуха.🤷🏼♀😃
Имам един интересен въпрос.
Някой хвана ли го инстинкта за гнездене? Аз си мислех, че не ме е. Ама като гледам, че наредих всеки шкаф из вкъщи и че планирам да претапицирам столовете... на ръка. Определено ме е хванала гнездящата лудост. Joy
[        Периода за гнездене го минах сега ме хванал малко шубето и даже вчера си поревах на мъжа ми, само ми се спи и ми е мързеливо... И да попитам мамите раждали са и без епидурано упойка каква е разликата между двете раждания и кое беше по-лекото?

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 22:20 от Djeniori

# 121
Имам един интересен въпрос.
Някой хвана ли го инстинкта за гнездене? Аз си мислех, че не ме е. Ама като гледам, че наредих всеки шкаф из вкъщи и че планирам да претапицирам столовете... на ръка. Определено ме е хванала гнездящата лудост. Joy
Мен и чак прекалявам! Понеже желанието да наредя всичко и да оправя всичко си го нося попринцип, а сега не мога да стоя права и 10 мин без дискомфорт, меко казано съм нетърпима 😅 Побърквам се изцяло.

# 122
В този синдром за гнездене съм от 3-4 м. отделно, че се пренесохме в нов дом и побърках мебелистите…. Извадих им душата всичко да дойде навреме и да мога да наредя… та така в 8-ми и 9-ти месец пренесох един дом и го наредих, изчистих почти сама … 
Аз прекалявам също на моменти с това постоянно да е чисто, а вече не мога да съм толкова активна, защото всичко ме боли и се побърквам… отделно вече от 1 седмица не шофирам и само се чудя кой да ме закара някъде нещо да свърша … ужасна работа…
След няколко дни ми е секциото и вече толкова много се вълнувам и в същото време толкова много ме е страх… смесени чувства!

# 123
Мен започва да ме завладява мисълта как искам вече да видя и гушкам бебето, та някак блокирам другата, че за целта първо трябва да родя 😅
Преди няколко месеца гледах тези насоки на Елена Василева за естественото раждане и сега си припомних пак видеото (не съм ги усвоила, но съм си ги записала на телефона 😂) Споделям линк, може да се окаже полезно за някоя:

https://youtu.be/LjjnxfzA8EM?si=0nNsLGYIquBs_fW4

# 124
  • София
На мен пък ми омръзна всичкото чистене, пране, простиране, гладене. От над месец се занимавам само с това и вече не издържам! Пък и коремът ми тежи, станала съм по-мързелива, не мога да си намеря място нито легнала, нито седнала, а сега вече е и студено, до момента не си бях купила никакви допълнителни дрехи, защото всичко ми ставаше, но от няколко дни нищата се промениха.
Общо взето и при мен е микс от усещания, не само положителни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт