🩵🩷Мами с термин Октомври 2025 - Тема 3🤰👼🏻

• 3 929
  • 109
  •   1
Отговори
# 105
Честито за новите бебчета-попълнения в темата! Колко хубаввов, че започваме с такива новини вече Simple Smile))

Някоя от вас дали усеща болки от време на време в областта на черния дроб? При мен е много неприятно, особено вечер, като се връткам от едната на другата страна в леглото. АГ каза, че е нормално (както всякакво неудобство по време на бременността хаха), но все пак да си питам.

# 106
Здравейте, момичета! Честити бебчета на вече родилите! 🩷💙

Откривам сезона на октомврийчетата с нашия юнак, който се роди тази сутрин, 5 дни преди термин. 🥰 Вчера бях на преглед с 3 см. разкритие 🫣 и към полунощ започнаха стабилни контракции, стигнах до болницата със 7 см. и докато ми вземат кръв и урина за изследвания, вече бях с 9 см. и нямахме време за упойки. Беше голямо предизвикателство за моите възможности, но поне мина бързо (2 часа и половина от приема до раждането). Като цяло очаквахме такова бързо темпо на развитие с оглед на факта, че съм скоро раждала, но се радвам, че мина и замина, защото в етапа с напъните сериозно се бях панирала дали бебето ще излезе. 🫣😅

Успех на предстоящите раждания! 🫶

# 107
Честито бебенце Emay!
Нека расте здрав, а на теб поздравления за бързото представяне хахаха

Относно болежките, аз имам всякакви навсякъде и вече не знам какво ме боли.

При мен датата на секциото наближава и паниката вече съвсем ме е завладяла.

За раждалите секцио, може ли анестезиолога  да сложи нещо, което да ме поуспокои.
Притеснявам се да не направя някоя паник атака, тъй като съвсем скоро спрях Антидепресанти и съм податлива?

# 108
Честито бебче, Emay. Пожелавам да бъдете здрави и много щастливи. Бързо възстановяване ти желая.

Аз вече съм в 38+3 г.с. и терминът ми според следящият АГ е 13.10.2025. и май наистина ще си изчака датата. Нито тапата ми падна, нито корема ми слезе надолу, нито имам контракции. Или поне не разбирам, когато имам, понеже преди имах ужасно болезнен цикъл и съм свикнала на големи болки и не мога да разбера, или изобщо нямам. От време на време ме наболява леееко като 2-3 дена преди цикъл, слабо и кратко. Не знам това ли са лъжливите контракции. От два дена насам бебето е много активно и ме е страх да не застане седалищно, тъй като си беше главично от 7-ми месец. Повтарям се вече, но ми стискайте палци.😅 Вече ми тежи и не мога да се позная от подуване и честно казано искам да родя.😅

# 109
Emay, честито! 🎉 Бързо възстановяване и да бъде много здрав малкия господин! Радвам се, че всичко е минало нормално и вече се гушкате със сладкото бебче. 🥰

Би ли споделила с каква разлика са дечицата? И аз съм наскоро раждала (миналата година) и също ме притеснява дали ще стигна навреме до болницата, за да ми сложат епидурална. 😅 По принцип съм с доста нисък праг на болка и не ми се ще без упойка да раждам. 😀

Общи условия

Активация на акаунт