VIP Brother 2 - 8

• 47 599
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 350
Тихомир: Кой еб..л. еб..л, кумата се ожени! Joy

# 1 351
Като каза `кума` та се сетих за Констанс  Mr. Green Някой да я е виждал? Да не е в кОма откак се отърка у Сашето снощи  Twisted Evil

# 1 352
Аз малко не разбирам: нали "кумата" е Венета? Вий май Катето визирате, ама не разбирам защо... newsm78

# 1 353

аз вече не я слушам тази, но искаше пак от мъжа й да й обръща внимание.
това момиче не е наред.

Добре де, да каже колко кила внимание й се полагат дневно по брачен договор, Здравко да запретва ръкави и да й ги обръща, че ще отида там и ще й обърна два зад врата вече!!!

ти не си ли забелязала, че христина ( и донякъде венета) има само една цел - да се ожени и да каже ' мъжа ми'.  ooooh!
сега, като го е постигнала не знае нито какво да прави с този мъж, нито как да се държи с него.
като прибавим че докато се е бъхтила да се ожени е загубила ( или не ги е имала) всякакви други интереси... затова изглежда толкова куха лейка

тя просто не знае какво да прави, освен да вика по детето "не" и по мъжа си " стой до мен".

# 1 354
Аз малко не разбирам: нали "кумата" е Венета? Вий май Катето визирате, ама не разбирам защо... newsm78
Кумата= Венета. Малко преди това Венета каза, че вече нямало да прави бели. А Тихомир добави горното.

# 1 355
  • Варна
той май е хвърлил око на кумата си от онази вечер с танците /имам предвид Христина, защото той така я нарича/

# 1 356
...няма да ми е чудно ако Нова я оставят Жената - което - трябва - да - излезе - в - понеделник...Само като се сетя, че тризначката спечели ooooh! какво повече да говорим Rolling Eyes

# 1 357
той май е хвърлил око на кумата си от онази вечер с танците /имам предвид Христина, защото той така я нарича/

Ко е хвърлил око на кумата си  по-добре да се метне от някой мост , ама без въже  hahaha

# 1 358
Кумата= Венета

А, значи вярно съм разбрала!  Hug

Това момче Здравко ще вземе да излезе много умно накрая! Имам чувството, че започна да се срамува от жена си, онзи ден на танците май стана и се махна, за да не й гледа резила...И сега ще ни удари всички по тънката струна, че голяма грешка направи, и като едното нищо ще спечели накрая... newsm78

# 1 359
На Здравко работата май ще стане 2 в 1 - сватба и развод...Няма да я трае дълго

# 1 360
  • Paris
Май верно се срамува от жена си. На фона на останалите изпъкват всичките и недостатъци и той вече горчиво съжалява за решението си. Очевидно е, че му е неприятно общуването с нея. Ама то бива мрънкане и чудо. Няма кой да и каже да смени тактиката. Явно не познава мъжа си хич!

# 1 361
Кое е "онова момиче"? Вулева ли е?

# 1 362
  • София
Eто това вече е лицемерие- Катето и Винетка се сдобриха и сега на по чашка ракия плюят дружно Албена Вулева. Явно двете  си приличат много повече отколкото съм очаквала. Къде отиде откровеността на Винетка? И омразата на Катето към нея? Предполагам довечера като се разделят пак ще се оплюят една друга.

# 1 363
Eто това вече е лицемерие- Катето и Винетка се сдобриха и сега на по чашка ракия плюят дружно Албена Вулева. Явно двете  си приличат много повече отколкото съм очаквала. Къде отиде откровеността на Винетка? И омразата на Катето към нея? Предполагам довечера като се разделят пак ще се оплюят една друга.

че какво сдобряване е това. Аз и с кръвните си врагове бих плюла по Вулева Simple Smile

# 1 364
Ама съвсем извратихте смисъла на думата лицемерие  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт