🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 49 731
  • 1 724
  •   261
Отговори
# 525
Извинете, някой дали знае колки кг е Шермин и колки езика знае? 🤣

# 526
Габриела има нещо етническо в нея или е расла покрай етноса. Доста инфантилна и тъповата, няма да ми липсва.

# 527
  • София
Според мен интересното няма да е за утре, само ще загатнат малко и пак ще ни пуснат по пързалката.

Считам за изключително грозно и неуважително да се обсъждат починали близки.

# 528
  • На морето!
За съжаление фокусът ще се измести, а беше хубаво Габи ли се казваше момичето до Джани, та тя да чуе и види отстрани, че е в токсична връзка с насилник.
Шермин е направо цвете, в сравнение с тоя.

# 529
Еми Радо Тушев си знае работата. Друг продуцент такива сеири не може да сътвори.

Много ясно - човекът си разбира от чалгийка (в широк смисъл) и панаири.

# 530
  • София
Три бръмчалки се карат за сводника.
Любов в Рая ли е това, да го опишеш ли...

# 531
Е, тя няма от къде да знае кой не е жив около другите! Както виждаме, стана и отиде лично да се извини.

За съжаление фокусът ще се измести, а беше хубаво Габи ли се казваше момичето до Джани, та тя да чуе и види отстрани, че е в токсична връзка с насилник.
Шермин е направо цвете, в сравнение с тоя.
Шермин е емоционален насилник! Не е голяма разликата...

# 532
Извинете, някой дали знае колки кг е Шермин и колки езика знае? 🤣
И дали има европейска кожа Joy

# 533
Според мен интересното няма да е за утре, само ще загатнат малко и пак ще ни пуснат по пързалката.

Ако знае, че са починали - абсолютно! Но иначе, ако не знае и се извини, какво?! 🙂

# 534
Ама Габа каква го играе в тоя сезон - защитничка на онеправданите парцалани а.к.а. Шерминаторки.
Инак утре или вдругиден(ако промото цели да ни метне на черешата)ще се порадваме на кални борби, но не с лечебна кал. Притеснявам се да не стане съвсем грозно, но с хора, които са на крачка от поставяне на диагноза и въдворяване в един друг рай на бели ризи с дълги ръкави, никога не се знае.

# 535
Беше въпрос на време габито да си покаже злобното селско държание, досега добре се прикриваше уж улегнала, никой не се променя е истината.

# 536
Тая Габа защо почва да  прави пак панаири? Съсипа приятния образ който изгради....Много ясно, че ако някой знае, че има починал близък отсрещния човек, не би го намесил в разговор.

Видяхте ли дубайската принцеса как не пие от чаша за шампанско, а от голяма чаша да си мислим, че е вода Simple Smile  Как може такова нещо! Възрастните й, чуждестранни гаджета не са ли я научили, че всяко питие се пие в определена чаша и не се замаскирва така Simple Smile

# 537
  • В Града на Липите
Направи ми впечатление че Дениз също опита да отвори очите на Габриела за Джани, но тя упорито държи да е сляпа. Ще се върти около него на пета и скоро ще спре дори да се срамува от поведениета му, защото ще го приема за нормално.
Аз се опитвам да не я съжалявам, защото си е неин избор, но засега не  успявам.

# 538
А, може да имат уговорка от вън.

# 539
Ама той Красунгера пак нареден на масата до Шмрънкалото, явно нема съ развеждат...засега.Joy Може първо да минат през фактическа раздяла Joy преди съвместното съжителство, а после развод преди брака и всеки да хваща гората. Joy

Общи условия

Активация на акаунт