🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 23 930
  • 829
  •   206
Отговори
# 675
Да, Стоян два пъти го засякох как агресира към Емили. Веднъж каза нещо за целулита и, после за праха за пране. Нещо май не може да я диша. Много ми е мъгляв този човек. Нищо не мога да кажа за него.

# 676
Та явно и тоя не ме е поздравил и не ми е взел подарък, понеже нали съм чужда жена Grin
Ами тя и майка ти е чужда жена... Не е домислил тоя. 😁
Всъщност да, ама е майка. Ама то и аз съм майка. Абе, има си явно негова логика, ама каква е...Grin
Възрастна е и предполагаемо не е изкушение. Щото те дотолкова не си вярват на акъла, че избягват общуване с младите жени, да не ги изкушат или болните им като тях от ревност приятели да не се усъмнят, че ги привличат гаджетата им.
Хаха, леле, какви майки има, гОрките смотаняци.

# 677
Какво мислите , че ще се случи ако заточат Шерминатора и джани на необитаем остров за 2 месеца
а) Джани се удавя в опит  да преплува океана и да стигне до брега
б) Джани е покачен на най-високата палма и крещи към самолетите- тя е най-красиваааа....знае 5 езика...тежи 48 килаааа....Изсраел и Дубай водят война за неяяя
в) Джани сутрин прави закуска, минава плажа с прахосмукачка , бърше прахът от листата и е строен за комуникация
Ако Джани и купува часовници, диаманти, апартаменти, екскурзии и вечери, Шърми ще му чеше егото и ще е най-миличката и добричка, но той няма този финансов ресурс. Без пари там никой няма бъдеще.

# 678
Не че нещо, ама Емили е наистина нахална. За какво постоянно им обикаля из стаите 😒 освен, че си търси “праха за пране”.

# 679
Емили е в роля.
Габи маимунското дупе не е, тя си е себе си. Проста селянка, на която говора и изпреварва мисълта.

Леля Криси се напъва за роля, но нито и се отдава, нито и предлагат роля.

Габи бижуто играе по сценарий, Гнома също.

Само на Краси не мога да му хвана спатиите. Този човек освен водолей, е и много труден за разчитане.

# 680
  • Street of Dreams
Снощи гледах за първи път и не вярвах на очите си Grinning
Шерминка мели на някакъв бг-ръб, че иска някакви неща и е свикнала на тях, как ходила с богати чужденци и еди какво си. Сега, защо ги иска точно от този пън за мен остава загадка и защо го заплашва че ще си отиде еди къде си, като очевидно на него хич не му пука.
Не разбрах защо се казва Ергенът, като е пълно с мъже, макар аз лично много трудно ги различавам един от друг - повечето са с къси тъмни коси и къси бради, въобще не знам кой кой е.
Обаче направи впечатление онзи с тирадата за прахосмукачката, по-жалко мъжленце не бях виждала. Момичето с него е много красиво, но явно и на нея нещо не й е наред...
Днес ако го дават, ще гледам с вас.

# 681
Въобще не мисля , че играе роля Емили , не е на център.

# 682
Снощи гледах за първи път и не вярвах на очите си Grinning
Шерминка мели на някакъв бг-ръб, че иска някакви неща и е свикнала на тях, как ходила с богати чужденци и еди какво си. Сега, защо ги иска точно от този пън за мен остава загадка и защо го заплашва че ще си отиде еди къде си, като очевидно на него хич не му пука.
Не разбрах защо се казва Ергенът, като е пълно с мъже, макар аз лично много трудно ги различавам един от друг - повечето са с къси тъмни коси и къси бради, въобще не знам кой кой е.
Обаче направи впечатление онзи с тирадата за прахосмукачката, по-жалко мъжленце не бях виждала. Момичето с него е много красиво, но явно и на нея нещо не й е наред...
Днес ако го дават, ще гледам с вас.
Ведната ти помагам.
Като влязоха, Шерминет започна да се озърта за някой с пари. Бат Красо и попадна в полезрението и му наниза един пръстен, хоп двойка сме сгодени сме. И така от началото ни забавляват. Той имал баща в америка, заложни къщи и автокъщи в бегето, и така тя надуши кинти. Надяваше се да избутат до финал, но няма да стане.

Въобще не мисля , че играе роля Емили , не е на център.
Това, че не е на център не и пречи да си играе ролята. Освен това разбрахме, че с Краси се познават от 10г, така че тромпета не беше нещо шокиращо (орални ласки между бивши, само гарантира повече време във формата).

# 683
  • Be realistic - plan for a miracle.
За останалото при Джани - мен би ме дострашало от такъв.

Тя няколко пъти вече му казва “Плашиш ме”.
В същото време седи и в очите й се чете неприкрита наслада, че някой толкова страстно и необуздано я иска, та чак животинското в него надделява. Някой беше казал, че е от типа “Бий ме, обичам те” - не, от типа “Който бие - обича” е.

# 684
Много ще ме зарадва ако Габи Бижутерката просто му гледа сериа и си играе с него. ама не би...

# 685
  • Street of Dreams
Е как така сега. Такава лъскава мадама, в предни сезони беше толкова над нещата, нещо за Дубай, за Израел, пък сега целта й е Ганьо със някакви заложни къщи, дето печели  от бедняци и крадливи циганета. Че и тази цел не може да постигне очевидно.

Като каза "да избутат до финал", какъв трябва да е финалът на този формат? Разбрах че вече са се оформили двойки - на какъв принцип се избират финалистите? Сякаш не видях нещо с рози накрая снощи.

# 686
Габи Бланко е в Дубайъ, обаче явно това е написано заради Шерми, дали е имало раздор в змийската дупка?  Обаче много се смея като Шермито каже КрасимирО не прави това, онова 🤣🤣🤣🤣

# 687
И аз се чудех на какъв принцип се избират финалистите.  Игри ли ще играят, на викторини и лексикони ли ще отговарят?
Честно казано аз наистина мисля, че ПатлаДжанова просто му гледа сеира. Просто не му пречи да се омаже хубаво и само се подсмихва. Е каза му веднъж "ти не си в ред" . Само, че целувките не си обяснявам. Не я ли е гнус?

# 688
Е как така сега. Такава лъскава мадама, в предни сезони беше толкова над нещата, нещо за Дубай, за Израел, пък сега целта й е Ганьо със някакви заложни къщи, дето печели  от бедняци и крадливи циганета. Че и тази цел не може да постигне очевидно.

Като каза "да избутат до финал", какъв трябва да е финалът на този формат? Разбрах че вече са се оформили двойки - на какъв принцип се избират финалистите? Сякаш не видях нещо с рози накрая снощи.
Една двойка ще остане на финал. Но Шерминатора не я интересува финала, тя е там за да печели последователи в социалките, тоест клинети.
Нито го хатресва Красо, нито иска да има нещо с него. Всичко е ПР.

# 689
Много беше смешно като разказваше как изведнъж без да разбере как точно се е оказал сгоден за Шерми.

Общи условия

Активация на акаунт