🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 39 641
  • 1 399
  •   57
Отговори
# 1 050
Близнаците изобщо не се вълнуват от Шарнир... ясно е

# 1 051
Физиономиите на Шерминаторa снощи на банкета бяха безценни, когато отново не я провъзгласиха за сексапилна и не валидираха "неземната" и красота.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 19:16 от dani-ela-80

# 1 052
  • София
Е, как няма да го е срам.
Кой нормален мъж ще се хване с Емили, дето се чекне гола пред 100 човека екип без никаква свян, гледа като сериен убиец, а знаем и за кървавото и минало.

# 1 053
Този познат ли ви е? 😁

А на Пепито му прощавам тъпотата само заради тези снимки! 😍
Скрит текст:
И да вземе да се преквалифицира във ветеринар!
[/quote

О , с тези снимки Пепи ме спечели ! Grinning

# 1 054
  • Варна
Кой нормален мъж ще се хване с Емили, дето се чекне гола пред 100 човека екип без никаква свян, гледа като сериен убиец, а знаем и за кървавото и минало.
Имал е 10 години да мисли и да се разграничи твърдо от нея, но не го е направил.
Значи, хем го боли, хем го сърби.

# 1 055
  • В Града на Липите
На Краси работата - срам го е, ама търпи Grinning
Явно просто си пада по разгулни, моделирани и провокативни жени.
Мен Емили не ме дразни, гледам на нея, като на извънземно. Тя е непредсказуема. Точно си решил, че вече няма с какво да те изненада и тя вземе че го направи. Sweat Smile

# 1 056
  • На морето!
Не мога да разбера нещо. Не съжалявате Габриела, която очевидно е заслепена и под тотален контрол на нарцисист, но съчувствате на Красимир, който няколко пъти обясни, че ако е навън щяло да има плюнки и ритници много рано, ако някоя жена се държи така с него и после пак си ходи там с очевидното намерение просто да избута играта?
Btw вчера и Пармиджани се изказа, че щял да се изплюе в лицето на Шерминатора и всички мъже + икнономката мълчаха почтително.
Е как никой не съжалява Габриела,като 80 процента от публикациите правят точно това Joy
Напротив, с превес са мненията "Не я съжалявам, на нея си й харесва" или "не ме е жал за Габи, тя сама позволява това".
Имал е 10 години да мисли и да се разграничи твърди от нея, но не го е направил.
Значи, хем го боли, хем го сърби.
Красимир не иска да се жени за нея, нагонът се обажда само.

# 1 057

Ама най-смешното е, че не го беше срам да й го подаде, ама тайничко нали хахаха

# 1 058
  • София
Да, за хумор по телевизора вечерно време става Емилито, ама не и да се съжалява или дава за какъвто и да е пример (но генерално си държа на мнението, че не биваше да я кастват и олекват с нея).
Краси също е идеалка по тази линия, защото самите му физиономии, които прави и как мъца и ръмжи, и как стоическата удържа фронта е много комедийно. Но пак само за рамките на шоуто. За мен този мъж е ярко греещ червен флаг.

# 1 059
  • София
peaches, на Виктор бил по-евтин, а и бизнесите са му съмнителни, най-известният е с шоколадите с афродизиак и този бизнес го продава. Не знам дали е успял. На Краси бизнесите са по-стабилни откъм доходи, освен официалните, нали се спекулира и за странични.

И аз мисля, че Орлин има пари, но те го подценяват заради външния вид. Като го е чула, че помага в аптеката на майка си в Монтана, повече не е слушала.
Не знам дали тук е споменавано , но се сетих ,че съм гледала Виктор в шоуто , където Рая Пеева е водеща .Тогава разбрах за шоколадите с афродизиак . Не знам колко сериозен бизнесмен е щом иска да го дават по телевизията . Но пък може и да си рекламира продукта , който е интересен ,впрочем.

Имаше обява, че продава бизнеса с шоколадите, не знам какво е станало и някой имал ли е интерес. В подкаста на Анна-Мария участници от Диви и красиви казаха, че не им е харесал на вкус, но може пък и да са хубави.

На мен Виктор ми изглежда над средното ниво като възможности, но и много под това, което Шермин иска. Не мисля, че въобще го е обмисляла него.

# 1 060
Да вкарат Мони Зенгинер, тя ще оправи положението, а и ще е интересен сблъсък на титани с Шерминатора. 😁

# 1 061
На Краси работата - срам го е, ама търпи Grinning
Явно просто си пада по разгулни, моделирани и провокативни жени.
Мен Емили не ме дразни, гледам на нея, като на извънземно. Тя е непредсказуема. Точно си решил, че вече няма с какво да те изненада и тя вземе че го направи. Sweat Smile

По форумски казано - тъъъъкмо видим, че двете жички в главата й са дали контакт и хоп - дадат на късо Joy

# 1 062
Ву-то изгони Емили с праха за пране и тя не можа да си опере горнището явно. Joy Фалшивите гърди изглеждат толкова еднакво, че дори не ми е интересно или скандално.
Новичките се превръщат в абсолютни статисти, само Ивайло успя да се добере до ефир. Даже близнаците не успяха да разбутат двойките.  Ще интересно продукцията да направи игра в която Габриела да играе с друг мъж, да го видим "мъжагата" патлаДжан как ще изпуши. Trollface

# 1 063
  • Street of Dreams
Някой ще ме светне ли каква е интригата с праха за пране? И какво е кървавото минало на Емили?

# 1 064
Гледам предаването а и ви чета, но рядко пиша. Понеже Джан Микеле се изявява напоследък и тук доста се обсъжда. Но съм впечатлена с колко много имена, нарицания и прякори има тук и няма обединение около едно .Бих му дала награда хахаха за брой имена
От последните страници реших да си изкарам списък с всички тях. Обаче съм убедена че са повече. Но дори неизчерпателен, списъка е внушителен.

· Джанката
· Джан
· ПатлаДжан
· Патладжанът
· Дон Патладжан
· Джанкарло Джанини
· Джани Моранди
· Микеле
· Пармиджани
· Джеронимо
· Хуан Пабло
· Примата

Бонус:
· дагестанеца
· гномчо
- тапишонка

Има и още.. Сигурна съм че съм мяркала поне Джани Родари и не знам какво още..

Покрай Шермин също има бая творчество но нямам лист хах.

Общи условия

Активация на акаунт