Пазаруване от about you - тема 42

• 25 832
  • 400
  •   9
Отговори
# 375
Върнали са ви пари и сте задържали артикула.от Беста.Ако го върнете,не виждам логика да ви връщаъ нещо. При добро желание може да дадат код за отстъпка,както са и направили. ..

# 376
Нелоялна търговска практика е това.
Да предлагаш продукт за оригинален, на съответна цена, а той да е евтино менте.

Благодаря на zzrr за ревюто за ванса. Интересно ми беше!

# 377
Върнали са ви пари и сте задържали артикула.от Беста.Ако го върнете,не виждам логика да ви връщаъ нещо. При добро желание може да дадат код за отстъпка,както са и направили. ..
Ама не ми обяснявайте кое е достатъчно и кое не! Има си органи, които ще сезирам и пред които ще се обяснява търговеца. Ако имате икономически познания, може да помислите върху пропуснатите ползи и по какъв начин се ощетява клиент при продажба на фалшиви продукти. Имаме доста текстове и в нашето законодателство. Но докато имаме потребители за които това не е проблем (и такива които подменят оригинални стоки с ментета) това ще е положението на бг пазара.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 22:22 от Blue`Sky

# 378
Zzrr и аз благодаря за изчерпателния отговор!  Heart

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 21:59 от liiya

# 379
Пълна подигравка е това с 15% отстъпка! Както вече се коментира чантата със сигурност вече е заминала при някой, който е твърде вероятно да не я провери..

# 380
А тези етикети със серийни номера отвън ли са? Ако са отвън,не се ли махат? Възможно ли е да е премахнат етикета ако е бил отвън?

# 381

Така ги поставят - хем да не се виждат много, хем да не може да ги махнеш. Самата служителка на АУ ми каза - “имам същата чанта, от снимките, които сте изпратили си личи, че не е оригинална”.

# 382
Аз мисля,че отвън ако е би трябвало да се маха или лесно откъсне. Пунктираната линия също го показва. Бях на една сватба и видях мъж с костюм,който не беше  махнал етикета от ръкава на сакото. То е едно малко парцалче пришито за ръкава с името на марката. Или за първи път облича костюм и не знае,че се маха или само за повода и после ще се върне носен от където е купен?! Но щом служителката е казала.

# 383
Извинете, ама какво значи, че я е върнала чантата и парите са изпратени.
Ами търсенето, времето изгубено да избираш, да чакаш , да връщаш, да проверяваш...
Аз също нямам опит къде да гледам за оргинал ли е продукта. Отскоро пазарувам от сайта и съм на тръни винаги, защото вече две поръчки имам тотално объркани , когато са с повече артикули (и в двете имат по един сменен -примерно вместо шал съм получила джапанки и то поне да бяха моя номер, на другата сменени блузи като модел, цвят, номер, всичко)
Те за какво получават заплати. Нали да пращат заявеното от хората, доверяваш се на сайта да получиш оргинален продукт. За похабеното време и нерви вече писах.
Много хора живеят в заблуда явно поръчали от такива сайтове, дали си парите, че носят нещо хубаво и скъпо, а всъщност са ги направили на глупаци. Това да е нормално не знам и да си казваме...еми върнаха парите, жената не е изгоряла, какво тук се пени?
Аз и по снимката горе не мога да се ориентирам къде да гледам и кое е сериен номер, къде да го проверявам, изобщо голяма драма това. Бих се доверила точно затова на сайт, да са проверили, да уважават клиентите си, да им имаме доверие и пазаруваме спокойно. В този сайт обаче...не е така май-май. Твърдо съм против да се примиряваме, отделно благодаря на съфорумката, че се бори и не се отказва.

Получих джапанките тук показани (найки) в бяло , хубави са и удобни ми се струват, отговарят си на номера (ако са найки)

# 384
  • София
Лошото е, че така много пада реномето на сайта. Та вече ще имаме едно наум като поръчваме по-скъпи неща. Вероятно в случая някой е "върнал" ментето и си е задържал оригинала. Но колко такива има, няма как да знаем Sad
Аз лично спрях да пазарувам от сайта - нито има добри промоции, нито ми се рискува. Последните пъти бяха греда с или грешен продукт, или дефектен... То малко като секънд хенд са вече с толкова връщания и премятания на поръчките. Да му се отще на човек!

# 385
# 386
 Здравейте! Искам да ви попитам къде следите за инфлуенсърски кодове? Кои са инфлуенсърите? Как става номера?

# 387
  • София
Ми от самите тях. Аз следя 2-ма 3-ма в Инстаграм и от там ги виждам кодовете или пък се споделят тук.

# 388
Сигурно в социалните мрежи - тик ток, инстаграм и тЕй нататък...

Аз следя Аеро и темата за кодове....

# 389
Има доста неща летни, пролетно-есенни, които ги хваща купона. Не знам дали ще има ЧП в АЮ и изобщо какво ще остане тогава за намаляване. Връщани единични бройки по всяка вероятност.

52 лв.
https://www.aboutyou.bg/p/salamander/balerini-24666139
Има и сандали на марката намалени.

86 лв.
https://www.aboutyou.bg/p/salamander/niski-maratonki-25874545
https://www.aboutyou.bg/p/salamander/niski-maratonki-25110866

Някой си търсеше зимно сетре
146 лв.
https://www.aboutyou.bg/p/ragwear/zimno-palto-niara-20271294

На 72 лв. с купона за няколко цвята
https://www.aboutyou.bg/p/nike-sportswear/niski-maratonki-ld-1000-27076547

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 11:11 от AeroJ