С какво ви дразнят свекървите? – 168

• 4 183
  • 168
  •   5
Отговори
# 165
Да, точно това е проблема-фокуса от нея се измества върху жената и детето. Което е нормално, просто не могат да го преживеят. Те си мислят, че цял живот синовете им ще са залепени за тях, вменяват синовния дълг и така. Просто когато сина стане мъж, глава на семейство, има други приоритети и маминка остава на заден план. И много от нещата са семейни въпроси, които е нормално той да обсъжда с жена си и да решава с нея. Но Маман как да го разбере, като до вчера сина й я е търсил за съвет и мнение, пък сега видиш ли няма нужда и се съобразява и съветва с жена си.....

# 166
Ех, Сретулчице, в такива моменти повечето хора блокират и се сещат за такива хубави отговори, ама по-късно.
За мъжа си, Нина Николина да има едно наум, че не може да разчита на 100 процента на него и в криза винаги да е готова да се справи сама.
Това мога да кажа като съвет.

# 167
Те може и да са си били близки, но сега е нова ситуация и ти си в нея.
Не знам какво да ти кажа, не си случила на свекърва, пък и тя явно не те харесва, но директни обиди пред мъжа ти в твое присъствие си е позволила, а той не е реагирал.
Това значи ли, че мълчаливо се съгласява с нея? Много грозно е било това, но и тм  има заслуга.
Не обсъдихте ли после насаме тези думи, той какво мисли? Аз бих провела с него спокоен разговор и да анализираме ситуацията и обидите, защото утре и друго можеш да чуеш, че и детето ти.
Като е искала да си тръгне, да си е тръгнала. Можете ли да се справите без нея, сега се оправяте без нейна помощ, нали? И не мрънкате, за да си помисли тя, че няма да мине без помощта и?
Създайте си организация да не стигате до нея, така и ще я обезоръжите да си мисли, че без нея не можете. Да стои там и да си чака да настане пак нейния час, а той да не идва.

# 168
Ама тя действително ли те нарече "глупачка"? И ти защо не реагира с например " Може, ама възраженията към сина ти, той ме е избрал" Simple Smile
Започвам да се дразня на този "мъж".

Казах ѝ, че ако желае да поддържаме нормални отношения, ще трябва да уважи избора на сина си. В противен случай не е добре дошла в дома ни с негативната си енергия.
Мъжът ми най‑после започна да ме защитава и да се заявява, но времето за това е изпуснато — вероятно, ако бе действал по‑рано, ситуацията нямаше да ескалира до сегашните размери. Когато поведението не среща последици, то се възпроизвежда.

Общи условия

Активация на акаунт