С какво ви дразнят свекървите? – 168

• 30 565
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм сигурна, че наистина се радва. И ако надписите не съдържат някакво пикантно съдържание,  не съм толкова потресена, че умилена е решила да ги напомни на снахата. Вероятно даже е смятала, че ще се зарадва. Сигурно си е помислла, че си ги позабравила и ще ти стане приятно, както на нея, когато ги е намерила.

Аз никога не бих го направила, ама аз нямаше и хич да се умиля от надписите.

# 571
Аз съм сигурна, че наистина се радва. И ако надписите не съдържат някакво пикантно съдържание,  не съм толкова потресена, че умилена е решила да ги напомни на снахата. Вероятно даже е смятала, че ще се зарадва. Сигурно си е помислла, че си ги позабравила и ще ти стане приятно, както на нея, когато ги е намерила.

И я обича като дъщеря.

# 572
Разбирам, че е трудно да прецените човек, само от 1-2 истории за него. Но ви уверявам, че нищо не е еднозначно при тази жена. Дори и да беше истинска радост, на вас би ли ви било ок свекърва ви да ви праща писания, в които сте си изливали сърцето ? И нека спрем да се въртим в кръг - ама ако той не ги беше оставил, разбрахме така е, нека отворим и една тема “ с какво ви дразнят мъжете” и там ще пиша и за него 😄

# 573

Аз никога не бих го направила, ама аз нямаше и хич да се умиля от надписите.

Едно към едно с моето мнение.

# 574
Ако той си ги беше прибрал, изгорил, изхвърлил и не ги беше оставил там, свекървата хич нямаше да влиза в този кръг.

# 575
нека отворим и една тема “ с какво ви дразнят мъжете” и там ще пиша и за него 😄
Ето ти темата : https://www.bg-mamma.com/?topic=1592812.360

# 576
Сигурно не я обича като дъщеря, ама поне се опитва да се държи като към  снаха, както вероятно глези и сина си. Сега, на повечето пораснали хора такива неща не са им приятни, камо ли на чужди, каквато е всъщност снахата.

Обаче има огромна разлика с наистина зли и вредни постъпки и такива, които бих определила по-скоро като излишно и безнадеждно натягане.

# 577
Оставени снимки с лични послания ми е равносилно да си оставя гащите на изложба. Синчето и снахата са си виновни. Окупирали са стаята и сега свекървата и да иска не може да си я ползва. Крайно време ви е да си знаете мястото. Ако искате като на родители да им оставите някакви ваши снимки - ок.
Покойната ми свекърва много настояваше като ходим у тях с нощувка да сме оставели там наши дрехи, за из къщи и ако помагаме нещо по двора на къщата. На сегашния ми акъл не бих го правила, ама късно чадо.

# 578
Някакъв спомен ми излезе - съученичка ми даде описание на първа брачна нощ на някого, нямаше интернет преди 50+години, не знаехме нищо за секс повечето. Тя го раздаде на цялата ни компания, художествено ,без цинизми ,гущерче,  нам си кво , не помня вече подробности. Ами набутала съм го под дюшека, засрамена повече ,отколкото образована. минават години ,майка ми  чистила вече, моята стая , аз омъжена жена,  и ми разправя че намерила нещо си мое .Ми неудобно ми бе, нито е мое,  ама  аз съм го забравила там.
 Какви времена са били.
 Неприятно е  ,дразнещо , потвърждавам. Можело да го скатае  и  да си го вземат ,завито но на видно място ,покрито, без разискване.  достатъчно.

# 579
Ако той си ги беше прибрал, изгорил, изхвърлил и не ги беше оставил там, свекървата хич нямаше да влиза в този кръг.

Тука все снахата и сина виновни. А свекито една невинна - ни лук яла, ни лук мерисала.

# 580
То чужди писаници не се четат. Ако неволно го направиш, не си признаваш.
Оща повече да го коментираш.
За мен не е радостно и мило, а си е ирония.

Но може и да има такива хора, да парадират, че нещо интимно им е влязло в полезрението и да го развяват после.

# 581
Но ти по друг начин го тълкуваш. Не иска да е между вас, иска си преимуществото.
И нещо ти намеква.

Пак стигаме до мъжа ти.
Нека си говори с нея, но да не докладва всичко.
Моят син , когато говорим, пуска и снахата да чува. Ама аз обикновено се обаждам нещо важно да кажа, не ми е приятно да пуска високоговорител, но той така е решил.

# 582
Ами да започна и аз така Joy Веднага ще онемее и ще се загрижи за менталното ми здраве.

Ох, днес ми е смешно. А темата хич не е за смешките.

Явно сте млади, не сте поставили още граници.
То от мъжа ти зависи. Да и каже, че се държи инфантилно, тя няма да му се разсърди. Или да пуска високоговорител, да и каже, и Рали слуша, кажи сега. Пак ли ще го лигави?

# 583
Ами да започна и аз така Joy Веднага ще онемее и ще се загрижи за менталното ми здраве.

Ох, днес ми е смешно. А темата хич не е за смешките.

Явно сте млади, не сте поставили още граници.
То от мъжа ти зависи. Да и каже, че се държи инфантилно, тя няма да му се разсърди. Или да пуска високоговорител, да и каже, и Рали слуша, кажи сега. Пак ли ще го лигави?

Помня, като за пръв път запознах мъжа ми с нашите — бяхме в моя роден град.
След срещата се прибрахме вече, и тя веднага му звъни да поразпита как е минало.
Обаче не знае, че е на високоговорител, и пита:
„Прибрахте ли се вече?“
Той ѝ отговаря: „Да.“
И тя, с най-сладкия глас: „А как те посрещнаха, мамо?“
А той: „Е, топло.“
И добавя: „Само да знаеш, че си на високоговорител.“

# 584
А каква е идеята да говориш с майка си на високоговорител - да не си мисли снахата, че се говори нещо против нея ли?

Общи условия

Активация на акаунт