"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 39 883
  • 838
  •   1
Отговори
# 255
Много ми се ще , ама ще съм на работа , та се чудя дали ще успея да се измъкна

# 256
  • sofia
от колко часа е изпращането на Ели, някой знае ли

dokolkoto razbrah от Оги в 18.00 трябва да е в Ел.Пелин и оттам тръгват за СФ newsm78

# 257
Здравейте, както писах вече имам желание и възможност да дам малко дрешки и бална рокля за дете от някой дом, само че и аз не знам как става newsm78! Ще се радвам някоя мама от Вас да ми помогне  bouquet! А за в бъдеще ако имате нужда от помощ мога да ви бъда полезна и аз! Обичам благотворителността - по този начин показваме, че ни пука за света около нас! Peace
(Съжалявам за моето невежество, но не знам как да я "закова" най-отгоре!) Embarassed

Благодаря предварително!
Поздрави
Боби

# 258
Момичета, една майка предлага да ни даде кошарка. Кажете, в момента трябва ли за някъде,за да знам какво да й кажа Peace

# 259
Момичета, една майка предлага да ни даде кошарка. Кажете, в момента трябва ли за някъде,за да знам какво да й кажа Peace
каква е кошарата

# 260
каква е кошарата
За игра е

# 261
каква е кошарата
За игра е

Роси търси ама май няма да стане, пиши и
то и аз търся но да се смъква решетката че малката подна на два пъти от нашта и ми изкара акъла

# 262
Разбрахме се с Роси,а на теб ти писах Hug

# 263
Разбрахме се с Роси,а на теб ти писах Hug

и аз ти писах Hug Heart Eyes

# 264
Честит Имен ден на всички именници(Елена и Константин)!
Да сте живи и здрави и много щастливи!

# 265
  • София
КАри, спешно ми трябва мобилния ти!!
<Момичета, ако някой го има пишете ми на лични! Praynig

# 266
  • София
     Здравейте мами. И аз искам да попитам как бих могла да помогна с малко дрешки от малките. Засега просто преведох малко парички по сметката. Надявам се да съм била от полза и ще чакам отговор за дрешките.

# 267
Здравейте, както писах вече имам желание и възможност да дам малко дрешки и бална рокля за дете от някой дом, само че и аз не знам как става newsm78! Ще се радвам някоя мама от Вас да ми помогне  bouquet! А за в бъдеще ако имате нужда от помощ мога да ви бъда полезна и аз! Обичам благотворителността - по този начин показваме, че ни пука за света около нас! Peace
(Съжалявам за моето невежество, но не знам как да я "закова" най-отгоре!) Embarassed

Благодаря предварително!
Поздрави
Боби

Здравей, б баева. В момента всички момичета са заети до изнемога с неотложни дейности - няколко проекта, единият за промяна на законодателството, имаме "наши" дечица в болница в София и ги обгрижваме, имаме си абитуриенти, реформираме един доста неглижиран дом, посещаваме още много други .... Просто наистина е много трудно, точно сега да поемем и събиране на дрехи  ooooh! Освен това, всичките ни абитуриенти вече са облечени и готови за бала (Слава Богу, че имаше някои прединфарктни ситуации с тоалетите! ) Ако можеш, задръж дрехите, а ако искаш, ще ти пусна информация къде можеш сама да ги занесеш, само трябва да кажеш за каква възраст са.
Колкото до помощта - тя винаги е добре дошла   bouquet

# 268
     Здравейте мами. И аз искам да попитам как бих могла да помогна с малко дрешки от малките. Засега просто преведох малко парички по сметката. Надявам се да съм била от полза и ще чакам отговор за дрешките.

Благодаря ти, Айла   bouquet

За дрешките, ще ти кажа същото като на б баева, ако можеш, задръж ги, а ако искаш, може сама да ги занесеш, където е необходимо. Всъщност, другата седмица ще посещавам няколко майки с бебета в звеното "Майка и бебе" и ако искаш, може да се срещнем и да отидем заедно. Там дрешките за бебоци винаги са необходими.

# 269
  Кика, и аз искам да дойда с теб.

Общи условия

Активация на акаунт