"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 40 011
  • 838
  •   1
Отговори
# 660
 Embarassed
не знам къде е Златица... Ако не се минава през виадуктите на магистрала "Хемус", ще дойда.

# 661
  • sofia
Embarassed
не знам къде е Златица... Ако не се минава през виадуктите на магистрала "Хемус", ще дойда.

какво са  виадукти Embarassed

Иве,излиза се през Ботевградско посока Пирдоп,на около 70 км.е .

Искаме да отидем,4е цяло лято не смогнахме,а там си имат нов Изолатор,за който помогнахме с Великденския базар  HugТа,аз се надявам да намеря кой да гледа един ден 4авето и да отида да видим и децата.Мъни4ки са Heart Eyes

# 662
 Аз искам за Златица.

# 663
  • sofia
Трън ве4е са на Пани4ище.Нямат цялата сума ,но са заминали с надеждата да им преведът и обещаната останала.Ние също ще помогнем малко....
4акат и още някои документи по деактуването на сградата(дълго е за обяснение) и по4ват ремонта.Пари имат от дарители,но никой не ги дава преди да е видял документ за собственост Rolling EyesНормално,и ние се 4удихме за дограмата така миналата година.
Децата били добре,сами са  в хотела ,имали си вси4ко.Говорих с новата директорка,от нея ми е информацията,но идната седмица вероятно ще се ходи до там и ще видим какво се слу4ва.

Кари,имали си вси4ко,ще из4акаме ремонта и тогава ще ги вклю4им в твойта тема,за да сме сигурни,4е наситина са има такива нуждите.Само бройката на децата е ясна,ще станат около 35 ,както и 4е ще им помогнем с акцията за у4илище Peace
  bouquet

# 664
  • Sofia - TelAviv
Кари,имали си вси4ко,ще из4акаме ремонта и тогава ще ги вклю4им в твойта тема,за да сме сигурни,4е наситина са има такива нуждите.Само бройката на децата е ясна,ще станат около 35 ,както и 4е ще им помогнем с акцията за у4илище Peace
  bouquet

Peace ОК

# 665
  • sofia
аз ли не съм в 4ас,или в Ов4а купел има дом за големи деца Rolling Eyes
там в рйона има само за деца с увреждания и дом7..........Отделно в Княжево има ПУ,но сега е зтворено.Да не са открили нов дома тия от МТСП Twisted Evil

http://dnes.dir.bg/2007/08/23/news2029329.html#sepultura

журналистите пак се изказаха,няма що.........В района няма такъв дом.
Ина4е ,слу4ая не го коментирам Close

# 666
  • Sofia - TelAviv
аз ли не съм в 4ас,или в Ов4а купел има дом за големи деца Rolling Eyes
там в рйона има само за деца с увреждания и дом7..........Отделно в Княжево има ПУ,но сега е зтворено.Да не са открили нов дома тия от МТСП Twisted Evil

http://dnes.dir.bg/2007/08/23/news2029329.html#sepultura

журналистите пак се изказаха,няма що.........В района няма такъв дом.
Ина4е ,слу4ая не го коментирам Close

Не в Овча Купел, а в Горна Баня

# 667
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
И още малко инфо за случаят #Cussing out:

http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1088719

# 668
И аз да се отчета - получих багажа още във вторник, но нали ме нямаше. Посещението остава за понеделник,защото има мами с болни дечица и за днес не могат, а и повечето заминават някъде за уикенда. Пак ще ви пиша тогава.
Роси,да те питам за някакъв телефон на Криси за памперсите или й дай моя,защото една мама ще пътува утре от София за Плевен и ако може да изпрати по нея памперсите да спестите от транспортните разходи. Хем ще можем да ги занесем и тях в понеделник. Аз сега ще й пиша и ЛС,но предния път не ми отговори,не знам защо.
Искам да те питам нещо - днес звънях в Дома и ми казаха,че директорката е отпуска и ако искаме документ трябва да отидем сутринта,а ние можем само след 17 ч. Чудя се дали ако оставим дарението и отидем друг ден за свидетелство ще опишат всичко. Как да постъпим?

# 669
И аз да се отчета - получих багажа още във вторник, но нали ме нямаше. Посещението остава за понеделник,защото има мами с болни дечица и за днес не могат, а и повечето заминават някъде за уикенда. Пак ще ви пиша тогава.
Роси,да те питам за някакъв телефон на Криси за памперсите или й дай моя,защото една мама ще пътува утре от София за Плевен и ако може да изпрати по нея памперсите да спестите от транспортните разходи. Хем ще можем да ги занесем и тях в понеделник. Аз сега ще й пиша и ЛС,но предния път не ми отговори,не знам защо.
Искам да те питам нещо - днес звънях в Дома и ми казаха,че директорката е отпуска и ако искаме документ трябва да отидем сутринта,а ние можем само след 17 ч. Чудя се дали ако оставим дарението и отидем друг ден за свидетелство ще опишат всичко. Как да постъпим?

Май е по-добре да изчакаш, за да можеш да получиш пълен опис на дарението. Ако не успееш сутринта, изчакай директорката,за да може свидетелството да си  както трябва с пълен опис Grinning

# 670
  • sofia

ще ти дам на Криси тел.

да,може и по-късно ,но е хубаво да оформят дарението пред вас,а после да си го подпише директорката Peace

опссссс,с Мери сме ти отговорили едновременно.ДА,не го оставяйте просто ей така..........

# 671

ще ти дам на Криси тел.

да,може и по-късно ,но е хубаво да оформят дарението пред вас,а после да си го подпише директорката Peace

опссссс,с Мери сме ти отговорили едновременно.ДА,не го оставяйте просто ей така..........

Хи хи , забележи - даже и секундите са ни еднакви - направо сме писали и пратили по едно и също време Mr. Green Mr. Green

# 672
А ако го опише и подпише дежурния лекар? Или не е същото? Трябва пак да питам иначе до кога е отпук директорката . Като знам колко трудно стигнахме до консенсус за ден,в който повече мами да са свободни, Ако трябва да отложим не знам кога пак ще можем да се съберем всички.

# 673
А ако го опише и подпише дежурния лекар? Или не е същото? Трябва пак да питам иначе до кога е отпук директорката . Като знам колко трудно стигнахме до консенсус за ден,в който повече мами да са свободни, Ако трябва да отложим не знам кога пак ще можем да се съберем всички.

Тогава го носете,прави се опис/ в 2 екземпляра/ единият остава в теб, и следващият път - директорката го подписва. Но задължително трябва да вземеш едното копие от описа, за да си е всичко както трябва Grinning

# 674
Привет, мацки  Hug На линия съм вече Laughing

Роси, за Златица съм навита, но ще съм поне с едно, а може и с две ремаркета Crazy

Другата седмица Трън е задължителен, така че жива-умряла, трябва да отида до там. Те кога се връщат и за кога се планува ходенето?

Ще ми се и до Дрен да отскоча тия дни, но ще видим как ще се наредят нещата.

При мен също има нов багаж, но още не съм го преглеждала, за да видя за къде ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт