"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 39 978
  • 838
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Мери, кога ще намерш себе си и ще спреш да си сменяш ника  Crossing Arms Whistling  Crazy

# 691
  Вчера с Dar za men ходихме в Доганово. Подстригахме около 15 деца (особено тя). Да не ви казвам какъв смях падна. Имат 10 нови деца, страшни сладури. Имате поздрави от децата. 

# 692
Момичета писах преди 3-4 седмици за помощ, но понеже така и нищо не стана и понеже след 3 дни вече ще съм в движение и няма да мога да допринеса, пък макари и малко, затова просто питам Kъде и кога да докарам една повивачка и дреболии?
Предполагам, че спорадичните помощници като мен са доста, но може би е добре някой да координира и канализира неориентираната помощ, все е някаква помощ!

# 693
Момичета писах преди 3-4 седмици за помощ, но понеже така и нищо не стана и понеже след 3 дни вече ще съм в движение и няма да мога да допринеса, пък макари и малко, затова просто питам Kъде и кога да докарам една повивачка и дреболии?
Предполагам, че спорадичните помощници като мен са доста, но може би е добре някой да координира и канализира неориентираната помощ, все е някаква помощ!
Ло извинявай, сега отговаря,
имаме склад в Люлин и на Симеоновско шосе - в Люлин е о лесен достъпа, тоест по често има някой от нас там, ще помоля РУТ да се свърже с теб, кога ще е там и да мине да ги оставиш
ако ти е много далеко Люлин, можеш и при мен в офиса ми да ги оставиш - на Константин величков и Тодор Александров работя  bouquet

# 694
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Мери, кога ще намерш себе си и ще спреш да си сменяш ника  Crossing Arms Whistling  Crazy

Иве,всеки ден се преоткривам с помоща на децата си - всеки ден  през техните очи аз съм нова мама, наричат ме с нови имена, и аз ,като добра майка,се опитвам да се погледна през техните очи Mr. Green Така ,че - очаквайте  новото ми АЗ Mr. Green

# 695
петък, събота и неделя съм почивка

имаме склад в Люлин и на Симеоновско шосе - в Люлин е о лесен достъпа, тоест по често има някой от нас там, ще помоля РУТ да се свърже с теб, кога ще е там и да мине да ги оставиш

ако иска Ло да ми остави телефона си на лични и ще се разберем

# 696
Здравейте, търся помощ за едно болно бебенце и незнам към кого да се обърна. Семейството на бебето е доста бедно, едвам си плащат наема и храната за месеца, нямат достъп до компютър с интернет и едва ли знаят как се работи с него, та ме помолиха ако може да съдеиствам чрез някоя благотворителна организация да им се отпусне някаква финансова помощ за операцията на бебето - Симона Александрова Стоянова с ЕГН: 0744276671.  Малката има диагноза луксация на сухожилие и има насрочена операция за 03.10.2007г. в Горна Баня, която ще струва към 500 лв., като медикаментите са отделно. Тази сума е непосилна за семейството, та казвайте значи как можем да помогнем!?  Без тази операция малката Симона няма да може да проходи, а сега е едва на 4 месеца и доколкото разбрах най-добре ще е за детето да се направи операцията колкото се може по-скоро. Нейният лекар е д-р Стефан Стефанов - ортопед травматолог. Май това е почти цялата информация, която имам. Моля, пишете ми тук или на лични.

# 697
Ще взема да пусна и една нова тема, та дано видят повече мами.

# 698
Ще взема да пусна и една нова тема, та дано видят повече мами.
пусни нова тема-ще помогнем-не е голяма сумата Peace

и понеже това е форум и реално всеки може да злоупотреби те съветвам да пуснеш след съгласието на родителите примерно снимка на дтето и някакви документи-нали се сещаш,че така на сляпо-няма да стане Peace
това с най-добри намерения го пиша
разпитай и какви са лекарствата,които трябват-пазаруваме за домовете редовно и ползваме отстъпки Peace

# 699
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Роси се обади,че Деска/на Илия/от Люлин е родила момиченце Grinning Да е дълъг живот и здраве, и много,много щастлива да бъде  bouquet  bouquet Още се чудят за името, имало някакви усложнения  около Деси,но като цяло и мама и щерка са добре/по думи на Илия/... Който иска,утре ги изписват, може да отиде,хем да провери как са и от какво ще имат нужда. Роси ми е дала някакъв тел. на Илия,ако се интересувате ще го пускам на лични, или пък се обадете на Ивет Grinning

# 700
честито бебче на Деси, да е жива и здрава Heart Eyes  bouquet  bouquet

# 701
  Вчера с Dar za men ходихме в Доганово. Подстригахме около 15 деца (особено тя). Да не ви казвам какъв смях падна. Имат 10 нови деца, страшни сладури. Имате поздрави от децата. 

I na tqh pozdravi i celuvki  Hug

# 702
Ло, незнам дали не е късно, но в събота ще карам багаж на една мама-сирак в Сухата река, но нейното бебе е на 11 месеца, така че незнам дали нещата ти биха могли да й свършат работа. Ако смяташ, че да и ако все още са при теб, пусни ми съобщение, за да се уговорим.

Момичета, преди малко ми се обадиха от ВВТ със странно искане - щели да правят предаване за първолаците и днес искат да снимат един първолак с родителите му, как обикалят магазините, за да си набавят необходимите за първия учебен ден неща. Казах им, че нашия предмет на дейност е по различен ( обясних им подробно и за акцията на 16-ти и момчето си записа и обеща да дойдат тогава), но им казах, че ще се опитам да им съдействам. Та така, имате ли познат първокласник, чиито родители искат да стане герой в подобен репортаж и могат да реагират бързо - ще снимат днес следобяд. Ако да - обадете ми се бързо, че е спешно ooooh! Пуснах съобщение и в темата на майките на първокласници в нашите деца.

И още нещо много важно: снощи с мен се свърза една дама, която се представи като собственик на ресторант в Драгалевци, с предложение за работа, жилище и храна на две или три момичета, които са излезли от дом. Каза, че до сега с мъжа си са помагали и по други начини, но сега са решили да дадат възможност на такива деца да се издържат сами. Много добро впечатление ми направи жената. Осигуряват им безплатна квартира и храна, а заплатата е 15 лв/ на ден + процент от оборота+ бакшиши, което прави може би над 500/600 лв на месец. Питах я, каза че може и да са майки. Моля ви, бързо прозвънете домовете, както и сираците, които вече са излезли, за да мога да й подам информацията. Ще ми се да отидем и да видим самото място, преди да изпращаме децата. Веси, Линде, ще ви е удобно ли да прескочите, за да видите за какво става въпрос на място? Аз ще се свържа с Трън, с Лиляна и с още едно-две момичета с деца, за да видя какво мислят по въпроса.

За Деси и Илия - едно голямо честито. Да им е жива и здрава момата и нека все така продължават да се борят успешно с трудностите заедно!

# 703
  • sofia
Гери,тези хора ми се обаждаха докато бях в Гърция и ги препратих към теб защото бях сигурна,4е си в Сф Crazyи ще свършите работа Peace
Гери,давай да организираме децата за заведението в Драгалевци Wink

Бебето на Илия и Деси се казва Симона Heart Eyes Току що се 4ух с Илия,добре са,кърмят се....
Ще ида да ги видя идната седмица.

# 704
  • София
Гери,тези хора ми се обаждаха докато бях в Гърция и ги препратих към теб защото бях сигурна,4е си в Сф Crazyи ще свършите работа Peace
Гери,давай да организираме децата за заведението в Драгалевци Wink

Aз живея в Драгалевци и познавам почти всички там.Ако искате кажете кое е заведението.Мога да отида или поне инфо да събера .Това е много хубаво но трябва някой да го провери.Аз  лично имам доста познати които работат  в тези заведения в Драгалевци,и не съм чула да се хвалят за такива заплати.Има в  Симеоново една  сладкарница "Романс" там 100% ги взимат.Но няма нищо лошо, все пак като старт за децата може.Ще имат покрив и храна и така ще почнат от някъде.  bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт