Към дамите които не могат да имат дете

• 892
  • 10
  •   3
Отговори
Как се справяте емоционално с факта, че не може д имате дете? Обръщам се с молба да се свържа с дама, преминала през това, за да поговорим и да ми даде съвети как да прием факта, че не мога да забременея?

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 02:08 от Lanana

# 1
Ако с въпросния мъж, който си е тръгнал не сте успели да имате дете, това не значи, че с друг няма да стане. Даже точно това ще стане, примери безброй.

# 2
Репродуктивната медицина е доста напреднала, и вече съвсем малко жени с наистина сериозни диагнози не могат да имат деца. Не знам какъв е случаят при вас, но преди да се определите като "жена, която не може да има деца", направете всички възможни консултации в страната и чужбина, и не се предавайте така лесно.

# 3
  • София
Какво значи не мога да имам деца? Каква е диагнозата?

# 4
Как се справяте емоционално с факта, че не може д имате дете? Обръщам се с молба да се свържа с дама, преминала през това, за да поговорим и да ми даде съвети как да прием факта, че не мога да забременея?
Казвам си, че животът е лош, ако няма да се роди, значи няма да изпитва болки, животът е толкова несправедлив.

От друга страна има нещо, което мисля,че никога няма да успея да преодолея, е болката, която изпитвам след като видя, че ми почва менструацията.
Като видя кръвта винаги изпадам в шок и вътрешно много ме боли. Не искам да вярвам, че не съм бременна отново,  на следващия ден съм добре, но първоначално не мога да го преодолея.

# 5
[нисък АМХ и три неуспвшни опота _+ спонтанен аборт
Диагноза  няма
quote author=Аглея link=topic=1817989.msg50255409#msg50255409 date=1758876706]
[/quote]

# 6
Диагноза  няма
[/quote]

Не сте попаднали на добри лекари и на свестен мъж. Сега ви е болно, но след време ще разберете, че това е правилния път за вас и този човек, който ви е оставил, не ви е обичал така, както заслужавате.
Относно детето, вече писах, с друг ще стане.

# 7
Как да стане с друг като нямам айцеклетки…

Диагноза  няма

Не сте попаднали на добри лекари и на свестен мъж. Сега ви е болно, но след време ще разберете, че това е правилния път за вас и този човек, който ви е оставил, не ви е обичал така, както заслужавате.
Относно детето, вече писах, с друг ще стане.
[/quote]

# 8
  • Бургас
С донорска яйцеклетка например...

# 9
Ако искате адекватни отговори, напишете всичко в изложението на темата, кратко и ясно, а не така - на час по две думи.
Напишете ясно - имам такъв и такъв проблем, до сега се е случило това и това, крайният резултат е еди какъв си, приятелят ми ме напусна защото..., и сега се чувствам така...
И се научете да цитирате, защото така постовете ви са нечетими.

# 10
  • София
Репродуктивната медицина е изключително напреднала. Колко нисък е АМХ? 0 ли е?
Както се спомена, има вариант и за донорска яйцеклетка. Такива изрази "не мога да имам деца" не са полезни. Надявам се, че не го е казал доктор.

Общи условия

Активация на акаунт