Осмокласници 2025/2026 - тема 3

• 30 922
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
Нашият има тетрадки, но не вибдам да ги ползва.
При голямото ги слагат на сайта. И нищо не казват. Налрая ги събират за оценка. Трябвало след всеки урок да попълват. И ела да видиш как по всичко се учи и попълва за седмица Simple Smile) тТе са разширено и си имат по всички предмети от осми клас.

# 706
Здравейте!
Синът ми е в осми клас. Учи английски език интензивно. Учебна тетрадка имат само по английски. По нищо друго нямат учебни тетрадки. Нямат дори по математика и БЕЛ. Разказвателни предмети тази година нямат. Не знам дали в следващите години ще имат учебни тетрадки. Чудя се дали това е масово или неговото училище е някакво изключение.
Как е при вашите деца?

При интензивно изучаване на език тази година не учат разказвателни предмети, но следващите две ги чака голямо наваксване. Синът е в проф.гимназия с разширен език, есента само по 3 предмета купувахме уч.тетрадки (биология, география и някакъв сборник по математика) + допълнителна граматика по английски (имат си отделно учебник и уч.тетрадка).

# 707
Jana 08, Синът ми е с ИИЧЕ и има уч.тетрадка по БЕЛ и по езика.
То остава и по музика или философия да има уч. тетрадки Grinning
Няма нужда. И предмети няма.
Вие по какво още искате да има?

# 708
  • Куциндрел
Тук се мятат някакви уч. тетрадки, но не знам какви са, защото не съм купувала нищо. От училище даже и Христоматия им дадоха. Само следя успеха и дебна кога ще го наказвам. Тази година помагам за училище само, ако ме помоли.

# 709
  • София
Jana 08, Синът ми е с ИИЧЕ и има уч.тетрадка по БЕЛ и по езика.
То остава и по музика или философия да има уч. тетрадки Grinning
Няма нужда. И предмети няма.
Вие по какво още искате да има?

Иска ми се да имат учебни тетрадки по БЕЛ и математика. Важни предмети са.

# 710
По мат защо...пише се в обикновена тетрадка.

Аз пък изобщо не държа да имат уч.тетрадки на знайни и незнайни издателства. Те да не са малки...гимназия е.
И в университета ли ще ги търсим ?
Учебните тетрадки...
Излишни са били винаги за мен...

# 711
За мен е ок да имат учебни тетрадки поне и 8 клас, ако наистина ги попълват. По БЕЛ, по математика, чужд език, физика и химия, където има какво да се решава като задачи, по другите може и без. Всъщност всеки учител си решава как да подходи и дали да имат УТ. Не мисля, че е излишна, нито пък много необходима. Като цяло съм на мнение - ако учителят каже, купуваме, ако не - не.

# 712
Питащата има дете с ИИЧЕ.
Разказвателни нямат.

# 713
Е, хубаво питащата.....не може ли да говорим за всички? Не са всички деца в с интензивно изучаване на език.... Плюс това имат мат и БЕЛ, нали?

# 714
Учебна тетрадка освен по английски език има единствено по химия. Отмина етапът с учебните тетрадки. Вече трябва да са по-креативни и инициативни.
По математика ми се струва повече от излишно да имат УТ. Задачи колкото щеш.

# 715
  • София
Здравейте!
Синът ми е в осми клас. Учи английски език интензивно. Учебна тетрадка имат само по английски. По нищо друго нямат учебни тетрадки. Нямат дори по математика и БЕЛ. Разказвателни предмети тази година нямат. Не знам дали в следващите години ще имат учебни тетрадки. Чудя се дали това е масово или неговото училище е някакво изключение.
Как е при вашите деца?
Ужас! Тия учебни тетрадки са за бебета. Много им се дразнех след след 4 клас. Сега има само по немски. По нищо друго.

# 716
  • София
Само аз ли не знам дали има такива тетрадки?

# 717
И ние имаме само по немски. Наистина са бебешки. Сестра и нямаше в гимназията
По математика си има сборници.

# 718
Само аз ли не знам дали има такива тетрадки?

Е пари за такива дава ли?
Ако не си..нямат значи.
Ние додохме 40 лв за сборник мат,  помагало по езика и листи работни по бел. Това беше.
Аз от озон с код ги поръчах нашите.

# 719
  • София
Май не Thinking
Купувахме всичко по китайски, някакви консумативи (май листа за принтера) и не помня за друго.

Аааа, не, грешка - и христоматия купувахме.

Общи условия

Активация на акаунт