Облекло за изписване

• 1 043
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Колан за след секцио много прибира. Времето ще е студено, така че можеш да заложиш на хубаво палто или тренч, до над коляното, не до под ханша.

# 16
Бих сложила рокля, евентуално с ръкави и затворено деколте, сезонът позволява. Идеята за шлифер или тънко палто отгоре около коляното е чудесна. На такова събитие аз лично не бих облякла клин и тениска, нито пък бих сложила блуза или рокля с голямо деколте. Не е момента да се пръска сексапил.

Имай предвид, че корема може и да не спадне драстично и по-добре да не предвиждаш някой панталон или рокля отпреди бременността. Моят корем се прибра доста след като ме изписаха, въпреки че съм слаба по природа и с тренирана мускулатура. На приятелка пък коремът и залепна за гърба буквално на втория ден след като роди.

Във всеки случай се радвай на бебето и не се взирай много-много в тялото си през първите месеци. Ще влезеш във форма, но понякога отнема време.

# 17
Клин в никакъв случай не слагай, или някакви слим панталони. Изглежда ужасно ретро, освен че на ниски и пълни жени, току-що родили, не стои добре. Вземи си някакви дънки/панталони с широки крачоли. Има и с връзки/ластик от масовите брандове като ХМ, които ще те подсигурят, че ще ти стана след раждането и ще можеш да си ги носиш и в последствие. Отгоре нещо около коляното, може и под коляното, щом си ниска, но трябва да е с втален силует и най-добре с колан. Дълго и безформено без талия ще стои все едно още си бременна. Сега са модерни и едни къси и широки палтенца, в никакъв случай такива. Ако можеш и някакви обувки с удобен нисък ток са сложиш, ще даде още вталяване.

# 18
  • София
Задължително дънки с ластик нагоре. Много са удобни и седят доста добре като няма нишо да те притеснява и на корема.

# 19
На изписванията си бяхме само ние с мъжа ми и детето/децата. Не възприемам делегациите от 20 роднини, нито заседяване вкъщи на същите, Нашите деца ги виждаха родителите на мъжа ми в един ден, а майка ми - в друг, седмица-две след изписването, да минат първите дни на напасване, на гости за по няколко часа, без дандании. Ако вашите роднини смятат да идват в дома ви, защо просто не ги посрещне мъжът у дома, да дойде ви вземе от болницата на спокойствие, без притеснения за дрехи и организации, а после като се приберете вкъщи наличните там да видят бебето, вече да са яли и празнували и да се изнасят по-бързо, защото след раждане (и в грипен сезон) не им е работа на родите да се гъчкат над новородено?

Общи условия

Активация на акаунт