Действието на свекърва ми ме накара да се замисля

• 3 351
  • 136
  •   2
Отговори
# 90
Обругано е ложето, на което е спала с годеника си. Уважаеми.

# 91
Авторке, звучиш налудничаво. Изчетох шестте страници и още не разбирам какво те е притеснило. Майка му си оставила сутиена на легло, което се намира в къщата й. Нейна е къщата, нейно е леглото, ще прави каквото си иска, а ти там работа нямаш.

Намирам, че си доста нагла и ограничена. Тоя мъж наистина да бяга с 200 от тебе.

# 92
Преди години, когато започвах работа като консултант в една IT фирма (трябваше да съветваме разни банки, че имат проблеми), шефката ми ми каза следното:
"Основната Ви работа като консултант е да убедите клиента, че той има проблем за нашето решение".
И измисляхме проблеми, там където ги нямаше. Та и тук май консултант е в действие Simple Smile

# 93
Тя авторката параноичничи, но и годеникът ѝ пада интригантче – мама каза, че ще ревнуваш. На него му се иска да го ревнуват очевидно. А мама не я знаем какво казва в действителност, може и тя да от тези дето цял живот се състезават с жените до синовете си, а само мама една е достойна за свойто синче.
Неясна е историята.

# 94
  • София
Слиповете на свекъра - безопасна зона ли са или?

# 95
Ами свекървата е излезнала права, че авторката ще ревнува от нея.... И то от един сутиен, оставен на леглото в стаята на сина й....

# 96
Сутиенът не е юрган, все пак. Като знае свекървата, че ще идва момичето, че е била и предупредена, да го е прибрала. Сега, аз не разбирам също смисъла на темата и посланието на свекървата, каквото търси годеницата, защото е възможно този знаков реквизит да стои хвърлен и забравен в разрошеното легло с голяма давност, но пък явно тук още се позиционират териториално и емоционално две жени спрямо любим мъж, та и двете не са много адекватни. И го казва човек, дето е толкова разхвърлян, че ако снахата дойде внезапно у нас, кой знае какви тотеми и пророчества ще намери. Добре че не си ровим по къщите взаимно Blush

# 97
Тази тема ми припомни една случка. На гости сме в свекърва ми заедно с другия ѝ син и гаджето му. Свекърва ми говори нещо и споменава някакъв предмет, който не помнела къде е прибрала. И гаджето ентусиазирано: „А-а-а, аз знам къде е, под еди-кое си легло“. Аз се втрещих направо. Не мога да се представя да отидеш на гости на гаджето и да ровиш под леглата, когато хората ги няма. Ама хора всякакви...

# 98
Сутиенът не е юрган, все пак. Като знае свекървата, че ще идва момичето, че е била и предупредена, да го е прибрала. Сега, аз не разбирам също смисъла на темата и посланието на свекървата, каквото търси годеницата, защото е възможно този знаков реквизит да стои хвърлен и забравен в разрошеното легло с голяма давност, но пък явно тук още се позиционират териториално и емоционално две жени спрямо любим мъж, та и двете не са много адекватни. И го казва човек, дето е толкова разхвърлян, че ако снахата дойде внезапно у нас, кой знае какви тотеми и пророчества ще намери. Добре че не си ровим по къщите взаимно Blush

Е, това ли значи, че е била предупредена? Да си прибере сутиените? Аз никога нямаше да се сетя. Моя работа си е, вкъщи съм си. Ако ме предупреждават, ще си помисля, че е за да не се притеснявам и да мисля, че някой непознат е влизал с лоши намерения докато съм на работа и няма никой вкъщи, ако забележа някакви признаци на влизане.

Предупредена била. Не ѝ било приятно на момата да се ползва легло, в което и тя била спала понякога. Много си позволяват някои хора.

# 99
Тази тема ми припомни една случка. На гости сме в свекърва ми заедно с другия ѝ син и гаджето му. Свекърва ми говори нещо и споменава някакъв предмет, който не помнела къде е прибрала. И гаджето ентусиазирано: „А-а-а, аз знам къде е, под еди-кое си легло“. Аз се втрещих направо. Не мога да се представя да отидеш на гости на гаджето и да ровиш под леглата, когато хората ги няма. Ама хора всякакви...
Аз лично съм ровила с позволение на свекървата в тайните и шкафове с безценности с нейно позволение. Тя имаше много ушити карета, подложки, дори бродирани покривки и много се хвалеше с тях, защото не и позволих да ми ги "мята" на сватбата. Е, все пак си позволи едни калинки на тюл да метне, заедно с един костюм, който си бях купила и един копринен сет, с парите, които ми беше дала. Разочарова се, че съм изхарчила парите за тези две неща, вместо да си купя нощница, пантофи и не знам кво още, какво щяла да ми мята Joy
Та в нейната съкровищница си ровех на воля, че и шиех гоблени тогава, и конци ми даде жената, и схеми, нейни неосъществени проекти да се забавлявам. Имаше там и други неща-платове, кенари, чаршафи. Така беше навремето, та ако беше попитала някой знае ли къде ми е еди-какво -си, стига да е от двете къщи, в които имах достъп/ не до нейната/, щях да знам със сигурност Joy

# 100
  • София
Снахата в никакъв случай да не отваря нощните шкафчета!

# 101
Излиза че, има хора, които мислят че секс се  прави само в семейното ложе. Родителите нямат ли право да ползват "детската стая". Grinning

# 102
Хем казваш, че са те помолили ти да отидеш, хем казваш, че си помолила годеника си да се обади и да предупреди, че ти ще отидеш 🤔🤔
Както и да е това, но не разбирам защо такава реакция, че е спала на леглото и си е оставила бельото там? Какви мисли провокира това във Вас?
Аз не виждам нищо притеснително и нередно в действията ѝ.
А, относно думите на годеникът Ви за ревността - попитахте ли го какво има предвид с тези си думи? Когато някой ми подхвърли подобни твърдения, които могат да се тълкуват по всевъзможни начини изисквам да ми бъде обяснено какво стои зад думите. Дет се вика аз мисли не чета, а и нямам и желание да го правя.

# 103
А защо годеника трябва да казва на жена си, че тя ще ревнува от майка му, това което самата свекърва всъщност е казала!? Сигурна съм, че свекървата нарочно е оставила сутиена там, именно с цел снаха й да ревнува. Ако тя е нежелана снаха, твърде е вероятно свекървата да направи всичко възможно да ги раздели преди да се оженят.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 13:12 от Borqna Sto 771419

# 104
Жената си е у тях бе, а и авторката е влязла там непредвидено, дори и голям пластмасов х... да беше намерила, не е нейна работа да го обсъжда.

Общи условия

Активация на акаунт