Действието на свекърва ми ме накара да се замисля

• 3 334
  • 136
  •   4
Отговори
# 120
Ева 😂😂😅
Съвсем на място.
Мамата е предупредена, че ще идва кандидат-снахичката.
Маркирала е, да.😂

# 121
А-а-а, не, мамата е предупредена, че кандидат-снахата ще мине да вземе само един документ, който предвидливо е оставен на някакъв шкаф, предполагам в коридора. Не е била предупредена, че ще ѝ ходят из къщата да инспектират и да я разнасят по форумите, та да поошета. Simple Smile

# 122
Значи синчето е за бой - той я накарал да му вземе нещо от детската.
Сега излиза питанката- дали той не е наясно, че маминка си мята бельото навсякъде и не е пратил възлюбената нарочно да рови и ревнува. 😂
Авторката, синчето зодия Близнаци ли е?

# 123
А защо годеника трябва да казва на жена си, че тя ще ревнува от майка му, това което самата свекърва всъщност е казала!? Сигурна съм, че свекървата нарочно е оставила сутиена там, именно с цел снаха й да ревнува. Ако тя е нежелана снаха, твърде е вероятно свекървата да направи всичко възможно да ги раздели преди да се оженят.

Добре, обясни ми тогава с какво точно това действие на бъдещата свекърва трябва да поражда ревност у годеницата? Не мога да разбера такова мислене, никога не ми е правило впечатление къде и какви вещи оставят свекърите в дома си, с мъжът ми не живеем там и ми е все тая.

Свекървата, ако наистина е казала подобно нещо за ревност, то най-вероятно е защото е видяла колко дребнава и неадекватна е годеницата. Нормален човек няма да се филмира така от един сутиен.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 16:32 от Tessaria

# 124
Аз си мисля, че сутиенът няма нищо общо с думите на свекървата. Тоест, съвпадение е. А и, ако авторката наистина е влязла без никой да знае, че тя ще влиза в стаята, в случая няма как това със сутиена да е сценарий. Както и някои други казаха, нормално е да има ревност, особено ако майката е по-обсебваща. Но, все пак, твърде възможно е самата свекърва да ревнува...

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 16:37 от Borqna Sto 771419

# 125
То не беше само сутиенът, ама че си позволила да спи в леглото на сина си, пък то било малко, пък те имали дивани, що не спяла на дивана. Малко леглото за свекървата, иначе авторката и годеникът се побират двамата заедно.
И аз да съм, и аз няма да легна да спя на диван, ако може на легло да легна. Стандартен диван в никакъв случай не е по-широк от лвгло неразпънат, и е по-неудобен за спане от легло със сносен матрак.

# 126
Да, де, и ние това казваме още от началото, свекървата едва ли си е оставила бельото нарочно, авторката се филмира без причина. И си позволява да се разпорежда къде трябвало да спят хората в дома си.

Дали свекървата ревнува от годеницата не мога да съдя от написаното. Авторката не е дала някакви други примери за ревнивост от страна на свекървата, въпреки че я питаха. Но нейните включвания по темата са адски странни. Аз си мисля, че проблема е в главата на авторката и свекървата го е забелязала. Горко му на годеника.

# 127
Аз си мисля, че проблема е в главата на авторката и свекървата го е забелязала. Горко му на годеника.
Горко му ли, той кьорав ли е каква мома взима?

# 128
Аз си мисля, че проблема е в главата на авторката и свекървата го е забелязала. Горко му на годеника.

Ами може да не знае, да не мислите че тя го е повдигнала на въпрос? Избива чивии тука във форума, а сигурно си трае пред него и майка му 😄

# 129
Авторката, синчето зодия Близнаци ли е?
Кажи, моля те, какъв е проблемът със синовете зодия близнаци?

# 130
Що да не е кьорав. Нали любовта е сляпа. Става лошо като прогледне вече.

# 131
  • На планетата земя

Само проблеми се очакват за в бъдеще и то за още простотии. Дано да се усети отсега и да бяга надалеч.

# 132
Да, де, и ние това казваме още от началото, свекървата едва ли си е оставила бельото нарочно, авторката се филмира без причина. И си позволява да се разпорежда къде трябвало да спят хората в дома си.

Дали свекървата ревнува от годеницата не мога да съдя от написаното. Авторката не е дала някакви други примери за ревнивост от страна на свекървата, въпреки че я питаха. Но нейните включвания по темата са адски странни. Аз си мисля, че проблема е в главата на авторката и свекървата го е забелязала. Горко му на годеника.
Аз бях на няколко бири, че имаме рожденик вкъщи, затова не съм доразбрала Grin И продължавам да пийвам. Наздраве!

# 133
Отношенията  снаха-свекърва в това семейство ще са пълноценни и интересни.  Още от сега се очертават няколко  сюжетни линии:
-Добри и уважителни родители, достатъчно възпитани, за да не спят в детско легло.
-Невъзпитана и зла свекърва, искаща да всява раздор между младите и пряка конкуренция за сърцето на годеника.
Услужлива, годеница, която бива шокирана от неуместното  излагане на бельо, каквото до тогава не е предполагала, че притежава ДВ.
И това се случва дори преди сватбата...!

# 134
Смятай след сватбата и златното яйце какви ще са очакванията.

Общи условия

Активация на акаунт