💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 47 735
  • 1 276
  •   49
Отговори
# 555
Наталия се съдра да вика, наш Алеко и Гордиенко се возят безучастни.
Калинчо да не е далтонист? То с това висене в пещерите.....

# 556
Дали пак ще отменят пъзелите?

# 557
  • Sofia
Дали пак ще отменят пъзелите?
Според зависи, има ги, когато им трябват, махат ги, когато им пречат. Елементарно, Уотсън! 😉

# 558
  • Някъде там...
Гордиенко е напълно безполезна. Време й е да си ходи. Ако може и гологлавия да вземе със себе си.
Калин не се усети навреме, че главите на всички риби трябва да сочат в една посока и тогава да търси съвпадение на дупките. Когато го схвана, вече нямаше проблем.
И пак Калин отново изчака ранения от племето. В случая спря, за да изчака Гордиенко, която се влачеше отзад.

Шопа много ме дразни. Арогантен, високомерен и авторитарен. Ивайло ми става все по-симпатичен, голям контраст с визитката.

# 559
Мен ако питате Калинчо е с темперамент флегматик. Това означава, че е малко перфекционист и никога няма да заблъска дъските от първата. Никога не се втурва през глава. Бърза бавно.

# 560

Според зависи, има ги, когато им трябват, махат ги, когато им пречат. Елементарно, Уотсън! 😉
Имах предвид че предния път ги отмениха след подобен грандиозен провал на жълтите

# 561
  • София
Жълтите са неспасяеми. Това е някакво вселенско проклятие. Grinning
Ама това си е целенасочено. Обикновено при Жълтите са все спортисти или разни манекени. Гъзарското племе. Или инфлуенсърското племе. Готините. Все тая. Ама тези хора не блестят с интелект... 7 години едно и също. С някои редки изключения през годините. Това си е чудна социална извадка между другото. Няма как да е съвпадение. 7 години. Железна тенденция.

# 562
Да видим, кристалното кълбо ми казва, че сините ще са на съвет😂Най-вероятно ще са Наталия, Алекс/Сашо и моя любим Калин. Макар че без него ще отслабят племето.

# 563
  • София
Няма да обърнат сините, жълтите ще са си втори - това ми е гадаенето "по синхрони" Wink

# 564
  • София
Добра тактика на Шопа ............. Но е нечестно. Шопа е републикански шампион, а и жълтите са 5 яки мъже. Никакъв шанс за другите два отбора.
Добре, че освен мускул, се иска и акъл! (Важи и за следващите кандидати за договорите с Боговете)

ПП. Цитат: Аз съм доволен, че победихме, нищо че сме втори..." Боже, герои, що не си стоите по стортните зали...

# 565
  • Sofia
Имах педвид че предния път ги отманиха след подобен грандиозен провал на жълтите
Е, те не блестят особено. Сал един Ивайло и една Николета дават индикации за нещо по-така, от Сапунджиева очаквах повече, като умствен багаж, но не би! Шопа е ясен, там акъл не очаквам.

# 566
  • София
Успяха с клизма. 8 минути преднина.
Ръждавичка е много добра и на пъзели. Супер. Спокоен съм.

# 567
  • София
Калинко пак се показа като добра душица - първо изчакваше куция кон Гордиенко в морето, после, когато зелените спечелиха, единствен от сините им ръкопляска. Е, не го биваше с дъските, ама му прощавам. Grinning

Между другото, вярвам на Гордиенко, че я е болял кръстът, това какво казали пишман лекарите изобщо не ме вълнува. Не че и в стопроцентово здраве много я бива

# 568
Гордиенко,Наталия и Калин очаквам да са номинирани.

# 569
Няма да ги отменят.Disappointed Но сините имат трески за дялане а поне видях, че Симона е добре и на пъзелите Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт