💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 47 507
  • 1 275
  •   32
Отговори
# 585
  • Някъде там...
Опитват се да ги настроят едни срещу други

# 586
Всяка година ново дъно стигат

# 587
# 588
Добра тактика на Шопа да започнат първо с най-далечните дъски.
Но лоша тактика да седне отпред на носа при Томи. След първия курс коригира грешката и сега нямат спиране.
Но е нечестно. Шопа е републикански шампион, а и жълтите са 5 яки мъже. Никакъв шанс за другите два отбора.
Според мене по-добре щеше да вземат първо по-близък пост, след като си е осъзнал грешката, вместо да се отвеят до Румъния. А като я коригира, и са далеч по-бързи  – далечен. Направо съм изумена как можа така да сбърка... Не е ли гледал сезоните досега?! Една година е имал. Дори аз вече научих, че леките са отпред.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 22:02 от Bilyana14.

# 589
WTF направи Ръждавичка?Нал не понасяше Наталия.

# 590
  • В Града на Липите
Ръждавичка ме изненада!
Скоро не е имало по-скапан съвет.

# 591
Еееееее продукцията прекалява вече……
То си личеше,че Ръждавичка ѝ е били казано предварително.
Едно хубаво племе го разбиха

# 592
Хахахаха. 100 гроша креват, храна, завивка и имунитет. За безполезната Гордиенко.
100 гроша за имунитет за Наталия. Креват и храна няма.
Изроди

# 593
Еми така трябва нека мъжете да ходят да се борят

# 594
Айде, съсипаха единственото готино племе в този сезон! Що така, бе, Продукцията??? Обезсмисляте всеки порив за игра и стратегии, всъщност, нищо няма значение, освен вашето намерение!!! Гнусари!! ImpRage

# 595
Само се чудя дали всичко това се прави по политически, садистични или интригантски причини

# 596
  • София
Тази продукция е потрес. Няма такова дъно просто.
Мразят много Феномените и зорлем искат да ги скарат и разбият.
Гордиенко срам няма. Как може да приеме такова нещо? Наглост безподобна. И ще става треньор? Дето ще яде пред своите хора два пъти на ден. Аз ако бях щях да откажа.

Продукцията видя едно истински задружно племе и го разби целенасочено. Подлеци.

# 597
  • В Града на Липите
Само се чудя дали всичко това се прави по политически, садистични или интригантски причини
По сеирджийски причини се прави. Не търпят племе живеещо в хармония, трябва да се самоизяждат и да има панаири. Един вид да не се отпускат и да са нон стоп на тръни.

# 598
Пффф, съсипаха сините. Не знам как воденичния камък Гордиенко не го е срам. Че и легло, и храна. Аман от тази продукция.

Поне няма повече пари за следващия съвет, дано тогава си тръгне

# 599
Според мен няма да им се получи да разединят Феномените. Гордиенко не трябва да е в отбора. Закопава ги.

КАЛИН е прекрасен и на външен вид и като играч.

Общи условия

Активация на акаунт