💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 23 227
  • 698
  •   54
Отговори
# 675
Мен ми направи впечатление, че Гордиенко каза, че не е гледала нито един сезон досега Joy

# 676
  • Sofia
Мен ми направи впечатление, че Гордиенко каза, че не е гледала нито един сезон досега Joy
И на мен, защо ли не й вярвам!? Впрочем знам, тя е много силна, способна, амбициозна и кадърна, top of the top! 😂Ако не беше тя, сините щяха да видят резиденция, ама друг път! 😂  Просто другите са слепи и завистливи, отделно мразят и нея, и Украйна! 😂 Подобна излагация, скоро не бях виждала.
Продукцията, добри сте, решите ли, изкарвате най-черните краски от всеки, хванал ви се на акъла!

# 677
  • някъде другаде
Гордиенко трябваше да е на елиминации. Днес тя опропасти отбора. Сашо не го харесвам , но се справи много добре с пъзела.
От блатните да си върви ветеринарката.

# 678
  • тук и там
Ех,така исках Гордиенко на елиминации..Хем за нищо не става,хем със супер самочувствие.Как е възможно човек да иначе толкова нереална самооценка?Надявам се Чикагото да се върне,до сега винаги се е справял отлично на трасето,въпреки че ако решат да го закопаят,ще го направят-я някой пъзел ще измислят,я друго..

# 679
  • Някъде там...
Чудя се, дали с кутиите на съвета на блатните не целят да върнат ветеринарката при зелените. Толкова пъти чухме закани към Карина, а докторката няма цедка на устата, продукцията има интерес да стане скандала.

Александра пък има 50 гроша. Какво се случва с тях?

# 680
  • Sofia
Относно Александра, ветеринарката направо ще я разкъса, ако не я подкрепи. Според промото излиза, че сменя лагера в полза на Димитър. А дано! Колкото до грошовете, има си ги, едва ли ще й потрябват на този съвет. Като последна блатна, би трябвало да е с имунитет.

# 681
Наталка и тя отмъстителна. Защо не даде гласа си за Калин и тогава той като капитан трябваше да каже кой е втория номиниран.
А тя толкова бързо изстреля номинацията си за Чикагото, сякаш някой да не й отнеме "и хляба, и ножа". Дай на човек малко власт и ще видиш колко струва!

Това щеше да бъде много по-гадно! Да трупне тая тежест на раменете на Калин, няма що. Той не иска да праща на елиминации нито Лапунов, нито Ръждавичка, нито Чикагото. От неудобство щеше себе си да прати.

До колкото знам, няма право да се самономинира.

# 682
  • тук и там
Ако беше прехвърлила топката на Калин,на него щеше да му се налага да избира между Чикагото,Лапунов и Ръждавичка..Аз си мисля,че би дал глас пак за Лапунов,но знае ли се..Одобрявам,че Наталия пое отговорност и гласува.То и тя нямаше особено голям избор -нормално беше от горните трима,да избере Чикагото.

# 683
Леле, снощи направо се вбесих от подаръка на Ралица към Гордиенко! Значи това момче от блатото, което каза, че има контузия на глезена, го направи на 5 стотинки. На украинката опънаха походно легло и храна за плоскостъпие...Чак ми звучи нереално и като го пиша и чета. Ръждавичка не, че искаше да спаси Наталия, ама трябваше да изиграят сценария, в който пращат само мъже на елиминация. Просто всяка година се убеждавам, че трябва да си потъпчеш достойнството за славата, която това риалити евентуално може да ти донесе и все не ги разбирам тези хора.

# 684

И тази жена ще води подготовка на хора, които искат да участват в Игри на волята?Не стига че нищо не показа в самите игри, ами тя няма и идея какво е ставало в другите сезони.На какво ще ги научи? Как да ядат пред гладните съплеменници без да изпитват и най-малко угризение на съвестта?

# 685
И не вярвах, че ще го кажа за Алекс, но им стискам палци и на двамата с Чикагото! Просто от синьото племе никой не заслужава да отпадне преди Гордиенко!
И за Александра ми дожаля снощи. Уж кифла, ама какво ли не изтърпя и на маймуна я направиха. Два дни да живне на резиденция и хоп - блатото. Тя доста смело го прие.
Но продукцията тотално се изгаври с оригиналните жълти и сините. Просто с всеки сезон става все по-явно дирижирано. Чак накрая Алекса ще реша, че си е спечелил почти без помощ.

# 686
Не, не може да бъде! Как ще си зареже успешната муай тай кариера в Азия, за да дойде тук безславно да тренира хора за  някакво предаване?!

# 687
Александра е едиствената кифла в ефира, на която съм симпатизирала някога. Момичето е добро, борбено, красиво. Всички я подценяват заради външния вид и си личи, че това я тормози. Вярно, че с Тянко се изложиха кошмарно на пъзела, но на фона на Гордиенко...

# 688
Относно Александра. Аз също много я харесвам. Не е типичната кифла. Не е някаква интригантка и прочие. Напротив - момичето е много симпатично и добро.

# 689
Направи ми  впечатление как се изрази Наталия- че иска грошовете на Ръждавичка "назаем". Вероятно в някакъв момент сценарият предполага да и върне жеста по накакъв начин.
За Александра- освен че си е направила устните на нищо- момичето и на мен ми се струва добро и незлобливо. Ако се върна на историята с коричката хляб- още тогава си помислих, че и аз не бих устояла, а нея я направиха най-черна. За реденето на израза с "резиденцията"- и вас да ви сложа до Тянко ще забравите къде сте... А дано се задържи, от сърце и го желая.

Общи условия

Активация на акаунт