За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 18

• 20 576
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз имам регистрация там с номера си откакто започнаха да приемат наши номера. Със сигурност е от около 15 години, ако не и повече. 😄 Свалях си схеми с гоблени. Нищо не взимат като такси, прозвъняването е да се потвърди номерът. Мисля, че имаше опция за смс вместо обаждане, но не помня вече. А има много, много сериали там и си заслужава.

Аз точно мини драми гледам там, защото в Youtube повечето са без фонов звук и музика заради авторски права и е някак много куцо гледането само с гласове. 😄

# 691
  • гр. София
Да, уж има смс, на който трябва да получа 6 цифрен код да въведа, но няма смс, а направо позвъняване.
Не знаех, че сериалите в ютуб са орязани откъм музика.

# 692
  • София
Да, уж има смс, на който трябва да получа 6 цифрен код да въведа, но няма смс, а направо позвъняване.
Не знаех, че сериалите в ютуб са орязани откъм музика.
Понякога не се получават смс-ите, така че позвъняването е заместител. И добре че го има, защото аз с китайските приложения имам проблеми заради това, че не получавам смс.

Не всички са орязани, но Youtube постоянно добавя нова музика към авторските права и изборът на качващите е или да свалят видеото или алгоритъмът на платформата да “зачисти” това, което попада под авторските права. Смотаното е, че понякога покрай музиката изтрива и гласовете.

# 693
  • пак на Рив Гош
"they gained a friendship that spanned time and space, and finally faced their respective lives with optimism..."
После видях,че новелата е тагната и като трагедия 🤣
Може да е трагедия с оптимистичен край, така по китайски 😂😂😂

Като стана въпрос за мини-сериалите - тия дни ми се мерна информация (от непотвърден официален източник), че цензурата в Китай щяла да забранява мини сериали със сюжети, в които богат младеж, директор, шеф, наследник се влюбва в обикновена бедна девойка, за да не се създават нереални очаквания в младите жени и да се развалят моралните устои на нацията. Та може скоро да останем без сериали и еднорози!

На мен тия дни на работа да решили да ми стопят лагерите предколедно и не ми оставят много време за сериали 😭😭😭.

# 694
Може да е трагедия с оптимистичен край, така по китайски 😂😂😂
🤣🤣🤣 Поне моите  🦄 са вече са мъртви и няма за какво да се притеснявам.

# 695
За  Моарейн  Д- предпетъчно
https://www.facebook.com/reel/1630643984576806
Много ми допадна дизайна на жилетката. Помните ли израза "пука ми на жилетката". Точно пред празниците ще свършим всичката работа на света...Роца вече е започнала, ние помагаме от другата страна...Да се държите!

# 696
Реанимирам с незнаякояпоред чаша кафе след снощното парти Laughing
Роце за твоята нова колекция https://www.youtube.com/watch?v=R5XSv1VqbaQ

Нашият кроасан като таен агент https://www.instagram.com/reels/DSPlxq1EUSO/
Подранил петък https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02pshJ5WF … d=100064689317056

Една забавна песничка за коледа 🤶 Jingle Berry People Dancer https://www.youtube.com/watch?v=TR8-0Tuy58Q&list=RDTR8-0Tuy58Q&start_radio=1

ПП Признавам си до сега такова чудо не съм гледала Sunglasses Концерт 5 часа?!?!
Това известно тай BL дуо ме разбиха. Пълно с много известни песни https://www.youtube.com/watch?v=2ZJskGtvV8I

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 14:17 от Danifin1

# 697
  • пустинен пъпеш
Ех този ФБ и той ми рекламира корейското,ту козметика,ту екскурзия дотам.
Скрит текст:
Винаги съм се чудила как корейките изглеждат толкова млади - сякаш времето просто ги подминава.
Мислех, че е ген, докато не започнах да чета за това, което наистина правят различно.
Изхарчих куп пари за техни продукти, докато не осъзнах нещо доста неочаквано.
👉 Ще ти споделя какво всъщност стои зад „корейската тайна“.

# 698
Ех този ФБ и той ми рекламира корейското,ту козметика,ту екскурзия дотам.
Скрит текст:
Винаги съм се чудила как корейките изглеждат толкова млади - сякаш времето просто ги подминава.
Мислех, че е ген, докато не започнах да чета за това, което наистина правят различно.
Изхарчих куп пари за техни продукти, докато не осъзнах нещо доста неочаквано.
👉 Ще ти споделя какво всъщност стои зад „корейската тайна“.
Smile Като всичко останалото сега. Живеем в света на рекламата, точно аз ли не го знам JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Но да си кажем правичката, има и доста продукти ,които вършат работа стига да ги ползваш правилно и не е задължително да е скъпо.
Същото се отнася и до кулинарията и до всичко останало.
И винаги има и отрицателни неща, те вървят ръка за ръка , за да има пълна хармония нали трябва да се спазват азиатските разбирания - козметичните операции, екстремните диети и т.н.

# 699
  • София
А на мен само храна ми предлагат рекламите, усетиха ме, че съм на диета. Голяма мъка е - разни азиатски ресторанти и заведения из София, то не бяха японски палачинки, бао хлебчета, китайски палачинки, чай, нудли, хотпот. Ще ходя по земите на Роца сега и почнаха и за там да ми излизат азиатски ресторанти. А аз искам франзела и масло. Joy И кроасан, но не вашия корейски.

И понеже съм на диета, почти петък е и алгоритмите на социалните ми мрежи са лоши, ето и по темата ни:

Мотивацията

# 700
А моят ФБ нещо се шегува с мен и ми предлага ей такива неща
https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=4111710215826398
Беше забавна драма Smile
И доста кулинарни идеи за Коледа, от цял свят, не само азиатско Wink

# 701
В къщи имам pi-hole и нямам никакви реклами, но ако ползвам навън ми се плаче от всичко,което изскача.😭  Обувки, парфюми, козмерика,парфюми,още парфюми и пак парфюми, акварелни бои и парфюми, най-лошото беше като търсих сапун с дуриан. Само веднъж беше и после  дни наред ми пробутваха всякакви неща с дуриан - сладолед, сушен, в шоколад(за бога), в смути, слава богу не и парфюм с дуриан.

# 702
  • София
Ох, Дани, подсещаш ме, че така и не я догледах тази драма, а трябва.

Tuon първото ми опитване на дуриан беше точно в шоколадови бонбони. Тази година реших да се накажа пак в Китай, този път с чийзкейк с дуриан...прясно направен и топъл. Промених си класацията и бонбон с дуриан вече не е най-лошото нещо на този свят.

# 703
  • България
Опитвала съм само бонбони с дуриан.
Вкусът е хубав, ако можеше да се махне вонята щеше да е супер.
Миришеше на нещо като развален лук, а иначе вкусът напомняше на пъпеш, ананас.

# 704
  • София
И аз точно на развален лук го оприличавам, но и на вкус, не само на миризма. А за миризмата спор няма. Като се влезе в китайски супермаркет и веднага можеш да разбереш къде се намира секцията с плодовете. Но те си го харесват. Ще трябва да пробвам пресен плод там, за да видя как е. Може пък на пресен да не е чак толкова ужасно.

Все забравям да коментирам това за забраните за СЕО и бедно момиче в мини сериалите. Говори се от известно време, защото създавали много грешни очаквания в младите жени. Като знам колко луди могат да бъдат китайките, няма да се учудя да преследват някакви СЕО-та в истинския живот. Joy
Нали по подобни причини са им забранили и прераждането като тема.

Общи условия

Активация на акаунт