Термин Ноември 2025 - Тема 5

• 7 701
  • 299
  •   4
Отговори
# 270
Честито!Здраве и много щастие.Осъзнавам как момента си идва....бързо възстановяване.

# 271
Птичка, Хоупчето се оплакваше от това преди няколко дена и АГ-то й каза, че е защото бебето вече е слязло надолу. На теб кога ти е следващият преглед, за да проверите дали и при вас не е същото и скоро да се появи мъникът?

Ние вече имаме час за секцио след 1 седмица тъй като бебчо е много голям и няма как да стане по естествен начин тъй като ми е първа бременност и АГ каза че не иска да рискува

# 272
Птичка, Хоупчето се оплакваше от това преди няколко дена и АГ-то й каза, че е защото бебето вече е слязло надолу. На теб кога ти е следващият преглед, за да проверите дали и при вас не е същото и скоро да се появи мъникът?

Ние вече имаме час за секцио след 1 седмица тъй като бебчо е много голям и няма как да стане по естествен начин тъй като ми е първа бременност и АГ каза че не иска да рискува

Колко тежи и коя сидмица си?В чежбина и по 4кг се раждат естествено

# 273

Колко тежи и коя сидмица си?В чежбина и по 4кг се раждат естествено

37 г.с тежи 3.300 ,но аз съм със много тесен таз

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 16:22 от Ptichka04

# 274
Благодаря ви отново, момичета, пълните ми сърцето с милите ви думи! ❤️❤️

Птичке, аз усещах абсолютно същата болка една седмица и се роди бебчо 😅❤️

# 275
Благодаря ви отново, момичета, пълните ми сърцето с милите ви думи! ❤️❤️

Птичке, аз усещах абсолютно същата болка една седмица и се роди бебчо 😅❤️

Ами значи скоро да очаквам принца да се появи, аз тези болки ги имам от 3 4 дни.
А онзи ден имах на няколко пъти по салфетката нещо като консистенцията на сопол само че без никакъв цвят. Дали това е била тапата.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 18:44 от Ptichka04

# 276
И аз също така имах жълто като сопол вечерта и на следващата сутрин в 4 ми падна цялата тапа 😅

# 277
Мацки, ясно ми стана ,че за 11.11 сте няколко с планирано секцио, а за 12ти има ли 😊

# 278
И аз също така имах жълто като сопол вечерта и на следващата сутрин в 4 ми падна цялата тапа 😅

А усеща ли се нещо като падне цялата тапа или???

# 279

А какво представлява да ти падне цялата тапа 😅 Аз 1-2 пъти имах такова гъсто като сопол безцветно преди няколко седмици, та да знам ако пак се появи за какво да следя, от утре започвам 35 седмица.

# 280
Няма как да го сбъркате с течение. С първата бременност ми падна тапата след първия или втория преглед за разкритие. Родих след два дни.
Гъсто, жълтеникаво с лек примес от кръв, така изглеждаше.

# 281
При мен е от почти 2 седмици така 🤔

# 282
Няма как да го сбъркате с течение. С първата бременност ми падна тапата след първия или втория преглед за разкритие. Родих след два дни.
Гъсто, жълтеникаво с лек примес от кръв, така изглеждаше.

При мен нямаше кръв ,значи може и да не е било тапата ,но беше безцветно буквално прозрачно и много разтегливо и го имаше само когато се забърша със хартия

# 283
Моята беше така в началото - гъста,жълта слуз на мънички парченца. След това нищо не усетих,само като се избърсах сутринта, беше много гъсто,разтегливо отново,но с кръв 😅

# 284
Здравейте !
Мили дами някоя има ли проблем с кръвното моето от 3 седмици се поддържа около 140/90 ,130/80  пия допегит 4х1 , но не ми действа и вече доста взех да се притеснявам в 36 г.с съм бях хоспитализирана миналата седмица за 6 дни , но ефект няма

Общи условия

Активация на акаунт