Термин Ноември 2025 - Тема 5

• 9 247
  • 357
  •   3
Отговори
# 345
+1 philips natural response - стъклената серия. Взела съм 1 и 2 като капки за да имам, тъй като чувам различна информация.

# 346
  • Варна
Аз за шишета засега имам тези. Двете на Canpol ги имаме от лекция на училище Е за мама, а тези на Lovi ги спечелих в инстаграм игра. На този етап не мисля да купувам други. Имам и няколко залъгалки/биберони.

# 347
Аз заложих изцяло на Нук, стъклени.

# 348
На Авент и на Лови заложих, едните стъклени другите не

# 349
  • Варна
Постнах в темата за томболите, но и тук да го има. Тест на продукт против колики.

https://brandtestingclub.bg/testirane/-666-50?utm_source=faceboo … T4QPNmItd2aMX0NJg

# 350
И аз заложих на НУК.Купих комплект за новородено.С първото дете ги ползвах и се одобряват.

# 351
За трети път се доверявам на Аветн
Друга марка не съм ползвала.И за трети път се доверявам на памперси Пуфис

# 352
Аз засега съм взела само едно шише на NUK.
Реших, че е добре първо да видя ще се получи ли кърменето и в движение ще правя допълнителни покупки. Доста мнения имаше, че бебетата не одобряват всички шишета и сметнах, че е по-добре да не се презапасявам в момента.

# 353
Точно такива на Нук ползвах с първото дете, стъклени. Сега мисля да взема само биберони към тях, стъклото си е ок, само ще ги стерилизирам.
Аз помпа трябва да си купя, ползвах електрическа на медала, но я върнах на приятелката, която ми я даде, сега се чудя каква да купя, не ми се дават много пари, защото предното кърмене не се получи особено, кърмих до 4-5 месец, но от друга страна помпата не трябва да разранява...
Трето бебе не знам ще има ли, за да вложа много пари в нещо, което да кажем ще ползвам пак. Чудя се.

# 354
Ние също ще сме на стъклените шишета на Nuk и помпа на Medela, тъй като такива ни подари приятелка. Ще видим дали ще се спогодим с тях, ако не ще търсим други в движение.

# 355
Здравейте мили Мами,

Имам следния казус термина ми е 3 ноември в момента съм 37+1, лекарката която съм избрала ще излиза отпуска точно 39 и 40 седмица, вчера бяхме на преглед и ми направи проверка за разкритие, без да имам каквито и да е контракции или други индикации за родова дейност. В никакъв случай, не искам да поставям професионализмът й под въпрос, но няма как да не ми мине мисълта, че го прави за да предизвика раждане. След прегледа имах доста кървене, днес също изчиствам. Бях и звъняла да попитам нормално ли е и днес ми върна като ми каза: Не се притеснявай, ще е така при проверка. Следващата седмица имам час отново. Искам да й кажа, че не искам да ме проверява за разкритие …. Притеснена съм как ще го приеме…

# 356
Аз съм с термин 5/11 и на прегледа в понеделник моята следяща много нежно и съвсем внимателно провери за разкритие и “промени” въпреки че и аз нямам никакви индикации. Не мога да кажа дали това е стандартна практика за тези седмици. Но при мен беше много внимателна и нямам кървене. Но пък 1см разкритие според нея. Не знам дали се брои за нещо този см

# 357
Аз съм с термин 3.11, вчера бях на преглед и не ме е проверявала за разкритие, така че явно си зависи от лекаря. Аз доколкото знам от 4 см нататък го водят, че раждането наближава, преди това може да си изкараш седмици с 1 до 3 см разкритие.

Общи условия

Активация на акаунт