Мисля, че и на мен споменаха, че ще следят за разкритие, и че даже вече е удачно да си пътуваме с багажа за болницата за всеки случай. Даже следващия ни преглед е направо в АГ-то на болницата.
Ние сме далеч от готови с каквото и да е, но тези дни получих колет от наши роднини с дрешки от техните деца, та и това трябва да вземем и да разгледаме.
Вече ни разпитват и за изписването, аз още не съм решила какво да правим, честно казано много се колебая. За съжаление откриха на майка ми сериозен здравословен проблем и това много ме замисля дали не е някакъв знак, че може би е по-добре да позволим да имаме малко роднини на изписването - голяма ми е дилема.
При всички положения майка ми поне каза, че от тяхната страна на семейството ще се съобразят с това, което решим и проблеми няма да имат, което само по себе си ми носи спокойствие. И все пак решението не е лесно. ММ също е раздвоен, ще ми се да виждах правилното решение.
Тези дни изпитвам по-силни, но все още не болезнени контракции. Днес за пръв път успях да различа баш крачето на малката като ме срита - досега не бях усещала кое какво й е. 😁
Опитвам се да запазя спокойствие и да не се стресирам, че ни остават близо 16 дни до термин. Мисля си просто, че всичко ще е наред и просто се моля да сме здрави, за да можем да посрещнем останалите неща.