Домакини 93/ минаваме на вино

• 13 879
  • 361
  •   3
Отговори
# 315
Само здраве, успехи и щастливи години на Тод желая!

# 316
# 317
Много вкусна изглежда, Вале! Да си я миришете с кеф!

# 318
Вале, ма нищо ли няма да щипнете от тази къщичка? Нищичко? Страхотна е.
   Кажи, от готовите комплекти ли е? Чудя се дали да не се позабавляваме с Кати, но у нас определено няма да остане непокътната, най-малко желираните мечета.

# 319
  • София
О,Марулетке, Бубка изяде комина и половината украса- желирани мечета, шарени бонбонки😁. Аз винаги купувам повече украса , защото знам какво следва .
От готовите комплекти от ИКЕА, след касите, кулинарния магазин. Отделно си купих оттам и готварски лепило , и готварски боички.
Крайният вариант, който виждате, не се яде, стои така до февруари, цялата къща мирише на канела и джинджифил .
и после на боклука

# 320
  • при късмета
Валето пак ще я разприятелявам, като всеки път по това време на годината. Ама ха.
Вале, страхотна е, като всеки път. А като започнеш пак с бисквитите, не забравяй, че съм наблизо Joy
Котката е наред физически, поведенчески е проблема и аз трябва да намеря начин да го реша. Те не могат нищо да направят. На дърти години явно не само хората изкукват. Та не, че е и толкова дърта де
Много е гадно времето, а имам и други задачи. Така мразя да се разкарвам по локвите

# 321
При нас е обявено бедствено положение.

# 322
  • София
При нас е обявено бедствено положение.
Ох, Мария,дано всичко се размине леко ❤️

# 323
  • при късмета
Стискам палци и на ръцете и на краката, да премине без щети Hands Pray

# 324
Стискам палци и на ръцете и на краката, да премине без щети Hands Pray
  И аз!

# 325
  • при късмета
Добро утро!
Слагам направо брънч, че на мен ми е утро, ама като гледам колко е часа....

Мария, обади се да кажеш какво е положението
Фивър и ти драсни
Смърфи, днес ли заминаваше, да стискаме палци за полета?
Ние няма да ходим на вилата, колата не е готова.
Сега ще си допия кафето и да взема да се сетя какво щях да правя. Не знам какво ми става в последно време, пропускам разни планирани неща. Със сигурност не е важно, ама се ядосвам на себе си

# 326
Добър ден! Както огладнях, добре ще ми дойде този брънч!

Ма ко, утре по това време е полетът!

Една куриерска фирма ме върза днес вкъщи. Хем се обадих да оставят пратката в офиса, те пак я дали на куриер.

Днес са 9 месеца на майка... Cry

# 327
  • София
Минавам набързо.

Чувствам се уж по-добре, но не спирам да кървя и това ми изпива силите. Продължавам да лежа и нищо по-различно.

Смърфи, гушкам те!
А за пътуването ви желая приятно изкарване.

Мария, почват ли да се оправят нещата?

Ма ко, даже по-добре, че не е готова още. Гледах прогнозите, че тия дни не е добре да се пътува. Ще вали още, а и ще застуди,та може би ще заледи по пътищата.

Това е засега, момичета. Ще гледам пак да се включа по-късно.

Хубав ден на всички!

# 328
Фийвър, лекарите не предлагат ли нещо за спиране на кървенето? Може би от него получаваш анемия. Някакво желязо можеш ли да пиеш? Или сок от червено цвекло, телешки дроб и разни подобни за повишаване на кръвните телца?

# 329
  • София
Смърфо, слагаха ми кръвоспиращи, но с тях не бива да се прекалява също. Сгъстяват кръвта и правят тромби. Та основно действат с мускулни релаксанти, АБ и други лекарства. Основно хормонални.
Свързано е с анемията ми, да. Едното провокира другото и обратно. Пия желязо, даже ми вливаха в болницата.
И съм на специална високопротеинова диета.
Просто трябва да лежа и да се моля да спре, а да не засили.

Общи условия

Активация на акаунт