Красота отвътре: Суперхрани за сияйна кожа

• 6 223
  • 359
  •   1
Отговори
# 135
Моята рецепта е сутрин за закуска кисело мляко с овесени ядки,мед,куркума,джинджифил на прах,чия и смлени орехи. Чудесен и питателен старт на деня,следван от чаша чай.

# 136
Сутрин пия само кафе, към 11:00-12:00 ми е първото ядене за деня, няма да лъжа, че не ям чия, овесени ядки, куркума и джинджифил. Но гледам да е балансирано, да има правилно съотношение на храни от всички основни хранителни групи.

# 137
Овесени ядки, бадеми, боровинки, бразилски орех и мед.

# 138
  • София
Сутрин пия само вода. Храня се поне 3-4ч след ставане, което хич не е добре, но не мога да закусвам. Уикендите понякога се случва и правя палачинки с овесени ядки.

# 139
Кой е вашият любим бърз ритуал или рецепта със суперхрани за сияйно начало на деня?

Правя си бърза закуска с кисело мляко, боровинки и малко орехи. Добавям и щипка канела и мед за аромат и баланс. Получава се свежо, хранително и леко, идеално за начало на натоварен ден, когато искам нещо полезно, без да губя време.

# 140
Обичам да закусвам овесени ядки, с кисело мляко и чия. Понякога добавям и смлени орехови ядки.

# 141
Моето бързо сияйно начало:
Започвам деня със зелено смути „Енергия“ – блендирам 1 банан, шепа спанак, 1 чаена лъжичка спирулина, ½ авокадо, сок от ½ лимон и малко кокосова вода.
Готово за 2 минути – витамини, хидратация и сияние отвътре!

# 142
На този етап се уча да се храня правилно и полезно. Спортувам, но с храненето съм много зле.
Научих се да ям авокадо тост.
Вкусно и полезно.

# 143
  • Русе
Моето "супер начало" - MSM на същата марка. С напредването на годините, стана незаменим ритуал за красота Simple Smile

# 144
Правя си смути с банан, чия, конопено семе, спанак.

# 145
  • на дъното
За мен закуската е много важана 🙂
Любима ми е 2 бр.сварени яйца, сирене,краставица или домат понякога авокадо.
Преди това съм изпила 1чаша зелен чай

# 146
Мед и какао без захар за закуска.

# 147
  • ВАРНА
Чаша толла вода с лимон.
След това любимото кафе 😌

# 148
Овесени ядки с кисело мляко, чиа и мед.

# 149
Правя си смути, това е една от любимите ми рецепти.
Съставки:
   •   1 банан
   •   ½ чаша ананас или манго
   •   1 ч.л. куркума
   •   Щипка черен пипер
   •   1 ч.л. чиа
        •       1 ч.л. ленено семе
   •   1 ч.л. пчелен прашец
   •   1 чаша растително мляко

Общи условия

Активация на акаунт