Красота отвътре: Суперхрани за сияйна кожа

• 6 178
  • 359
  •   2
Отговори
# 120
Сутрин започвам с топла вода с лимон и лъжичка спирулина от Dragon Superfoods – дава ми свежест и енергия за целия ден!

# 121
От вечерта в купичка смесвам чаена лъжица чия със супена лъжица овесени трици и кисело мляко. На сутринта са набъбнали и нарязвам някакъв плод за сладост и това закусвам.

# 122
  • София
Обичам към кафето да се поглезя с фреш - цвекло, моркови и ябълка, но си го позволявам рядко (вдигат повече кръвната захар, като са на сок, в сравнение с варианта на салата). По-често закусвам само с кафе или с кафе с щипка канела в него и след това се наслаждавам на любимите ми цвекло, морков и ябълка под формата на салата към някое от основните хранения.

# 123
Моят ритуал се състои от разнообразно меню за всеки ден от седмицата,което предварително съм си разграфила.
1.ви ден-яйце с бекон и половин филийка пълнозърнест хляб + чаша зелен чай.2.ден -Овесени ядки с кисело мляко и плодове. 3.ден извара с мед и орехи.4.ден-Препечена филийка пълнозърнест хляб със сирене с чаша натурален портокалов  сок.5. ден-Обезмаслено мляко с какао + плодова салата. 6 ден-Овесена каша с фастъчено масло,орехи,банан и прясно мляко. 7 ден-Филийка пълнозърнест хляб с обезмаслена извара,мед,орехи и авокадо + чаша плодов чай.

# 124
  • над кукувичето гнездо
Не използвам суперхрани, защото просто не зная как да ги подготвя, за да ми е вкусно, предвид факта, че съм с традиционно хранително възпитание. Бих опитала, ако е нещо почти наготово.

# 125
Сутрин пия спирулина на таблетки.

# 126
Закуска с кисело мляко с овесени ядки, мед и чиа. Simple Smile

# 127
Всяка сутрин си мажа половин филийка с тахан с мед.

# 128
Обичам да закусвам овесени ядки с мед, сусамов тахан, ленено семе, кокосови стърготини, стафиди и банан.

# 129
Забелязала съм, че освен пълноценна закуска, имам нужда и от малко по-лежерен старт на деня. Не да хвърча да свърша всичко за половин час и да се изнервям още със ставането. Давам си малко повече спокойствие и после всичко върви по-леко. Така или иначе задачите все се трупат и все край нямат.

# 130
Всяка вечер си забърквам кисело мляко с чия, лен, пчелен прашец и плод според сезона. Сутринта имам здравословна закуска и редовен стомах ☺

# 131
Една от любимите ми закуски е гранола без захар, с прясно мляко.

# 132
Всяка сутрин хапвам кисело мляко със лъжичка коркума.

# 133
Обожавам какаото на Dragon Superfoods! Любима напитка ми е - с ядково мляко или само с гореща вода.

# 134
Харесвам бадемово или овесено мляко с 2 лъжичко натрошено ленено семе и гранола. Също така и пудинг с кокосово мляко, чия и плод, приготвено от предния ден.

Общи условия

Активация на акаунт