Красота отвътре: Суперхрани за сияйна кожа

• 1 799
  • 234
  •   6
Отговори
# 165
Кисело мляко с овесени ядки/ чия с горски плодове, орехи или бадеми.

# 166
  • София
Сутрин започвам с две чаши топла вода и после кафе.
След това закусвам само плодове.

# 167
Често започвам деня си със смути от пресни плодове.

# 168
Сутрин пия смути от Джинджифил и лимон. И закусвам -Вечерта в кисело мляко слагам чия,малко стафиди и натрошено ленено семе,Her Balance Mix ще е особено  подходящо за моята закуска.

# 169
Много бърза и лесна закуска с кисело мляко и чиа. Всеки път добавям различни неща – банан, орехово масло, мед, различни горски плодове, гранола, протеинови прахчета, ядки, какао, кокосови стърготини. Приготвям я от вечерта и сутринта просто взимам със себе си. Вкусно, бързо и много полезно

# 170
Обожавам да си правя чия пудинг.  Добавям също ленено семе , спирулина и пчелен прашец. Както и боровинки и годжи Бери

# 171
Сутрен преди да премина към закуската пия течности да хидратирам тялото: чай,  плодов сок или ядково мляко. От около месец добавям към тях Happy Gut Mix, защото имах проблеми със стомаха и от него се чувствам много добре. Интересен набор от продукти има в описанието на темата,   набелязах няколко да ги изпробвам.

# 172
Обичам да закусвам чиа пудинг с някакви плодове

# 173
  • Once there was a Hushpuppy...
Обичам да закусвам зърнени закуски - гранола / овесени ядки + пресни плодове.
Пия чай от лайка.

# 174
  • София
Редовно си приготвям от вечерта закуска с чиа, прясно мляко, мед, куркума, канела, джинджифил и черен пипер.

# 175
Закуската ми често е кисело мляко с чия, мед и банан. Държи ме сита дълго време, имам енергия и настроението ми е добро.

# 176
  • Бургас
Късна закуска скир млини семена отчия,ленено семе ,овесени ядки и плод.Преди това топла вода ,чай и колаген.

# 177
  • Благоевград
Започвам деня си с чаша топла вода с лимон. Отразява ми се много добре и мисля, че е един чудесен начин да подобрим общото си здравословно състояние.

# 178
Билков чай с жълт кантарион, който е естествен антидепресант, подсладен с няколко лъжички домашен мед.

# 179
Кисело мляко с овесени ядки/ чия с горски плодове, обичам да слагам също и много ядки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт