Красота отвътре: Суперхрани за сияйна кожа

• 3 532
  • 301
  •   4
Отговори
# 270
Чай от матча с хуск и ядково мляко.

# 271
Ядки с плодове и тахан

# 272
Почти всяка сутрин започвам с черен или зелен чай. Изчаквам да минат 30 минути и след това си правя овесени ядки, в които добавям: смляно ленено семе и сусам (смилам вкъщи на момента, така е най-полезно), мед, фурми, конопено семе точно от Драгон и кисело мляко. Вкусът е невероятен, засищащо е и определено виждам резултат - повече ми сияе кожата и не си усещам стомаха все подут като преди.

# 273
Правя си микс овесени ядки + микс смлени ядки + чия, някой път слагам сушени плодове (някой път и малко шоколад 😁) и всяка сутрин си закусвам с кисело или прясно мляко.

# 274
  • Бургас
Закуска за работа - кисело мляко,  с накисната чия в него,  нарязани ябълка и орехи, може и мад, ако не е достатъчно сладко.

# 275
Любима и бърза закуска ми е омлет в различни варианти, в комбинация с освежаваща напитка.

# 276
  • Русе
Забърквам си кисело мляко с овесени ядки,чия и боровинки,ягоди,малини,според сезона.
През уикенда си пека кексчета без брашно от овесени ядки,яйца и останали от седмицата банани и ябълки.

# 277
Моят малък сутрешен ритуал - овесено мляко с чия, джинджифил и малини.☺️

# 278
Любима закуска ми е скир с чия, банан и боровинки или друг плод според сезона.

# 279
Обичам чай, но не знам доколко влиза като състав към суперхраните. Пия 2 чаши сутрин като миксирам билки, сушени плодове, пресни плодове и подправки. Всеки път различни съчетания. Маточина, салвия, липа, смокинови листа, джинджифил, лимон, канела, карамфил, шафран, боровинки, глог, къпини, бъз, ябълки, круши.
Обичам палачинки с овес, които комбинирам с протеини и ядкови млека.
Правя си десерти с ядкови брашна, вместо с бяло брашно.

Сутрешен ритуал 2 чаши вода, 2 чаши чай микс, 5 минути дълбоко вдишване и издишване, хубаво кафе и закуска с баланс на протеин и въглехидрати.

# 280
  • плевен
Обичам да закусвам  чия с кисело мляко, банан,орехи и лъжичка мед.

# 281
  • in Wonderland
За закуска често си приготвям кисело мляко с овесени ядки u чия.

# 282
Кой е вашият любим бърз ритуал или рецепта със суперхрани за сияйно начало на деня?

Чаша Вода задължително. Кафе със смути от сезонни плодове. Замислям се за протеиновия микс,  като добавка към смутито.

# 283
Вода с лимон.

# 284
  • Вдън горите тилилейски
Любимата ми закуска е кисело мляко с чия, овесени трици, орехи и малко замразени малини.

Общи условия

Активация на акаунт