Красота отвътре: Суперхрани за сияйна кожа

• 3 082
  • 277
  •   2
Отговори
# 255
Кисело мляко с пресни плодове или ядки и мед.

# 256
Кой е вашият любим бърз ритуал или рецепта със суперхрани за сияйно начало на деня?
Овесени ядки с ленено семе, канела, мед и кисело мляко - старт на всяка работна утрин !
Ще е интересен опит с Dragon Superfoods !

# 257
  • Пловдив
Напоследък пия сутрин след кафето сок от целина с лимон.

# 258
Чаша топла вода на гладно, сок от алое вера или куркума и черен пипер разтворени във вода.

# 259
Приготвям си овесени ядки в кисело мляко със спирулина, а от предната вечер имам накисната чиа, която добавям. Понякога допълвам със сушени боровинки.
Със закуската винаги пия чай, най-често Ройбос.

# 260
Редувам различни закуски - мажа филийка пастет от авокадо, варено яйце и котидж, кисело мляко с овесени ядки, трици, плодове.., смутита с авокадо, банан, ядково мляко, боровинки и т.н., правя си овесени палачинки или бананови палачинки… Разнообразявам закуските си и по този начи

# 261
  • Варна
Кисело мляко с овесени ядки и сушени плодове.

# 262
  • В Космоса
Ядково мляко с банан, фурми, чия и спирулина, кисело мляко с овесени ядки, сушени плодове.

# 263
Любимата ми закуска включва Happy Gut Mix, кисело мляко или скоро и още добавки според настроението (овесени ядки, плодове и д-р.).

# 264
Закусвам овесени ядки с мляко, пия фрешове, храня се предимно с плодове и зеленчуци

# 265
За закуска любимо ми е мляко с чиа и плодчета.

# 266
Аз пия малко топла вода ,след това лъжица тахан и първото кафе.

# 267
  • София
Овесени ядки с микс от ленено семе, слънчоглед и сусам в кисело мляко, придружени сутрин от някакъв плод - киви, ябълка. Сутрин обикновено пия чай.

# 268
През топлите месеци закусваме смути - банан, спанак, замразени горски плодове, авокадо, ядково мляко, чия, ленено и конопено семе, тахан, канела.
През зимните правя топла овесена каша - овесени ядки, ядково мляко, замразени горски плодове, ленено и конопено семе, чия, тахан, канела, мед.
Използвам и съм използвала много от продуктите на Dragon Superfoods и с удоволствие ще опитам миксовете. Много харесвам куркумата им, брашното от рожков и кокосовото масло!

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 22:20 от Seaglass

# 269
За закуска често си приготвям кисело мляко с овесени ядки, чия и пресен плод.

Общи условия

Активация на акаунт