Красота отвътре: Суперхрани за сияйна кожа

• 3 804
  • 312
  •   1
Отговори
# 285
Закусвам купичка кисело мляко с боровинки, чия, бадеми и малко протеин.

# 286
Закусвам кисело мляко с плодове, чия и мед почти всяка сутрин и се чувствам прекрасно.

# 287
  • Пловдив
Energy Smoothie ,
 със съставки : мака, какао и коноп– За рестарт  и сияен тен !
  И още :
-антиоксидантна грижа  с чай от матчта ,прием на вит. ЦЕ 500 мг -суперфрутс :фурми,бадеми и  блокче натурален шоколад  за позитивно настроение .

# 288
Кисело мляко с плодове и мед ми е най-любимата закуска.

# 289
Не закусквам, правя си често смути със спирулина.

# 290
  • постоянно
Овесени ядки , накиснати със кисело мляко, чиа, сушени боровинки и орехи. Слагам и лъжица мед зимно време ( манука или бор )

# 291
Обичам всякакви смутита, в зависимост от наличните продукти вкъщи и добавям доза протеин.

# 292
Закусвам овесени ядки с кисело мляко и мед. По-късно през деня пия протеин. Нямам обяд в общоприетия смисъл и много харесвам сандвич с яйце и авокадо като междинно хранене.

# 293
Любимата ми сутрешна комбинация е овесени ядки, кисело мляко, акациев мед и каквито плодчета имам под ръка.

# 294
Бърз ритуал? - първо пия кафе и вода ,след това закусвам . Предимно нещо приготвено с плодове ,днес например имам за закуска нарязан пъпеш,вчера имах кисело мляко с банан. В момента ограничавам килограмите си и вашите продукти ще са ми в помощ. Не съм ги опитвала да сега

# 295
  • София, България
Редовно си правя кисело мляко с чия.
Често пия смутита и понякога хранителни добавки, особено за очи и метаболизъм.

# 296
Моята бърза закуска сутрин е смути от кисело мляко или скир, понякога и комбинация от двете, някакъв плод какъвто е в сезон(ягоди, праскови или др., може и замразени плодове) и смлени семена(ленено, тиквено, сусам, сленчогледово и др.) или тахан(най-често бадемов). Пасирам всичко с пасатор и се получавам засистаща напитка.

# 297
Закусвам овесени ядки, с кисело мляко и чия.

# 298
Чай с канела сутрин и нищо друго почти до обяд. Тогава си взимам суперхраните.

# 299
Всяка сутрин ям по 1 лъжица мед, а след обяд по 1 авокадо.

Общи условия

Активация на акаунт