🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 17 844
  • 683
  •   97
Отговори
# 615
Шермин каза, че германецът я запознал с родителите си и след това се разпърдяли нещата между тях.
Най-вероятно се е държала неуважително с родителите си, защото тя явно не уважава никой, и на юнака са му казали да й бие шута с някое глуповато оправдание (уж, че бил женен).
Аз не смятам че въобще германецът съществува.. Grinning

# 616
Натали вероятно не е чувала и за Принс.

Филипа: -Да пием по нИщо.
Гласът му ми напомни на Justin, иначе Purple rain - много подходяща песен за срещата.

# 617
Шермин каза, че германецът я запознал с родителите си и след това се разпърдяли нещата между тях.
Най-вероятно се е държала неуважително с родителите си, защото тя явно не уважава никой, и на юнака са му казали да й бие шута с някое глуповато оправдание (уж, че бил женен).
Аз не смятам че въобще германецът съществува.. Grinning
Само бай Амет сводника

# 618
Натали търси хора "които да й дават стойност в живота".
Май това е бъдещо Шерминче.

# 619
Е как да не говорят. Имам деца тийнейджъри, всичките им приятели говорят английски много добре.
Като рабтеща в школи и даваща уроци, мога да поспоря по темата за масовото ниво. Не говоря за частни случаи. Деца, които искат и  се стараят, могат да постигнат много бързи резултати в днешно време, но масово им липсва мотивация.

# 620
Натали вероятно не е чувала и за Принс.

Филипа: -Да пием по нИщо.
Тя Натали не беше чувала и кой наш град носи името на Христо Ботев. Не блести с обща кулутура по Шермински. Сладко момиче е, но това превзето говорене и фъфлене/съскае, лигавене адски ме дразни.

# 621
Ох, все едно гледам първа среща между 16 годишни. 🤣

# 622
Тя по принцип не е била в ситуации да използва устата за говорене с клиенти.  Пет езика говори момичето, а те я все я запушват.

Не знам, обикновено на ескортите им се налага поне 5 думи да кажат, айде не на 5 езика, ама се налага да продумат преди финалната част

# 623
# 624
Тя по принцип не е била в ситуации да използва устата за говорене с клиенти.  Пет езика говори момичето, а те я все я запушват.

Не знам, обикновено на ескортите им се налага поне 5 думи да кажат, айде не на 5 езика, ама се налага да продумат преди финалната част
Ама ти за елитна ли я взе?  Аз мисля, че обслужва в коли и тирове.

# 625
Хели и Лили двойка ли са Thinking 
Филипа и македонеца са ми много грозни,не възпитани и ....късен пубертет карат
Аз да си призная в "ЕРГЕНА "ЗАЩИТАВАХ ВИКТОРИЯ.Не я следя...по принцип никой не следя от форматите които съм гледала в ефир и не им знам живота след формата,но сега като я гледам не я намирам за грозна Шматката от махалата дюбай ми е мноооооого грозна също и Габриела Б. Филипа ,Дениз ,а двете лесбо дори не ги отразявам те са ми гнусни...дори филипинката не ми е красива........Чакам Вики да си влезе в роля...

# 626
Както и очаквах, Виктория е поела роля, за която се е надценила. Прави се на отворена, провокира и после увехва от отпора. Не знам как се е съгласила и какво е очаквала, но ще бъде зверски унижена отново.

# 627
Ква е тая мизерия в този комплекс -  няма топла вода, единични легла, общи стаи... Да бяха наели бунгала в Китен.

# 628
Скрит текст:

Ама ти за елитна ли я взе?  Аз мисля, че обслужва в коли и тирове.

Е, малко е еволюирала от този етап, но за еволюцията би трябвало да може за два часа да се държи прилично

# 629
Обаче до момента от всички показани стаи, тази на Киара е най-чиста и подредена 😂

Оф, тоя Йовица е един път прост??? Защо си сама била до вчера?? Ми ти що си бил сам до преди да влезеш???? Няма такъв изрод. На какво отгоре го има това самочувствие?? На липсата на зъб ли?

Общи условия

Активация на акаунт