🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 49 927
  • 1 554
  •   105
Отговори
# 1 515
Много е важно освен как отвръщаш на нападки и обиди е и какво излъчваш.
Виктория може да си повтаря "благодаря ти за мнението", но в погледа и се чете обида и бизсилие.
Това стоическо "не-казвам-каквото-чувствам" я прави едно кошче за вербални отпадъци в очите на другите.

Американците имат готина фраза от миналия век, с която децата затапват булитата - "аз съм гума, ти си лепило, каквото кажеш отскача от мен и полепва по теб". Мисля, че е по-ефективно, отколкото да кимаш благодарствено като божия син докато ти забиват пироните.
Абсолютно! Каквото и да казва или да не казва от Виктория лъха обида и ранимост.  В погледа и се вижда едно разплакано дете, което с всички сили се опитва да устои. Дано си е струвало това с което са я прикоткали да участва.

# 1 516
Много е важно освен как отвръщаш на нападки и обиди е и какво излъчваш.
Виктория може да си повтаря "благодаря ти за мнението", но в погледа и се чете обида и бизсилие.
Това стоическо "не-казвам-каквото-чувствам" я прави едно кошче за вербални отпадъци в очите на другите.

Американците имат готина фраза от миналия век, с която децата затапват булитата - "аз съм гума, ти си лепило, каквото кажеш отскача от мен и полепва по теб". Мисля, че е по-ефективно, отколкото да кимаш благодарствено като божия син докато ти забиват пироните.
Абсолютно! Каквото и да казва или да не казва от Виктория лъха обида и ранимост.  В погледа и се вижда едно разплакано дете, което с всички сили се опитва да устои. Дано си е струвало това с което са я прикоткали да участва.

Това е така, защото тя няма покритие на самочувствието си (за разлика от Шермин) и го осъзнава (за разлика от Габриела). Нищо съществено не е направила с живота си, корекциите и са зле, не впечатлява с никакъв интелект или излъчване. Да проявяваш арогантност при тази база си е социално самоубийствено.
Имаше преди едно клипче с някакъв бабаит с шкембе, който влиза в местния провинциален боксов клуб и предизвиква треньора по бокс на двубой. Треньорът му цапна няколко прави и онзи заспа на ринга. Горе-долу същото се случи и с нея.

# 1 517
То затова естетичните хирурзи, маникюристите, фризьорите, козметиците и татуистите няма да останат без работа - по внушаемостта, че нещо не ти е наред и хукваш да го оправяш. Жалко, младите поколения растат в тази атмосфера.
Ушите ти са малко щръкнали - отивай да ги оправяш! Носът ти е голям - марш да го изпилиш! Косата ти естествена - не е хубава, селска е, иди да й лепнеш екстеншъни и да я боядисаш по модата. Дупето ти голямичко - да го "изсмучеш", малко е - да му сложиш подплънки. За устните даже не искам да говоря - секси е да приличаш на ужилена от оси.

# 1 518
Аз симпатизирах на Кристина още от С2.
От това,което показваха синхроните, я възприемах като умерена,сдържана и най-вече възпитана.
Ами  явно съвсем не е така,ето че и тя,за да остане част от були-групичката ,се включи с просташки коментар.Обсъжда лицево-челюстни характеристики. Блесна в цялата си прелест и низост! Тя  стана за мен едно голямо разочарование.

# 1 519
Аз симпатизирах на Кристина още от С2.
От това,което показваха синхроните, я възприемах като умерена,сдържана и най-вече възпитана.
Ами  явно съвсем не е така,ето че и тя,за да остане част от були-групичката ,се включи с просташки коментар.Обсъжда лицево-челюстни характеристики. Блесна в цялата си прелест и низост! Тя  стана за мен едно голямо разочарование.
И пак не знаем дали не го прави в отговор на нещо казано към нея. Виктория не е като да не ги плещи. За Кристина наистина не мога да повярвам, че тия думи не са били в отговор на нещо.

# 1 520
Кристина е същата като тях, една разлика има - повече мълчи и създава “ефекта” ✨, че е по-възпитана. Дениз е същата работа, ако си отвори устата, ще ни паднат зъбите. 😄 Макар, че сега е в друга роля и надали ще се случи.

# 1 521
Това за Кристина изобщо не е учудващо.
Тя е безинтересна, пресметлива, скована, пасивна, фригидна, несоциална.
Явно реши да излезе от зоната си на комфорт и се натресе в кокошарника.
Може би все още държи рекорд за най-скучна среща с Евгени от С2.

# 1 522
Ехе, чак пък Фригидна... Да не си я пробвал Grinning Grinning Grinning

# 1 523
Анка защо си обработва толкова снимките, нали е топ красавица? Joy

# 1 524
ШерминЪ 😅😅😅

Скрит текст:

# 1 525
Нямам спомен Simple Smile
Но си личи... няма никаква искра, стои дистанцирана, говори студено, дръпната от всякакви интимни теми. Даже омъжена жена, която ходи на църква всяка неделя, не е толкова апатична към мъжете.

# 1 526
ШерминЪ 😅😅😅

Скрит текст:

Тя си е присадила ново лице с faceapp 😄😄

# 1 527
Нямам спомен Simple Smile
Но си личи... няма никаква искра, стои дистанцирана, говори студено, дръпната от всякакви интимни теми. Даже омъжена жена, която ходи на църква всяка неделя, не е толкова апатична към мъжете.
Абе бая си даваше на Петър да ѝ пипа нянките, докато не стана нещо отстрани, което се наложи да излъчат. Grinning Темата за секс и аз не я обичам в общи дискусии.

# 1 528
Лили и Джани ги дадоха как си тринират двамата на терасата, но ето такива неща не се показват,  а наблягат на Ш и К.   В една серия, е хубаво да видим нещо от всеки, как реагира на случващото се в къщата.
----
Шермин на влизане в Ергенът:
https://ladyzone.bg/ergenat/alexandar-mladenov/kaprizite-na-shermin-kojato-napusna-ergenat.html

Единствената причина да видим тези мигове,от тренировката...беше рекламата на напитките им..Joy

# 1 529
Лили и Джани ги дадоха как си тринират двамата на терасата, но ето такива неща не се показват,  а наблягат на Ш и К.   В една серия, е хубаво да видим нещо от всеки, как реагира на случващото се в къщата.
----
Шермин на влизане в Ергенът:
https://ladyzone.bg/ergenat/alexandar-mladenov/kaprizite-na-shermin-kojato-napusna-ergenat.html

Единствената причина да видим тези мигове,от тренировката...беше рекламата на напитките им..Joy
Tя затова се е и състояла...

Общи условия

Активация на акаунт