🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 22 326
  • 519
  •   23
Отговори
# 510
ladonnae, точно по такъв начин не съм виждал. От британските най-близко беше Jaz, който знаеше за Хари, но нямаше необходимите гласове дори и накрая. В ирландската обаче имаше и то не на синхрон, а пред всички - няколко праведни се опитаха да убедят другите да си траят и да не гонят очевиден предател с цел да го заблудят чак до финала, ама не им се получи именно защото другите не харесаха играта да се играе по този начин.

outcast, съгласен съм за социалната игра. Аз бих го казал по друг начин - няма печеливш модел, но пък определено има множество погрешни.

# 511
  • Другата България
Не е вярно, че пътят от Бонония Естейт до хотела е 1 час.
Пеша вероятно да. Sunglasses
От Кошава до Видин са около 20 км.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 18:26 от Merri_An

# 512
  • София
Имал си е "кръг на доверие" с Бачорски, Глория, Петканов и Венци Венц и са се разбрали, че дори да има Предател сред тях, ще си бутат заедно до края. Това за мен чупи изцяло идеята на предаването и е тъпата балканска шуробаджанащина.

За мен пък това е най-най-правилния начин да се играе играта и точно това бих очаквала и така и бих играла.
То може и официално да се търсят предатели, обаче крайната цел на играта е да останеш последен и да вземеш парите. Реално това ти е целта - да се задържиш колкото може повече, а това става точно така. И предател да си, и праведен да си, това ти помага в играта.
Аз не виждам нищо лошо в това да го споделят, това си е стратегия.

Сега, тук е счупено заради това, че влизат известни хора, които се знаят отвън. Това е проблемът, не стратегията на коалицията.

# 513
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въобще не бих си тормозила мозъка да се чудя какво е това счупено и невиждано досега в историята на формата.

Да, за пореден път ни се показва/доказва,че там всички си имат някое прителче под ръчичка или направо групичка и си вървят напред,предатели или праведни няма значение за тях, шуробаджинащината отвън върви в пълна сила и в играта. Огромен минус. Това за мен съсипва хубавия формат,като черно петно е.

Още отсега си знаем кой няма да гласува за кой,независимо,че първия знае,че втория е Предател.  И на финала няма да го гласува,защото не можеш да предадеш приятел от живота, как така,цяла България ще те намрази...

Това се случи в сезон 1 на френския вариант.Предателите (Клеманс Кастел и Давид Дуйе) си избутаха една приятелка козичка на финалната маса от 5 или 6 бяха. Тя много добре разбра още на първия кръг гласуване кои са Предателите (може и преди това да е знаела) и до последно не им написа имената.И следователно Предателите спечелиха. Какъв съспенс,Дами и Господа.
Апропо,този сезон също беше с известни личности,които се познават от вън. Изненаада. Rolling Eyes

Без да съм чела спойлери и по начина,по който големия хвалипръцко се изказва в интернет, за мен Бачорски е финалист (с голяма лекота ще стигне до там) и защо не да спечели. И как няма, той е вътре с 10 негови аверчета.

# 514
В новата анкета гласувах за Владо Николов като убит и Йордан като изгонен.
Пуснат е нов тийзър за утре и в него виждам, че Антон е надушил нещо, много добре! Оля пък като слуша какво каза Венци за Бачорски, що не ѝ светне, че има нещо гнило в Дания?! А и на самия Венци също…

# 515
  • софия
Слушах го и аз Карамазов. Изрази се политкоректно "балканската личност" - каза. Grinning Всичко може да означава, но той спомена - замислих се"как стигнахме дотук, как счупихме играта"? Мислели са, това няма как да се случи, но ето случило се. И нямало как да продължат.
Та по-скоро си мисля, че нещо с ходовете на играчите е прецедента.
Бачорски играе за фоерверки. Това съвсем не означава, че ще стигне до финала и не му е основна цел май.
Владо Николов не знам по какви правила играе. Ударил го е на чест и достойнство и няма да мръдне от тая пътека. Та и него не го вълнува баш финала, стига да си остане герой.
Гъмов е на разпивка - да му спрат чашката и мигом напуска доброволно.

Някаква измислена "стратегия" са си направили цивилките, мисля си.
Хем по правилата, хем без логика. Та чупят играта.
На Бачора ходовете - също може.  От зор за бомбастични ходове - чупи играта.

Ако решат двамата да вербуват, но има отказ и така до еп 8? Няма ли да са останали прекалено много играчи, или това няма да е проблем?

Ако двама предатели в еп. 8  отказват да се разберат кого да убият?. Например могат да избират само Мая или Гъмов и никой от двамата Неве и Бачо не отстъпва?

Хвърлям и аз размисли само. Не съм гледала чуждите.

# 516
Аз за чупенето на играта и друго се замислих - какво става ако предателите не са на едно мнение кого да изгонят и някой се заинати и да не иска да отстъпи? Има ли разписани правила за този сценарий?
Аз спокойно мога да си представя да останат само Бачорски и Неве предатели и двамата да се запънат като магарета на лед за това кой да гонят и никой да не иска да отстъпи.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 20:42 от _Mishlence_

# 517
Не си спомням кой беше споделил това мнение, но и аз си мисля, че в крайна сметка ще се окаже нещо тривиално, за което водещият е преувеличил в изказването си… и ще останем разочаровани от уж прецедента.

# 518
  • Stockholm
Слушах го и аз Карамазов. Изрази се политкоректно "балканската личност" - каза. Grinning Всичко може да означава, но той спомена - замислих се"как стигнахме дотук, как счупихме играта"? Мислели са, това няма как да се случи, но ето случило се. И нямало как да продължат.
Та по-скоро си мисля, че нещо с ходовете на играчите е прецедента.
Бачорски играе за фоерверки. Това съвсем не означава, че ще стигне до финала и не му е основна цел май.
Владо Николов не знам по какви правила играе. Ударил го е на чест и достойнство и няма да мръдне от тая пътека. Та и него не го вълнува баш финала, стига да си остане герой.
Гъмов е на разпивка - да му спрат чашката и мигом напуска доброволно.

Някаква измислена "стратегия" са си направили цивилките, мисля си.
Хем по правилата, хем без логика. Та чупят играта.
На Бачора ходовете - също може.  От зор за бомбастични ходове - чупи играта.

Ако решат двамата да вербуват, но има отказ и така до еп 8? Няма ли да са останали прекалено много играчи, или това няма да е проблем?

Ако двама предатели в еп. 8  отказват да се разберат кого да убият?. Например могат да избират само Мая или Гъмов и никой от двамата Неве и Бачо не отстъпва?

Хвърлям и аз размисли само. Не съм гледала чуждите.

И аз размишлявам. Може и самият Бачорски да настройва цивилките да отказват прелъстяване с някакви негови аргументи, слагайки се в  в кюпа с тях. Успява да ги  омае. те  го слушат  и така да се саботира изборът на трети предател. Определено е някаква манипулация или пък самосаботиране, което чупи правилата и не може да се продължи.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 21:29 от silsto

# 519
Възможно ли е Бачорски да е единствен предател на финала и да си каже в името на отбора? Това би обяснило и защо с тренера са най-добри приятели и си празнуват заедно рождените дни. Grinning В друго кулинарно предаване си е дарил паричната награда на другите участници.

Общи условия

Активация на акаунт