⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 13 152
  • 403
  •   30
Отговори
# 390
Данданова се притесни, когато журналиста я попита щом е "отстранена" защо името и фигурира на сайта на градина ви.

Свалили са още вчера сайта.

То ще се разбере в крайна сметка дали е отстранена или е в болничен. В репортажа казаха второто. Интересно как се е снабдила с такъв дълъг болничен.

# 391
Има сериозен политически гръб, тя се разминава с дисциплинарни уволнения, вие за един фалшив болничен се питате.
В малките населени места, дебелите връзки си казват думата. После ще е в отпуск и така. Стаж и върви, осигуровки, че и заплата получава.

# 392
Поморийският кмет вчера каза, че е излязла в болничен на 5-ти февруари, а после в отпуск.

На мен ми направи впечатление една снимка от портфолиото, което някой беше публукувал тук вчера. Мисля, че беше на последната страница. Аз не бих си сложила снимка с подобно деколте в професионално портфолио.

# 393
  • Другата България
Сега сме октомври, що за отпуск е това - 6 месеца?

# 394
Болнични 180 дни от ЛКК, може да ги удължи до 360 дни чрез ТЕЛК.

# 395
Да,явно има сериозни здравословни проблеми...

# 396
Болнични 180 дни от ЛКК, може да ги удължи до 360 дни чрез ТЕЛК.

Очевидно фалшив болничен. Трябва да се разследват кои са тези лекари позволили това. Директорката също трябва да я подведат под отговорност, първо заради прикриването на случая, второ - защото е уважила този очевидно фалшив болничен документ.

Предимно с главата...

# 397
На официалното изявление беше обявено, че учителката си е учителка.
Директорката каза друго, но тя се е оплела в лъжи горката.

# 398
Айде " адвокатките" на Герова във форума да се изкажат, че не вярват и т.н. Като казах, че тази мръсница е извършила тия гадости на детето, тук много Тома неверни, ей затова ми се гади от тоя народ...Аз пък за разлика от масата Не вярвам на институциите в БГ, всичко в държавата е шуробаджанащина и корупция, така че не вярвам тази гад да бъде осъдена. Ако има още достойни наследници на Левски и Ботев, ще си получи заслуженото....

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 20:56 от toni2021

# 399

Колко пък да са сериозни.
Просто има сериозни връзки да и издават болнични.
Гледам че си рипа като кобилка, скача на журналисти.

# 400
Това с болничния много ме ядосва. НОИ й плаща пари, а тя си е здрава. Не следва ли да бъде назначена проверка и ако се установи фалшива диагноза да се наложи наказание? За да бъде издаден толкова дълъг болничен трябва да има сериозна диагноза - операция или счупване, не може заради хрема, главоболие или болки в корема.

# 401
И документите и като са изправни, какво ще направи НОИ?

# 402
Те документите може да са изправни, ама диагнозите сигурно са фалшиви.

# 403
  • Някъде там
В болнични толкова време, при положение че по нищо не личеше, да има сериозен здравословен физически проблем. И то  след евентуалното престъпление.
Явно се е усетила, че няма да може да й се размине и е решила да изчака да мине време, пък дано родителите се откажат да ровят, както явно са се отказвали и други семейства.

Общи условия

Активация на акаунт