⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 13 416
  • 406
  •   12
Отговори
# 105
  • Куциндрел
Камерите не са само, за да се обвиняват учителите и персонала, а са основно, за да се види истината. Да не мислите, че тези камери са достъпни всеки да ги гледа и когато поиска? Гледат се при инцидент, обвинения, дела и то от ограничен брой души.

# 106
Отвратително се почувствах от този случай, особено след едни думи на майката, когато цитира думите на учителката – баш класически похват на пед*фил са си и е приспала бдителността на майката. Настръхна ми косата само от тези думи. И все пак жената е усетила по някое време, че става нещо, майчиния инстинкт не е за подценяване.
Абсолютно вярвам, че детето е жертва на насилие, то си се държи като такава.

# 107
Да,логично е.И точно така е защитен достъпа до записите.А всъщност,точно в детските заведения,родителите са в групи(Вайбър, Фб)Децата са снимани ежедневно,и качвани...
Кой гарантира ,и как,че няма да бъде злоупотребено?

# 108

Във времето назад имаше всякакви ужасии с деца. И част от тях бяха с неочаквана истина.
Отделно жените педофили са малко и още по-рядко посягат на своя пол.
И защо да го прави с физически доказателства.

Защо да го прави? Щото е тъпа и куха. Освен, че е нагъл изверг.
Жените  педофили също съществуват, да се отрича очевидното няма смисъл.

Каква е тази неочаквана истина? Какви случаи?

Аз лично още не съм изгледала клипа. Ще го видя днес или утре.

Едно недоумявам. Защо педофилите така се галят  по главичката.
Тия трябва да са освен затворени, като ги пускат да ги пускат кастрирани.
Спечелиха в момента в който им обявиха състоянието уж, че било заболяване.
Утре и убийците така ще ги нарекат. Че са болнички. И изнасилвачите.
А истината е, че педофилите трябва да бъдат елиминирани.
Ама ако ще се правим на готяни, поне кастрирани и да седят далеч от деца.

# 109
"Забавянето било заради отвод на някои от медиците, които трябвало да я изготвят. "

Тази въпросната госпожа, толкова ли много хора познава, че и всички да ги е страх от нея ли? Не разбирам, как може да се мотаят, да се крият и всички да се правят, че нищо не се е случило !?!?? За бога това е дете, малко дете ...

По света и у нас - БНТ Новини https://share.google/Kgae3D80i49wsq1A2

# 110
На никой не му пука за чуждото дете. А от тази не ги е страх, а не искат да си развалят отношенията. В държавните институции случайни хора няма, всички са обвързани.

# 111
Държавното обвинение...уверява обществото ,че няма доказателства ...защото мед прегледи са направени преди да бъде подаден сигнал...
Учителката се разпитва като свидетел...,друга мярка за нея няма..

# 112
Ако е вярно всичко от клипа, освен педофил, е и садист.

А дали пък тази няма защита на по-високо ниво, защото е предоставяла определени материали на определени хора?

# 113
Аз ако съм майката, ще съдя държавата в Страсбург.
Ако ми стигнат силите, защото преди това може нещо много по садистично да съм причинила на тази педофилка.

# 114
Вярвам,че след тази гласност,родителите ще получат подкрепа..
Освен морална,ще им е нужна сериозна финансова ..
Нека не се лъжем,справедливостта е скъпо удоволствие...

# 115
Наистина ли досъдебното производство е прекратено?
Защо хората продават дома си?
И последен въпрос - втората част излязла ли е, на материала на Тина Ивайлова?

Хора, физиономията на тази жена направо “крещеше“, че е виновна. Поведението ѝ, всичко.
Разбира се, че вярвам на детето, безмълвна съм от видяно и чуто, и респект към този баща.
Надали всеки на негово място би оставил въпросната без възмездие, казвам го съвсем отговорно.

Да, и аз сега гледам.
Това е демон някакъв. Урод. Личи си, крещи си, че и виновна. Всичко.
И онзи мъжът и. Същия като нея.

Ох, абе ясно е. Б-я е раят за педофилите. Те са защитени. Винаги е било така. Чат пат наказват някой да се тушира напрежението.

Аз ако съм майката, ще съдя държавата в Страсбург.
Ако ми стигнат силите, защото преди това може нещо много по садистично да съм причинила на тази педофилка.

Не е нужно да те хванат Wink

# 116
  • София
По плачевното знате ли кое е? Тя ще продължи да преподава там и да се гаври с децата!
Ето затова си стягат бахажа и се махат!

# 117
Ако е вярно всичко от клипа, освен педофил, е и садист.

А дали пък тази няма защита на по-високо ниво, защото е предоставяла определени материали на определени хора?

Да, тук може би има нещо...дали няма продажба на клипове в дарнета, както беше с животните и онези от Перник, а защо не и да ги продава на високо равнище и да е защитена.... Боже, направо ми се повръща..... как е възможно всичко това...

# 118
Вероятно с това предположение отидох твърде далеч. Но не е нввъзможно да има протвкции прпсто на база "предпочитания".

# 119
Може да не е вярно твърдението, че родителите на други деца от групичката не подкрепят потърпевшите. Има вероятност и ние да не знаем всичко.
Ето например в една от бургаските групи настървени майки се организират за протест пред дома на въпросната Герова.

Общи условия

Активация на акаунт